حالا چیزی نشده!
اتفاقا شما بهتره همون ASUS P8H67 رو بگیری..یعنی با H
چون دیدم پردازندت رو از نوع k انتخاب نکردی..پس نمیخوای اورکلاک کنی..پس نیازی نیست p رو بخری..
اینجا رو بخون عزیز : اینو از راهنمای خرید تابستان 90 سایت معتبر بازی سنتر دارم کپی میکنم:
مدل P8H67 از ASUS ترکیبی از قیمت مناسب و راندمان بالا را ارائه می دهد. تراشه H67 از خیلی جهت ها شبیه P67 است با دو تفاوت عمده; یکی اینکه پورت خروجی گرافیک برای اتصال به مانیتور را دارد -که البته در این مدل نصب نشده است- و دیگر اینکه به مانند P67 امکان استفاده از قابلیت اورکلاک پردازنده های با پسوند K مثل Core i5 2500K را ندارد. تفاوت دیگر در این است که با نصب کارت گرافیک دوم در اسلات PCI-E سرعتهای دو اسلات بجای حالت 8/8 در حالت 4/16 باقی می ماند که به طبع برای مادربردی با این قیمت و بودجه کلی سیستم قابل اغماض است، اما کاربرانی که می خواهند در آینده از قابلیت چند گرافیکی با راندمان بالا روی سیستم خود بهره بگیرند باید مقدار بیشتری برای خرید مدلی بر پایه تراشه P67 هزینه کنند که دست کم 40 یا 50 هزار تومان قیمت بیشتری دارد.
پس :
شما که سی پی یوت 2400 هست و 2500k نیست..دلیلی نداره p بخری که 210 تومنه! نه 160 تومن.
البته من یه چیزی رو توی این مقاله نفهمیدم:
مدل P8H67 از ASUS ترکیبی از قیمت مناسب و راندمان بالا را ارائه می دهد. تراشه H67 از خیلی جهت ها شبیه P67 است با دو تفاوت عمده; یکی اینکه پورت خروجی گرافیک برای اتصال به مانیتور را دارد -که البته در این مدل نصب نشده است
یعنی در کدوم مدل نصب نشده؟ نفهمیدم..
بعد این پورت خروجی به چه کاری میاد؟ یعنی کارت گرافیک مستقیم وصل نمیشه به مانیتور اگه این پورت نباشه؟؟ پس چطوری وصل میشه؟![]()