الان آخرین قیمت گوشی Sony Ericsson XPERIA Mini Pro هست 355 هزار تومان.
البته بدون گارانتی.
منبع : Mobile [dot] ir ---- فروشگاه علاءالدین - هرمزگان
الان آخرین قیمت گوشی Sony Ericsson XPERIA Mini Pro هست 355 هزار تومان.
البته بدون گارانتی.
منبع : Mobile [dot] ir ---- فروشگاه علاءالدین - هرمزگان
Last edited by atlas-m; 17-09-2011 at 19:36.
دلار توی بانک مرکزی 10686 ریال می باشد.
قیمت گوشی توی سایت Amazon و چندتا سایت دیگه، بدون گارانتی، بدون سیم کارت و اینترنت از 251.22 تا 274.72 دلار آ.م.ر.ی.ک.ا.س.ت.
سلام
می خوام این گوشی رو بگیرم mini pro
به نظرتون هنوز هم زوده برا خریدنش ؟
چرا تو هیچ فروشگاه اینتدنتی معتبری نیست ؟
با تشکر
فروشگاه آل دیجیتال گرون فروشه وقیمتاش معولا بالاست ولی به نظر میاد که معتبره. البته من ازش گوشی نخریدم. ولی احتمالا به زودی، زود خواهم خرید.
آل دیجیتال زده 374 بدون گارانتی و با گارانتی 376. (دو هزار تومان تفاوت!)
ولی من قیمت دارم از هرمزگان : 355 هزار تومان
---------- Post added at 09:43 PM ---------- Previous post was at 09:42 PM ----------
توی آل دیجیتال هست. وی من از اعتبار این شرکت مطمئن نیستم. با این وجود به زودی ازشون گوشی میخرم.
دی جی کالا داره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته نمی دونم قیمت ها چرا رفته بالا! 10 تومن گرونتر شده نسبت به هفته قبل!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاید به خاطر اعلام خبر سونی اریکسون مبنی بر دریافت آندورید Ice Cream Sandwich برای تمامی گوشی های Xperia 2011
کمترین قیمتی که میتونم مینی رو بگیرم چقدر هست اخه میخوام گلکسی ایسم رو رد کنم اصلا به نظر شما این کار درسته
آره دادش ارزش داره فقط صفحش یه ذره کوچک به نظر میرسه ولی در عوض دوربین 5 فیلمبرداری hd (که تو گوشی خوت cif هست!!!!!) و پردازنده و چیپ گرافیکی گوشی قدرتمند desire hd که روشه دیگه جای هیچ شکی باقی نمیزاره.
رزولوشن هم که دقیقا مثل گوشی خودته ولی تصاویر شفاف تره (به خاطر موتور براویا)
تازه سونی اریکسون تا ماه اکتبر میخواد این دو گوشی رو به ساندویچ بستنی (آندروید 4) هم بروز کنه.
الان واسه فروش بهترین وقته با توجه به افزایش قیمت دلار تا 1300 تومن گوشیت نوش الان به 370 هزار هم رسیده راحت میتونی 300 ردش کنی بره
قیمت هم امروز تو علائدین معمولیش 315 بود و کیبرد دارش 355
یا حق
من مشکلم فقط صفحش هست اذیت نمیکنه یا مثلا برنامه ای اجرا نشه تو وب گردی چطور
Last edited by pour-homme; 02-10-2011 at 19:41.
سلام.
امروز Sony Ericsson Xperia™ mini pro رو از طریق سایت "آل دیجیتال" خریدم. خیلی وقت بود منتظرش بودم و همش مشکل پیش میومد و نمی تونستم بخرمش. ولی بالاخره خریدمش... .![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)