هرجا گوشی ضعف داره میشه سلیقه دیگه ؟ پس نتیجه اخلاقی = کسایی که میرن سمت تاچ ویز سلیقشون مورد داره![]()
والا ما که تو تاچ ویز چیز خفنی نیدیدیم
هرجا گوشی ضعف داره میشه سلیقه دیگه ؟ پس نتیجه اخلاقی = کسایی که میرن سمت تاچ ویز سلیقشون مورد داره![]()
والا ما که تو تاچ ویز چیز خفنی نیدیدیم
برو اونجا چشاتو وا کن ببین من به چی رای دادم ، بعد بیا اینجا شعر بگو !مثلا حدسم اینه که حسن موتوری و محمد2010 اومدن به تاچ ویز رای دادن
فــــــــــ ــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــ ـــــــــــــ ــــــــــــــ ـــــــــــــــــ ــــــــــــــــــ ـــــــــــــ ـــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــ ـــــــــن بازی :-"
نتیجه اخلاقی :
با فن های شستشو مغزی شده سامی بحث نکنین : دی کارشون به حدی میرسه که میان میگن تاچ ویز از همه لانچرا بهتره :-" (تیکه ننداختم ، به اندازه کافی همین تیکه هست : دی)
نتیجه اخلاقی 2 :
همون بهتر توی تاپیکی که ممکنه سامی مغزی ، چیزی رد بشه آدم نره : دی
نتیجه اخلاقی 3 :
این اکانت بن نشده ، خواهشا کیوت نکنین این اکانتمم میزنن بن میکنن :|
آقا اینو بن کنید هی میره یوزر جدید میسازه
اینترفیس که سلیقه ایه و هر کسی با توجه به سلیقش انتخاب کنه ولی جالب اینجاست که از نظر منطقی اس2 از سنسیشن بهتره ولی تو و سعید خان قبول نمیکنین
هر موقع تو و سعید قبول کردین اس2 بهتره (اصلاً نیازی به قبول کردن شما نداره کاملاً مشخصه ) شاید من به سنس رای بدم
این سعید ببین پستاش همش میگه دیزایر اس سنسیشن اینکردیبل هر چقدرم بهش گفتیم دلیل منطقی بیار هی گفت دیزاین دیزاین ... همین خودت آتریکس خریدی روز اول 4 5 بار ریست شده صداشو در نیوردی
بعد به ما میگه فن باز![]()
به تو ربطی داره؟؟؟ :اسآقا اینو بن کنید هی میره یوزر جدید میسازه
:-الاینترفیس که سلیقه ایه و هر کسی با توجه به سلیقش انتخاب کنه ولی جالب اینجاست که از نظر منطقی اس2 از سنسیشن بهتره ولی تو و سعید خان قبول نمیکنین
هر موقع تو و سعید قبول کردین اس2 بهتره (اصلاً نیازی به قبول کردن شما نداره کاملاً مشخصه ) شاید من به سنس رای بدم
این سعید ببین پستاش همش میگه دیزایر اس سنسیشن اینکردیبل هر چقدرم بهش گفتیم دلیل منطقی بیار هی گفت دیزاین دیزاین ...
چرا چرت میگی عزیزم؟؟؟ : دی من غلط کنم حتی سنسیشن رو بزارم کنار GS2 : دی GS2 غیرقابل مقایسه با سنسیشنه... سر همین موضوع با همین سعید کلی کل داشتیم : دی سنسیشن فقط توی زیبایی از GS II سر تره و بس... من خودم قبول دارم که قوی ترین گوشی بازار GS IIــه... سعید فن بازی در میاره دیگه :| من تا حالا سر برند خاصی کل نکردم با کسی :| تو رنج 500 میگم آرک و گلکسی اس پلاس ، تو رنج 700 هم GS II :| تو رنج 300 هم میگم کسی اندو نخره اصلا : دی
با آپدیت 4.4.8.0 اوکی شد مشکل...همین خودت آتریکس خریدی روز اول 4 5 بار ریست شده صداشو در نیوردی
سلام بچه ها من این رابط کاربری جدید سامسونگو نصبیدم:
Samsung’s Pure Breeze UI
اینم یه سری توضیحات آموزش که اولش میاد:
یه سری تنظیمات:
اینم هوم اسکرین که خودم یه سری ویجت ریختم:
بک گراند هوم اسکرینم هر پیجی هست که قبل از دکمه هوم رو زدن باز باشه
وقتی وارد منو اپلیکشن ها میشی اپلیکشن ها به صورت رابط استوک اندروید از بالا به پایین ایکوناشون چیده شده اما اگه به سمت چپ و راست بری میتونی پیج های جدیدی رو ببینی مثل favorites یا surf یا connect که اپ های مخصوص به خودشون داخلشه البته میشه پیج های جدید هم ساخت
اینم یه سری افکت ها که موقع عوض شدن صفحات میاد:
اینم لینک دانلود واسه دوستایی که به مارکت دسترسی ندارن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by PersiAndroid; 05-09-2011 at 17:25.
همیشه میگن سادگی زیباست ......
گوگل کروم رو ببینید هم ساده هم زیبا هم سریع و .... این یعنی رابط کاربری موفق![]()
این لانچر جدید سامی رو دانلودیدم... چیز باحالیه... ولی من همون گو لانچر رو ترجیح میدم : دی
من که نصب کردم خیلی حال نکردم ، خیلی هم سنگین و کند بود البته شاید بدلیل رم گوشی منه! کلا تاچ ویز نسبت به این برای من خیلی بهتر بود سبک هم هس لامصب ها!
خلاصه و کاربردی قرتی بازیم نداره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)