سلام
کدوم مدلهای LG LED 3D دارای HDMI نسخه ی 1.4 هستش ؟
سلام
کدوم مدلهای LG LED 3D دارای HDMI نسخه ی 1.4 هستش ؟
شما اگر از نظر مالی مشکل ندارید برید طرف پاناسونیک.
با تشکر.
هادی
تمام مدل های 3d ورژن 1.4 هست.
با تشکر.
هادی
هادی جان با تشکر از اطلاعات مفیدی که تو انجمنها میزاریاما من مطالبتو خوندم تو تی وی یه جورایی 3d هم برام مهمه ظاهرا پاناسونیک 3d active که با چیزایی که من خوندم در حال حاضر passive بهتره ! پاناسونیک هم 3d passive داره و شما چی رو پیشنهاد میکنین. ممنون از پاسخی که دادین.
نظرتان راجع به led سه بعدی ال جی 47lw4500 چیست دوستانی که این مدل را خرید کرده اند نظرشان چیست با توجه به اینکه 3D passive دارد آیا نسبت به سه بعدی هم قیمتش سامسونگ ال ای دی D6000 برتری دارد(3D active)
[QUOTE=kiaelectro;6422054]نظرتان راجع به led سه بعدی ال جی 47lw4500 چیست دوستانی که این مدل را خرید کرده اند نظرشان چیست با توجه به اینکه 3D passive دارد آیا نسبت به سه بعدی هم قیمتش سامسونگ ال ای دی D6000 برتری دارد(3D active)[/QUOTE
در کل به نظر من passive بهتر از active عمل می کنه
Last edited by f125tk; 05-09-2011 at 11:07.
بنده 3d active را پیشنهاد میکنم.
اون مقلاتی را هم خوندی فکر کنم برای سایت برسام بشه که از گلدیران پول میگیره تا براش تبلیغ کنه.
اینا یک چیز وارد کردن و فقط تبایغ میکنن سال دیگه میگن passive بده اخه active خوبه.
بنده مرجع خودم را فقط سایت های تست اوروپایی مانند cnet میدونم و شما که از نظر بودجه مشکلی ندارید پاناسونیک را پیشنهاد میدم.
با تشکر.
هادی
آقا هادی نگفتی میشه یه جوری usb adabter جور کرد یا نه. میتونم مودمم رو با کابل شبکه به tv وصل کنم
![]()
آقا هادی بازم با تشکر
یه سئوال داشتم! من رفتم نمایندگی ال جی و اون تستهایی رو که شما فیلمشو گذاشته بودین روی تی وی های مدی 57000 و 56100 انجام دادم اما انگار روی پنل اونا یه لایه شیشه ای بود و دسترسی مستقیم به پنل نبود!!
آیا تو اینها هم از اون پنلی که شما تو فیلم نشون دادین استفاده شده و راهی برا فهمیدنش وجود داره؟!
چک کردیم مشکلی ندارد مشکل ان مدل ها فظای دید کم هم بود.
با تشکر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)