تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 10 اولاول ... 2345678910 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 97

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2011-2012

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

فرگوسن: تنها منچسترسیتی، منچستریونایتد و تاتنهام شانس قهرمانی در لیگ برتر را دارند

سرمربی شیاطین سرخ معتقد است دو تیم لندنی چلسی و آرسنال شانسی برای قهرمانی در رقابت های این فصل لیگ برتر نخواهند داشت

سایت گل- سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، معتقد است چلسی و آرسنال شانسی برای قهرمانی ندارند مگر اینکه سه تیم منچسترسیتی، منچستریونایتد و تاتنهام در نیم فصل دوم دچار یک افت شدید شوند.

منچستریونایتد در دو دیدار اخیر مقابل بلکبرن و نیوکاسل شکست خورد اما تنها 3 امتیاز با صدر جدول فاصله دارند.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" می توانیم بگوییم تا اینجای رقابتها خوب بوده است. فکر نمی کنم تیمی به غیر از سه تیم بالای جدول بتواند قهرمان شود. فکر نمی کنم این حرف نادرستی باشد."

فرگوسن همچنین اعلام کرد در آستانه دیدار مقابل منچسترسیتی در جام حذفی در تیمش هیچ مصدوم جدیدی ندارد.

" در دیدار مقابل نیوکاسل هیچ بازیکنی مصدوم نشد بنابراین می توانیم از همین بازیکنان برای دیدار مقابل سیتی استفاده کنیم. اسمالینگ هنوز اندکی مشکل دارد اما انتظار داریم از دوشنبه به تمرینات برگردد. اما جانی اونز هنوز مصدوم است.

در چنین دیدارهایی- دیدارهای حذفی و دربی- هر اتفاقی ممکن است رخ دهد. البته سیتی با توجه به اینکه در خانه بازی می کند، از امتیاز میزبانی هم برخوردار است."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2012/1/6

2. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نتایج کامل هفته 22 - 1 و 2 بهمن

شنبه 1 بهمن

نورویچ 0-0 چلسی
    اورتون 1-1 بلکبرن روورز
    فولام 5-2 نیوکاسل یونایتد
    کوئینز پارک رنجرز 3-1 ویگان اتلتیک
    استوک سیتی 1-2 وست برومویچ
    ساندرلند 2-0 سونسی
    ولور همتن 2-3 استون ویلا
    بولتون وندرز 3-1 لیورپول

یکشنبه 2 بهمن (امروز)

منچستر سیتی - تاتنهام هاتسپر
    ارسنال - منچستر یونایتد

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

حیفه اینجا درباره همه بحث می کنیم و هیچ کردیتی به تاتنهام ندیم.. واقعا دارن زیبا و بسیار خوب بازی می کنن. من واقعا لذت می برم بازی تاتنهام رو می بینم، بیشتر از هر تیم انگلیسی دیگه ای.

5. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

حیفه اینجا درباره همه بحث می کنیم و هیچ کردیتی به تاتنهام ندیم.. واقعا دارن زیبا و بسیار خوب بازی می کنن. من واقعا لذت می برم بازی تاتنهام رو می بینم، بیشتر از هر تیم انگلیسی دیگه ای.
    متاسفانه امروز خیلی بد شانس بودن . بعد از اینکه دفو یه موقعیت عالی رو تو 6 قدم از دست داد ماریو بالوتلی - ک باید بخاطر ضربه ای ک ب سر اسکات پارکر زد اخراج می شد - واسه سیتی پنالتی گرفت . گل دوم سیتی هم واقعا افتضاح بود !

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منچستر سیتی 3-2 تاتنهام هاتسپر
    ارسنال 1-2 منچستر یونایتد

من واقعا در باشگاه های اروپایی تاتنهام رو بعد از چلسی دوست دارم.واقعا عـــــــــشقه.

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

متاسفانه امروز خیلی بد شانس بودن . بعد از اینکه دفو یه موقعیت عالی رو تو 6 قدم از دست داد ماریو بالوتلی - ک باید بخاطر ضربه ای ک ب سر اسکات پارکر زد اخراج می شد - واسه سیتی پنالتی گرفت . گل دوم سیتی هم واقعا افتضاح بود !
    خیلی دوست دارم ببینم رای کمیته انظباطی لیگ انگلیس چیه .
    حرکت بالوتلی شباهت زیادی با حرکت په په داشت با این تفاوت که بالوتلی کله رو له کرد
    البته یه جورایی بالوتلی توی شلوغی اون کار رو کرد ولی په په با دقت تمام یه حرکت غیر عمدی انجام داد

9. 3 کاربر از Dr.FANOOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

محرومیتی 4جلسه ای برای بالوتلی به خاطر لگد او به سر پارکر

مهاجم ایتالیایی باشگاه سیتی با محرومیتی 4 جلسه ای مواجه شده است

سایت گل- ماریو بالوتلی مهاجم ایتالیایی باشگاه منچسترسیتی از سوی اتحادیه فوتبال انگلیس به محرومیتی 4 جلسه ای مواجه شده است. او به دلیل لگدی که به سر اسکات پارکر وارد کرد، به خاطر رفتار خشن، با این محرومیت روبرو شده است
    در دیدار یکشنبه شب ورزشگاه اتحاد و در حالی که اسکات پارکر برروی زمین افتاده بود، بالوتلی با ضربه پا به سر پارکر زد. البته داور در این صحنه بالوتلی را جریمه نکردو بالوتلی در دقیقه 94 بازی صاحب یک ضربه پنالتی شد و با تبدیل کردن آن پنالتی به گل ، سیتی توانست تا با نتیجه 2-3 تاتنهام را شکست دهد
    بااین محرومیت بالوتلی شانس حضور دردیدار4 شنبه شب تیمش دردور برگشت مرحله نیمه نهایی کارلینگ کاپ مقابل لیورپول در آنفیلد و بازیهای تیمش در لیگ برتر مقابل استون ویلا، اورتون و فولام را از دست خواهد داد
    البته بالوتلی می تواند نسبت به این حکم درخواست تجدیدنظر دهد ولی این درخواست ممکن است با افزایش محرومیت او همراه باشد. با این وجود او تا ساعت 18 روز چهارشنبه می تواند درخواست تجدید نظرش را ارائه کند.
    از سوی دیگر لسکات به خاطر خطای خشنی که برروی یونس کابل انجام داده بود، از هرگونه محرومیتی گریخت.

11. 3 کاربر از Dr.FANOOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان دقت کردین که در خبر ورزشی ساعت 13 و 18:45 دیگه هیچ خبری از فوتبال انگلیس نمیدن.
    این کارشون واقعا ناراحتم کرده.
    لطفا همگی بریم در سایت صدا و سیما در خواست بدیم که از این کارشون دست بردارند.
    دیروز حتی 1 خبر از نتیجه ی لیورپول و منچستر یونایتد نگفتند در حالی که تمام کشور های دیگه رو گفتند. هفته پیش هم بازی منچستر و چلسی رو خبری ازش نگفتند.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

رقابت غولهای منچستر در صدر جدول؛مارچ قهرمان را مشخص می کند؟
    تقريبا بازي هاي دو تيم در اين ماه از نظر اسان بودن يا سخت بودن يكسان است و بايد ببينيم اين دو تيم از 15 امتياز ممكن در ماه مارچ چند امتياز كسب مي كنند

سایت گل - ليگ برتر انگلستان بدون هيچگونه شك و شبهه اي مهيج ترين ليگ جهان است . امسال تقريبا مشخص شده كه جام قهرماني در شهر منچستر خواهد ماند . هم اكنون منچستر سيتي با 60 امتياز صدر نشين و منچستر يونايتد با 58 امتياز تيم دوم جدول است.

سیتی و 5 بازی پیش رو
    و اما ماه مارچ. من سيتي در اين ماه 5 بار بايد به ميدان برود ابي ها در هفته اول اين ماه بايد با بولتون بازي كنند احتمال بردن من سيتي در اين بازي كه ميزبان نيز هستند بسيار زياد است. البته بازي رفت با نتيجه 3-2 به سود من سيتي تمام شده بود ولي اين منچستر نسبت به اول فصل بسيار بهتر شده است.
    عقاب ها در بازي بعد بايد به مصاف سوانسي بروند . يك بازي راحت ديگر براي ابي ها كه احتمال بردشان باز هم زياد است . انها در هفته اول ليگ امسال سوانسي را 4-0 له كردند.

شاگردان مانچيني در اواسط مارچ بايد در مشكل ترين بازي خود در اين ماه به ميدان بروند انها در اين بازي به مصاف چلسي ويلاش بواش مي روند چلسي كه هفته گذشته منچستر يونايتد را خيلي اذيت كرد . در ضمن چلسي در دور رفت اولين تيمي بود كه توانست سيتي را شكست دهد چلسي در لندن 2-1 من سيتي را مغلوب كرد.
    بازي بعد منچستر سيتي با استوك است خط دفاع مطمئن منچستر سيتي كار مشكلي در مقابل پيتر كراچ و كنوين جونز در اين بازي خواهند داشت هر چند كه كلا منچستري ها تيمشان يك سروگردن از استوك بهتر است. من سيتي در دور رفت 3-0 استوك را برده.
    منچستر سيتي در هفته اخر اين ماه بايد با ساندرلند بازي كند ساندرلند تيمي كاملا هيجان انگيز است تيمي ست كه استعداد رقم زدن هر نتيجه اي را دارد نشان به ان نشان كه تيم مارتين اونيل من سيتي را در بازي رفت 1-0 شكست دادند پس يكي ديگراز بازي هاي سخت من سيتي مقابل ساندرلند است.

یونایتدها و ماه دشوار
    و اما ماه مارچ براي منچستر يونايتد. اين ماه براي من يو وحشتناك اغاز مي شود انها بايد در مقابل تيمي قرار بگيرند كه عالي فوتبال بازي ميكند انها ميهمان تاتنهام هستند هرچند كه شياطين سرخ بازي رفت را 3-0 برده اند اما خود فرگوسن هم ميداند اين بازي با ان ديدار در اول فصل فرق دارد.
    در هفته دوم يك بازي نسبتا راحت قرمز ها ميزبان وست بروم هستند من يو در بازي رفت با نتيجه 2-1 برنده از زمين بيرون امده و به احتمال فراوان اين بازي را هم ميبرد.

در هفته بعد از ان منچستري ها بايد با ولوز بازي كنند اين بازي هم يك بازي راحت محسوب مي شود براي انها . شاگردان فرگوسن در اولدترافورد با نتيجه 4-1 ولوز را در بازي رفت بدرقه كردند.
    يك بازي راحت ديگر البته نه به راحتي دو بازي قبل ولي باز هم شانس برد منچستر يونايتد بيشتر است مخصوصا اين كه ميزبان منچستر است . قرمز ها در بازي رفت كه همين چند هفته پيش انجام شد 5-0 فولام را له كردند.
    و اما هفته اخر كه بايد با بلكبرن بازي كنند اين بازي ديگر براي یونایتد يك بازي سخت حساب ميشود انها بايد در زمين بلكبرن بازي كنند و بايد دنبال انتقام گرفتن هم باشند زيرا در بازي رفت 3-2 منچستر به بلكبرن باخته است البته درست است كه بلكبرن 17 جدول است ولي اين تيم هميشه گربه سياه من یونایتد بوده است.

منچستر سيتي: بولتون - سوانسي - چلسي - استوك - ساندرلند
    منچستر يونايتد: تاتنهام - وست بروم - ولوز - فولام - بلكبرن

ولي به نظر مي رسد كه خود فرگوسن هم مي داند كه قهرمان اين فصل ليگ برتر را بازي رو در رو دو تيم در انتهاي ماه اپريل مشخص مي كند.

لینک منبع خبر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. 4 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

جام حذفي انگليس

شکست برينگتون برابر ليورپول با سه گل به خودي

ليورپول در چارچوب مرحله يک هشتم نهايي جام حذفي انگليس موفق شد در ديداري که سه گل آن را بازيکنان حريف به اشتباه وارد دروازه‌ خود کردند، با نتيجه‌ قاطع شش بر يک به پيروزي برسد.

در چارچوب مرحله يک هشتم نهايي جام حذفي انگليس 3 ديدار برگزار شد که در مهم‌ترين آن‌ها ليورپول در يک بازي عجيب موفق شد با نتيجه‌ شش بر يک برينگتون را شکست دهد.

سه گل از گل‌هاي ليورپول را بازيکنان حريف به اشتباه وارد دروازه‌ خود کردند و ديگر گل‌هاي ليورپول را "مارتن سکرتل"، "اندي کارول" و "لويس سوارز" به ثمر رساندند.

در ديگر ديدار برگزار شده تاتنهام مقابل ميزبانش استيونگ با تساوي صفر بر صفر متوقف شد، اما استوک سيتي با نتيجه‌ دو بر صفر کرالي تاون را شکست داد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •