تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456
نمايش نتايج 51 به 54 از 54

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی شاهین بوشهر | شاهین

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

طلبکاران شاهین؛ از استیلی و انصاریان تا صاحب‌خانه و هتل‌دار!

به گزارش خبرگزاری فارس، شاهین بوشهر یکی از بدهکارترین باشگاه‌های کشور است. امروز شماری از طلبکاران این باشگاه در سازمان لیگ جلسه‌ای با مسئولان کمیته انضباطی برگزار می‌کنند تا وضعیت مطالبات‌شان مشخص شود.
    طلبکاران شاهین از صنوف مختلف هستند؛ از حمید استیلی که مدتی سرمربی این تیم بوده، گرفته تا علی انصاریان بازیکن و ماساژور و فیزیوتراپ تیم، هتل‌دار و حتی صاحب‌خانه‌ای که خانه‌اش را به باشگاه اجاره داده تا در اختیار سرمربی تیم قرار بگیرد.

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هوادار شاهین بوشهر:زندگی ام رفت،یکی به دادم برسد/روز قیامت منتظرتان هستم

سایت گل- نام علی نعمتی برای هواداران شاهین بوشهر بسیار آشناست. هواداری که منزل خود را در رهن بانک قرارداد تا برای باشگاه وام بگیرد اما با عدم پرداخت اقساط وام ،منزل او توقیف شد. وی مبلغی را هم به باشگاه قرض داده بود که آن پول هم مسترد نشد تا حالا با حدود یک میلیارد و یکصد میلیون تومان طلب از باشگاه ، ناچار باشد مغازه موتورسیکلت فروشی خود را هم تعطیل کند.
    نعمتی چندی پیش حکم توقیف و مزایده سهام باشگاه شاهین را گرفت اما در آخرین لحظات، مزایده ای که آگهی آن هم در روزنامه منتشر شده بود به تعویق افتاد تا همه امید وی ناامید شود. نعمتی به سایت گل می گوید« همه کارها انجام شده بود تا مزایده برگزار شود روز آخر گفتند قاضی اشتباه کرده و مزایده به تعویق می افتد. تاوان اشتباه قاضی را من باید بدهم؟ می گویند فردی که در باشگاه شاهین برگ ابلاغ دادگاه را تحویل گرفته سمتش معلوم نیست. می گویند نرخ کارشناسی به طرفین ابلاغ نشده. اینها چه معنایی دارد؟ مقصر اینها منم؟ یعنی قاضی روز اول این ها را نمی دانست؟من از هرکسی می پرسم می گوید این اشتباهات مثل این است که سوییچ ماشین دستت نباشد و بگویی روشن نمی شود. اینها ساده ترین موضوع بوده اند. پس حق دارم به همه چیز شک کنم.همه تلاش ها صورت گرفته که باشگاه برای آقایانی که همه بوشهر علیه شان شعار می داند که آنها را نمی خواهیم باقی بماند.یک باشگاه خصوصی که مال و منال من را از بین برده چرا اینقدر مورد حمایت است؟ چرا بیهوده می گویید اگر مزایده برگزار می شد تیم از بوشهر بیرون می رفت؟ تیم هیچ جا نمی رفت و تازه از دست اینها خارج می شد تا نفس بکشد. آقای افراشته، دست بردارید. شما یکسال به فوتبال آمدید شاهین را بیچاره کردید. دیگر چرا برای ماندن تلاش می کنید؟چرا نمی بینید همه سرمایه من از بین رفته و خانه و کاشانه ام را توقیف کرده اند؟ چرا دادگاه نمی خواهد حق من را بستاند؟چرا حتی وکیلم را به دادگاه راه نمی دهند؟ با پولی که حق زن و بچه من است در کرج اردو زده اند. تا آه و نفرین خانواده من و همه طلبکاران پشت سر شاهین است این تیم نتیجه نمی گیرد. چرا نمی خواهید این را بفهمید.قرآن سراسر درمورد حق الناس است.شما به حق الناس اعتقاد ندارید؟»

او که بسیار عصبانی بود ادامه داد« سرمایه ام نابود شد. مغازه ام را 15روز است تعطیل کرده ام. آقای افراشته ، اگر ذره ای انصاف دارید بگویید چرا چک 52میلیونی خود را پاس نمی کنید؟ پولی که دستی از من گرفتید تا تیم سال قبل را به اردوی ترکیه ببرید را لااقل پس می دادید. اگر من بودم تا حالا هزار بار زندانی شده بودم اما او با این همه چک برگشتی شخص مشکلی ندارد. چرا؟چون معاون مجلس است؟ شما را به خدا ما را نسبت به سیستم قضایی بدگمان نکنید.از کجا پول آورده اید تیم می بندید؟آقای بحرانی، جناب رییس دادگستری و همشهری خودم، غریبه ها و ابوالفتحی هر بلایی خواستند بر سرم آوردند شما اگر حقم را نمی ستانید حداقل با آنها همراه نشوید. به همین شب های عزیز کارد به استخوانم رسیده. آخر هفته می روم با زبان روزه مقابل دفتر رییس قوه قضاییه تحصن می کنم و همانجا می نشینم. جواب نگرفتم برمی گردم خودم را مقابل ورزشگاه بوشهر سر به نیست می کنم. بگذار همه بدانند در فوتبالی که همه دارند پول پارو می کنند من به سبب عشق به تیم شهرم زندگی ام را از دست داده ام.بگذار همه بدانند کسی به دادم نرسید. بگذار همه بدانند کسی نخواست حرفم را بشنود. من که قانون را نمی دانم. شما که می دانستید چرا حالا به دلیل نواقص اداری دارید از رسیدنم به حق و حقوقم جلوگیری می کنید؟ آنجا مسند حضرت علی (ع) است. در این ماه مبارکی که ماه خود اوست همه کسانی که در حقم جفا کرده اند را به خدا و حضرت علی(ع) واگذار کرده ام.»
    نعمتی که با بیان درد دل هایش آرام تر شده بود گفت« بیش از همه از حاج حیدر بحرانی رییس دادگستری بوشهر گلایه دارم. او شرایط من را می داند و مانع فروش سهام باشگاه شد. افراشته نشان داده در فوتبال نمی تواند موفق شود چون تخصصی ندارد اما دارد پول های بیت المال را بی دلیل خرج می کند. این دنیا شاید او زور داشته باشد، شاید همه شان بتوانند کاری کنند که من در خیابان چادر بزنم شاید فردا مرا به دلیل همین حرفهایم دادگاهی کنند، برایم مهم نیست. روز قیامت سر پل صراط منتظر همه شان هستم.دیگر چیزی برایم باقی نمانده. آخر همین هفته بعد به تهران می روم و همان کاری را که گفتم انجام می دهم.این آخرین تیر ترکش من است. به وضوح همه دیدند جمشیدی مدیرکل تربیت بدنی از دستور قاضی استنکاف ورزید و هیچ اقدامی نکردند. همه اینها را برای رهبرعزیزانقلاب نوشته ام تا برخی تصور نکنند که مصونیت قضایی دارند.برای رییس جمهور نوشته ام. نوشته ام تا بلکه ایشان به دادم برسند. به سازمان بازرسی هم نوشته ام.دیگر در بوشهر به کسی امیدی ندارم.همه متحد شده اند تا هیئت موسس شاهین تیمداری کند.هیچکس هم نیست بپرسد چرا برای تیم بستن پول دارید اما برای پرداخت بدهی ها ندارید؟»

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

داریوش دلفانی: رویانیان مردانگی کرد

خبرگزاری پرسپولیس :
    عضو هیات مدیره باشگاه شاهین با اشاره به اینکه رویانیان در حق تیم شاهین مردانگی کرده است، از کمک قابل توجه مالی باشگاه پرسپولیس به این باشگاه بوشهری خبر داد.

داریوش دلفانی گفت: طی جلسه‌ای که به خاطر مشکلات شاهین بوشهر با آقای رویانیان و پورحسن داشتیم، از ایشان خواهش کردیم به هر نحوی که می‌تواند به شاهین کمک کند. ایشان هم با روی باز از این مسئله استقبال کردند.

وی اضافه کرد: رویانیان به دلیل اینکه پرسپولیس و شاهین از یک خانواده هستند و همچنین به خاطر ستاره بوشهری پرسپولیس یعنی حسین ماهینی، مبلغ قابل توجهی به تیم شاهین کمک کردند. ایشان همچنین قول دادند تا رفع کامل مشکلات شاهین، از این تیم بوشهری حمایت کنند.

عضو هیات مدیره باشگاه شاهین با اشاره به اینکه ایشان با این کار در حق شاهین مردانگی کردند، اضافه کرد: یک اتفاق خوب دیگری که در بوشهر افتاده، انتخاب فریدون حسن‌وند به عنوان استاندار بوشهر است زیرا ایشان از خانواده ورزشی و فوتبالی است و طی صحبت‌هایی که بنده با ایشان داشتم، حمایت کامل خود را از شاهین اعلام کردند.

وی ادامه داد: تقاضای مدیران شاهین از مسئولان استان و ورزش کشور این است، به خاطر مردم غیور و محروم بوشهر، شاهین را دریابند، زیرا شاهین یکی از دلخوشی‌های بزرگ مردم بوشهر بوده و با هر پیروزی این تیم شور و نشاط تمام این شهر را فرا می‌گیرد.

دلفانی با تقدیر از زحمات آقایان افراشته، محمدپور اعضای هیات مدیره و رئیسی‌نژاد مدیرعامل باشگاه شاهین، در پایان گفت: بنده به نمایندگی از اعضای هیات مدیره، مدیرعامل و مجموعه شاهین قول می‌دهم تمام تلاش خود را به کار می‌بندیم تا شاهین با صعود به لیگ برتر به جایگاه واقعی‌اش در فوتبال کشور باز گردد، زیرا خدمت به مردم بوشهر را برای خود افتخار می‌دانیم.

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سرمربی شاهین ، سرپرست باشگاه شد!/7بازیکن رفتنی شدند/نعمتی در یک قدمی مالکیت شاهین

شعبه دوم دادگاه تجدیدنظر بوشهر در دادنامه شماره 870مورخ 13آذر 91رای به رد قطعی اعتراض هیئت موسسین داد تا نعمتی فقط یک گام تا مالکیت شاهین فاصله داشته باشد.

سایت گل-طی حکمی از سوی محمد خواجه پور رییس هیئت مدیره باشگاه شاهین بوشهر، مسعود پالیزدان سرمربی این تیم به عنوان سرپرست باشگاه هم منصوب شد. پس از آن که داریوش دلفانی از مدیریت باشگاه کنار رفت، هیئت مدیره شاهین ترجیح داد فعلا پالیزدان همه کاره باشد و در کنار هدایت فنی تیم، سرپرست باشگاه هم باشد.
    پالیزدان در اولین اقدام از بازیکنانی که اعتصاب کرده و در تمرینات حاضر نشده اند خواست تا با آنها نشستی داشته باشد. در این جلسه مقرر گردید 7بازیکن تیم که پیشنهاداتی از سایر تیم ها دارند ودرخواست جدایی داشتند از این تیم جدا شوند تا هزینه های باشگاه کاهش یابد. حسن هوری، مهدی چمن آرا، میثم امیری، مهدی شکوهی ، کاظم حیات منش و علی ابوالفتحی , امید ابوالحسنی 7 نفری هستند که فسخ قرارداد خود را در یافت کرده اند و فقط در بازی با شهرداری اراک برخی از آنها به میدان می روند و آن گاه مراتب فسخ قرارداد را در دفتر هیئت فوتبال ستان به ثبت می رسانند و از این تیم جدا می شوند. سایر بازیکنان هم هر کدام 20 تا 40 درصد قرارداد خود را تخفیف دادند تا با توجه به این که اسپانسر جدید باشگاه اعلام کرده فقط می تواند یک و نیم میلیارد تومان به تیم تزریق نماید، مبلغ قراردادها به همین مبلغ نزدیک شود.تمینات شاهین از امروز از سر گرفته می شود و در تعطیلات نیم فصل قرار است چند بازیکن بومی به تیم اضافه شود. پالیزدان اعلام کرده که هدف تیم او بقا در دسته اول است.او یازدهمین مدیر باشگاه شاهین بوشهر از فروردین 90 تاکنون است!
    محمد حسن ماهینی پدر حسین ماهینی که به عنوان مدیر اجرایی باشگاه فعالیت می کرد نیز استعفا داد.افراشته مدیر سیاستگذارباشگاه، محمد پور رییس هیئت مدیره و دلفانی مدیرعامل شاهین هم قبل از این استعفا داده بودند.گفته می شود ناصر رفیعی قرار است به عنوان قائم مقام سرپرست باشگاه باردیگر به شاهین برگردد.
    نعمتی در یک قدمی مالکیت باشگاه
    سایت گل-دادگاه تجدید نظر بوشهر اعتراض اعضای هیئت موسسین باشگاه شاهین در مورد توقیف سهام باشگاه و برگزاری مزایده را رد کرد.علیرضا نعمتی که حدود یک میلیارد و دویست میلیون تومان از این باشگاه طلب دارد طی شکایتی به دادگاه شعبه 101بوشهر رای محکومیت باشگاه به پرداخت این مبلغ را گرفت.این رای به دلیل عدم اعتراض از سوی باشگاه ،قطعی شد واز آنجایی که اقدامی مبنی بر پرداخت مطالبات او، از سوی باشگاه صورت نگرفت وی دو درخواست به دادگاه داد. یکی نامه ای به اداره کل ورزش و جوانان استان که هر پولی از مجاری دولتی برای باشگاه شاهین در اختیار آن اداره قرار می گیرد را به حساب دادگاه واریز نماید تا طلب نعمتی پرداخت شود و یکی هم توقیف سهام باشگاه.
    به گزارش سایت گل و به نقل از پایگاه تخصصی فوتبال بوشهر با این شرایط چون همه کمک های دولتی باید از طریق اداره کل ورزش به حساب باشگاه واریز شود ، جمشیدی اجازه کمک به شاهین را ندارد.سهام برای مزایده باید کارشناسی می شد و قیمت آن تعیین می گردید. ارزش پایه آن 900میلیون تعیین شد و روز برگزاری مزایده هم مشخص گردید.
    مزایده یک بار به دلیل اشکالات قانونی به تعویق افتاد و در مرتبه دوم برگزار شد اما هیچ خریداری به دادگاه مراجعه نکرد. طبق قانون نعمتی بابت 900میلیون تومان از طلب خود تقاضا کرد که سهام باشگاه را به نام او منتقل کنند.
    توقیف سهام مورد اعتراض وکیل 13نفر از هیئت موسسین قرار گرفت.شعبه 101دادگاه اعتراض آنها را رد کرد و پرونده با اعتراض وکیل جدید هیئت موسسین نسبت به رای صادره ، به شعبه دوم دادگاه تجدید نظر استان رفت. این شعبه در دادنامه شماره 870مورخ 13آذر 91رای به رد قطعی اعتراض هیئت موسسین داد تا نعمتی فقط یک گام تا مالکیت شاهین فاصله داشته باشد.
    این یک گام هم نامه دادگاه است که به اداره ثبت می نویسد و در آن اعلام می کند که صد درصد سهام موسسه فرهنگی ورزشی شاهین باید به نام نعمتی ثبت گردد.احتمالا"این نامه روز شنبه تحویل اداره ثبت می گردد.
    در رای دادگاه آمده:به تاریخ 7آذر91 در وقت فوق العاده جلسه شعبه دوم دادگاه تجدیدنظر استان بوشهر به تصدی امضا کنندگان ذیل تشکیل است و و پرونده کلاسه 910756 تخت نظر است. با عنایت به جمیع اوراق پرونده و پس از شور و مشورت ختم رسیدگی را اعلام و با استعانت از خداوند متعال و تکیه بر شرف و وجدان به شرح ذیل انشا رای می نماید:
    در خصوص تجدید نظر خواهی آقای ..........به وکالت از آقایان احمد گزی و غیره نسبت به دادنامه شماره 91/776صادره از شعبه 101 دادگاه عمومی بوشهر که به موجب آن حکم به رد اعتراض آنان نسبت به توقیف سهام باشگاه شاهین بوشهر صادر شده است با توجه به محتویات و مندرجات پرونده و کیفیات منعکس در آن ، چون از ناحیه تجدید نظر خواهان ایراد و اعتراض خاص و موجهی عنوان نشده تا مورد امعان نظر قرار گیرد و بر رای صادره از حیث صحت مبانی استدلال و رعایت تشریفات دادرسی ایراد و اشکالی وارد و متصور نیست و اینکه تجدید نظر خواهی تجدید نظر خواه از مصادیق و جهات مندرج در ماده 348 قانون آیین دادرسی مدنی دادگاه های عمومی و انقلاب نمی باشد بنابراین ضمن مردود دانستن تجدیدنظر خواهی مستندا" به ماده 358 قانون مارالذکر، حکم تجدید نظر خواسته را با توجه به اینکه خللی به حقوق اشخاص حقیقی وارد نمی نماید تایید می نماید. رای صادره قطعی و لازم الاجرااست.

صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •