ما همچنان انتظار میکشیم...
ما همچنان انتظار میکشیم...
دوستان اگه کسی داره این عکسای مرحله دوم رو بزاره
من مرحله اول رو انجام دادم الان دل و روده ایکس باکسم ریخته بیرون منتظرم مرحله دوم رو انجام بدم
خوب ظاهرا آقا پارسا سرش شلوغه و شما هم خیلی معطلی میتونی از روش پاک کردن تو این آموزش استفاده کنی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ممنون از آموزش
من بازی KINECT the Gunstringer رو اجرا کردم که UPDATE خاست ، من هم OK زدم
وست Load کردن Update گیر کرد و Erorr داد . وقتی روشن میشه اون Erorr میاد و نمیشه کاری کرد .
باید مراحل بالا رو انجام بدم ؟
از کجا ورژن درایو رو بفهمم ؟
سلام
من تو سایت بازی بودم اونجا روش کمی متفاوتری رو برای رایت فریم ویر معرفی کرده و به نظر راحتر میاد یعنی نیازی به کابل برق کشیدن نیست و میگه که برای پاک کردن و رایت کردن باید در عرض یک ثانیه دکمه خاموش و روشن بشه. وکلا مراحل دو و سه رو اومده یکی کرده و خلاصه متفاوته.
جریان چیه؟
اونطوری هم میشه؟؟؟؟
جریان چیه
کلا این آموزش اگه دی وی دی کی رو دارین که میشه بدون کلید اما اگه نه باید کلید باشه !
تو قسمتی که درباره وندور توضیح داده شده هم 2روش نوشته پارسا جان ! 1.استفاده از کلید 2. کشیدن کابل پاور !
یه سوال توی قسمت اول کع دی وی دی کی رو میخوایم بدست بیاریم مرحله چهار نوشته کلید خاموش کابل در میاریم ثانیه صبر 5بعد کابل میزننیم روشن ...اول اینکه میخوایم روشن کنیم در حالت کلید خاموش روشن میکنیم دیگه؟؟؟؟
بعد فایل دامی و دیوی دی کجا مشخص میشن که گرفتم؟؟؟
Last edited by MILIN3M; 05-10-2011 at 19:54.
خول اگه فایل هارو دراری میگه کجا زخیره کنم ولی اگه درنیاری اروز میده خود جانگل
بعد اون قسمت کلید هم نفهمیدم چی گفتی ولی اگه منظورت اینه که تو اول کار باید روشن باشه یا خاموش باید بگم که اول کار باید تو حالتONباشه
الان من میخوام شروع به کار کنم...یه سوال اگه دیویدی کی و دامبی فایل رو ددر بیارم.... تو هر قسمت کار من اشتباه کنم بعد ازون خطر تبدیل شدن به دیویدی پلایرهست یا نه دیگه؟؟ لطفا اگه میتونی شمارتو برام پیغام کن گند زدم بزنم بهت![]()
ببخشید مگه اول نباید فریم ور رو پاک کنیم بعد جدیده رو رایت کنیم؟
چرا تو آموزش نگفته اینو؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)