تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 26 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 253

نام تاپيک: همه چیز درباره Acer Aspire ONE D257

داره خودمونی میشه andyarsenaly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام رفیق آره مثل اینکه یه سروگردن پایین تر d255 رو یکی از بچه ها تو همین تاپیک داشته و راضی بوده خوب این مدل که این تاپیک مالشه هم ارزونه هم قدرتش در نتبوک ها عالیه طوری که داش مهدی رو عروسکش وین7 آلتیمیت نصب کرده و ......

1.جدیدترین قیمت 360
    2. عالی بالای 7 8 ساعت جواب میده
    3. خوب ولی جنس بده آنچنان خوب طراحی نشده ولی آزار دهنده نیست و از خرکاریش نمی کاهه
    4. نمیدونم باید از مهدی بپرسی
    5. همون مورد 2 دیگه

ببیین من این مدل رو ندارم خودم ولی تحقیق کردم و خودمم میخوام تا چند وقت دیگه بگیرم.داش مهدی حرفام رو اگه تایید میکنی کن و اگه هم نه هم من و هم داشمون رو راهنمایی کن.....
    سلام به همه
    عرض کنم من تمام نسخه های 32 بیتی وندوز 7 رو روش نصب کردم و هیچ مشکلی نداشته و الآن آلتیمیت روش نصبه
    البته اگه XP fریزی نور علی نوره ولی من یادم رفته XP و کلا ازش کشیدم بیرون و با نسخه های 64 بیتی هم سیستم گیر میکنه و خیلی توصیه نمیکنم ...
    1)آخرین قیمت 355 هست
    2)برای کارهای معمولی تا همون 7-8 ساعت و برای کارهای نمیه سنگین 5-6 و به همین نسبت بیاین پایین من خودم تا 6 ساعت بازی و آهگ و وبگردی کردم باهاش و حدود 20-30 درصد هم از شارژش مونده بود
    HD واقعی رو پخش نمیکنه اگه میخواین نگاه کنید از الآن بدونید ولی HD با فریم ریت های پایین رو من دیدم توش ...
    من خودم دانشجوی عمرانم ولی متاسفانه تا حالا با این نرم افزارها کار نکردم و نمیدونم تا چه حد میشه روش حساب کرد ولی اگه 3D داشته باشه نمیشه رو هیچ نت بوکی اجرا کرد چون گرافیک مجزا نیاز داره ...
    3) طراحی بدنه از پلاستیک هست و مشکلی نداره .نمیدونم از خرکار منظورتون چی هست اینکه از دستتون بیفته رو سرامیک و هیچیش نشه؟؟؟من که 100 درصد راضی ام مشکلی هم ندارم ...
    4) نسبت به قیمتش شاهکاره از نظر من به خصوص که CPU جدیدی هم داره که توضیحاتش داده شده تو تاپیک ولی یه مدل ایسوز هست نمیدونم مدلش چی بود خودشون ادعا میکنند تا 11 ساعت ولی کانفیگش رو باید ببینید ...
    5) دوست عزیز شما در چند تاپیک همین سوال رو تکرار فرمودید
    یا کمی حوصله کنید پاسختون داده بشه یا وقت بذارید حداقل همین 5 صفحه این تاپیک رو بخونید ... در مورد CPU و RAM توضیح داده شده
    یه نگاه مختصر انداختن خیلی زودتر شما رو به نتیجه میرسونه تا تاپیک زدن و ...

سلام دوستان

من یه نت بوک میخوام

1. نهایتا 450 (هر چی کمتر خوب بهتر)
    2. مصرفم بیشتر برای اینترنت و دانلود و فیلم نگاه کردنه
    3. خیلی خرکار و کم خرج
    4. برنامه هایی مثل cad و etabs و safe و sab که برنامه های رشته عمرانه روش نصب بشه
    5. زمان استفاده بالایی داشته باشه

آیا این d257 جوابگو هست

ضمنا ram و cpu این مدل چیه
    راستی مهدی جان تو الان اگه بخوای ویندوزی چیزی نصب کنی از رو فلش فعلا نصب میکنی؟اگه آره سرعتش و همه چیش نسبت به حالت عادی چه جوریه؟
    میشه بپرسم تا حالا چیا(سیستم عامل)روش انداختی؟
    حال و حوصله لینوکس داشتی نصب کنی؟
    سلام حسین جان
    من با فلش تا حالا ویندوز عوض میکردم و کلا به خاطر رم پایین نت بوک ها این فرآیند در هر حال کمی بیشتر طول میکشه ... دی وی دی رام رو هم برای ویندوز عوض کردن نمیخوام چون به نظرم خیلی نباید توفیر داشته باشه بیشتر برای ریختن برنامه و عکس و فیلم هایی که رو DVD دارم این کار رو بکنم ...
    سیستم عامل هم فقط 7 ریختم سه نسخه ی 32 بیتی Ultimate , Profesional , Home Premium همه ش هم جواب میده و الآن دارم با آلتیمیت کار میکنم ولی اگه با XP مشکلی نداری رو XP مخصوص نت بوک هاس ... من چون دیگه نمیتونم از ظاهر 7 دست بکشم این کار رو نمیکنم ضمن اینکه کلی گشتم تا تمام درایورهای 7 رو برای نرم افزار و سخت افزارهام پیدا کردم دیگه دنده عقب نمیگیرم ...
    لینوکس هم تا حالا از نزدیک ندیدم چه برسه که ...
    یه بابایی حرف خوبی میزد ... میگفت ویندوز آدم ها رو تنبل کرده ... راست هم میگه یکیش خود من ...

2. 3 کاربر از andyarsenaly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hosseingrami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

سلام به همه
    عرض کنم من تمام نسخه های 32 بیتی وندوز 7 رو روش نصب کردم و هیچ مشکلی نداشته و الآن آلتیمیت روش نصبه
    البته اگه XP fریزی نور علی نوره ولی من یادم رفته XP و کلا ازش کشیدم بیرون و با نسخه های 64 بیتی هم سیستم گیر میکنه و خیلی توصیه نمیکنم ...
    1)آخرین قیمت 355 هست
    2)برای کارهای معمولی تا همون 7-8 ساعت و برای کارهای نمیه سنگین 5-6 و به همین نسبت بیاین پایین من خودم تا 6 ساعت بازی و آهگ و وبگردی کردم باهاش و حدود 20-30 درصد هم از شارژش مونده بود
    HD واقعی رو پخش نمیکنه اگه میخواین نگاه کنید از الآن بدونید ولی HD با فریم ریت های پایین رو من دیدم توش ...
    من خودم دانشجوی عمرانم ولی متاسفانه تا حالا با این نرم افزارها کار نکردم و نمیدونم تا چه حد میشه روش حساب کرد ولی اگه 3D داشته باشه نمیشه رو هیچ نت بوکی اجرا کرد چون گرافیک مجزا نیاز داره ...
    3) طراحی بدنه از پلاستیک هست و مشکلی نداره .نمیدونم از خرکار منظورتون چی هست اینکه از دستتون بیفته رو سرامیک و هیچیش نشه؟؟؟من که 100 درصد راضی ام مشکلی هم ندارم ...
    4) نسبت به قیمتش شاهکاره از نظر من به خصوص که CPU جدیدی هم داره که توضیحاتش داده شده تو تاپیک ولی یه مدل ایسوز هست نمیدونم مدلش چی بود خودشون ادعا میکنند تا 11 ساعت ولی کانفیگش رو باید ببینید ...
    5) دوست عزیز شما در چند تاپیک همین سوال رو تکرار فرمودید
    یا کمی حوصله کنید پاسختون داده بشه یا وقت بذارید حداقل همین 5 صفحه این تاپیک رو بخونید ... در مورد CPU و RAM توضیح داده شده
    یه نگاه مختصر انداختن خیلی زودتر شما رو به نتیجه میرسونه تا تاپیک زدن و ...

سلام حسین جان
    من با فلش تا حالا ویندوز عوض میکردم و کلا به خاطر رم پایین نت بوک ها این فرآیند در هر حال کمی بیشتر طول میکشه ... دی وی دی رام رو هم برای ویندوز عوض کردن نمیخوام چون به نظرم خیلی نباید توفیر داشته باشه بیشتر برای ریختن برنامه و عکس و فیلم هایی که رو DVD دارم این کار رو بکنم ...
    سیستم عامل هم فقط 7 ریختم سه نسخه ی 32 بیتی Ultimate , Profesional , Home Premium همه ش هم جواب میده و الآن دارم با آلتیمیت کار میکنم ولی اگه با XP مشکلی نداری رو XP مخصوص نت بوک هاس ... من چون دیگه نمیتونم از ظاهر 7 دست بکشم این کار رو نمیکنم ضمن اینکه کلی گشتم تا تمام درایورهای 7 رو برای نرم افزار و سخت افزارهام پیدا کردم دیگه دنده عقب نمیگیرم ...
    لینوکس هم تا حالا از نزدیک ندیدم چه برسه که ...
    یه بابایی حرف خوبی میزد ... میگفت ویندوز آدم ها رو تنبل کرده ... راست هم میگه یکیش خود من ...
    سلام رفیق و بازم ممنون از پاسخت.
    یه اشتباه کوچولو کردی که اونم فدای سرت.نقل قول رو جا به چا زدی....
    ولی ایکس پی دیگه فکر کنم از نظر نرم افزاری فول بشه؟نه؟قصد نصب کردنش رو نداری؟خوب در کنار همون هفت بنداز ببینیم چی میشه..

4. این کاربر از hosseingrami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه babrdala's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

من یه ایسوس 1005pxd و واقعا مایل نیستم با چیز دیگری عوضش کنم!
    باهاش برنامه مینویسم و فتوشاپشم مشکلی نداشتم تاحالا. فقط اکیدا توصیه که مینی با رم کمتر از2 نگیرین!

6. 3 کاربر از babrdala بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان ...

اول از همه از آقا مهدی به خاطر توضیحات و حسین خان به خاطر سوالاش تشکر میکنم که تعداد زیادی از سوالات من رو هم برطرف کردن ، کل تایپیک رو خوندم که سوال تکراری نپرسم ، ولی باز برای اطمینان چندتا تکراری شد

اینجا یک تایپیک زدم که mp888 عزیز بنده رو راهنمایی کردند و بین راهنمایشون ظاهر این نت بوک به دلم نشست ، اولین چیزی که همیشه تو خرید هام مد نظرمه ! شیک بودن به نظرم ساده و شیکه .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سوالاتی که برام پیش اومده :

1 . راحت میشه به نت وصل شد ؟ Adsl از طریق لن راحت روتر رو شناسایی میکنه ؟ ( البته به ویندوز ربط داره ) حسین خان پرسیدن سیمکارت میخوره ؟ من جوابی ندیدم ، برام مهمه هرجا خواستم بتونم وصل شم به نت !

2 . Kaspersky internet security روش نصب کنم نمیترکه ؟ یا برنامه ها ای که Real-time هستن مثل انواع سوئت های امنیتی ، دانلود منیجر ها و ...

3 . درباره فیلمه الان می ازضافمش

4. لینوکس شما ندید اطلاع ندارید ساپورت میکنه ؟ البته اندروئید چون برپایه لینوکسه فکر کنم لینوکسم بساپورته ( کلمه جدید )

5 . کیفیت کیبورد چطوره ؟ کارم برنامه نویسی وب هست همش باید بتایپم . موس تاچ پدش نمیترکه ؟

6 . خنکه ؟ شارژش برام خیلی مهم که گفتید 6 ، 7 ساعت حداقل کار میکنه با مصرف پایین درسته ؟ standby چطوره توش ؟

آدرس فروشندش رو هم اگر لطف کنید من از نزدیک یک دیدی بزنم ممنون میشم ، اون مورد 1 . 3 . 5 . 6 رو okay باشه 98% میگیرم ، 2% هم چیز بهتر پیدا شه تو همین رنج . چون نت بوک ارزش زیاد هزینه کردن نداره به نظر من .

خیلی ممنونم بابت لطفتون .
    Last edited by milad_gta; 30-08-2011 at 13:13.

8. 2 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه andyarsenaly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان ...

اول از همه از آقا مهدی به خاطر توضیحات و حسین خان به خاطر سوالاش تشکر میکنم که تعداد زیادی از سوالات من رو هم برطرف کردن ، کل تایپیک رو خوندم که سوال تکراری نپرسم ، ولی باز برای اطمینان چندتا تکراری شد

اینجا یک تایپیک زدم که mp888 عزیز بنده رو راهنمایی کردند و بین راهنمایشون ظاهر این نت بوک به دلم نشست ، اولین چیزی که همیشه تو خرید هام مد نظرمه ! شیک بودن به نظرم ساده و شیکه .

کد:

1 . راحت میشه به نت وصل شد ؟ Adsl از طریق لن راحت روتر رو شناسایی میکنه ؟ ( البته به ویندوز ربط داره ) حسین خان پرسیدن سیمکارت میخوره ؟ من جوابی ندیدم ، برام مهمه هرجا خواستم بتونم وصل شم به نت !

2 . Kaspersky internet security روش نصب کنم نمیترکه ؟ یا برنامه ها ای که Real-time هستن مثل انواع سوئت های امنیتی ، دانلود منیجر ها و ...

4. لینوکس شما ندید اطلاع ندارید ساپورت میکنه ؟ البته اندروئید چون برپایه لینوکسه فکر کنم لینوکسم بساپورته ( کلمه جدید )

5 . کیفیت کیبورد چطوره ؟ کارم برنامه نویسی وب هست همش باید بتایپم . موس تاچ پدش نمیترکه ؟

6 . خنکه ؟ شارژش برام خیلی مهم که گفتید 6 ، 7 ساعت حداقل کار میکنه با مصرف پایین درسته ؟ standby چطوره توش ؟

آدرس فروشندش رو هم اگر لطف کنید من از نزدیک یک دیدی بزنم ممنون میشم ، اون مورد 1 . 3 . 5 . 6 رو okay باشه 98% میگیرم ، 2% هم چیز بهتر پیدا شه تو همین رنج . چون نت بوک ارزش زیاد هزینه کردن نداره به نظر من .

سلام
    یکی یکی پاسخ میدم :
    1) این مورد هیچ ربطی به دستگاه نداره و به ویندوز هم تقریبا همینطور در واقع به تنظیمات مودم و آشنایی شما با نصب و راه اندازی اینترنت بستگی داره.من با wifi به مودمم که TP-Link TD-W8961ND Modem router switch wireless هست کانک شدن و هیچ مشکلی نداره با کابل لن هم همینطور ... باید بتونید تو ویندوز نصب کنید که به خودتون برمیگرده
    هیچ نت بوکی رو من تا به حال ندیدم سیم کارت بخوره شاید از بین هزاران مدل یکی باشه نمیدونم این قابلیت برای تبلت پی سی ها بیشتر ساخته میشه تا نت بوک و اگه بخواید سیم کارت استفاده کنید باید مودم خودش رو بگیرید ...

2) من برای امنیت آنتی ویروس آویرا ریختم.هم جزو بهترین و کم خطا ترین آنتی ویروس های دنیاست هم خیلی کم حجم و کم مصرف هست.یعنی نه خیلی از رم کار میکشه و نه از CPU .من چند تا آنتی ویروس ریختم تا به ابن رسیدم ... عالیه ... کسپر اسکای هم گمونم خیلی حجیم باید باشه ...

3) نقل قول : ""3 . درباره فیلمه الان می ازضافمش"" : فارسی صحبت کنید به نظرم من هم منظورتون رو بهتر متوجه میشم

4) نمیدونم / لینوکس هم یه سیستم عامل هست دیگه میشه روش نصب کرد چرا نباید بشه؟؟

5) کیفیت کیبورد عالیست / فقط دکمه های 4 جهت یه کم کوچیک طراحی شده و اگه انگشتتون زمخت باشه شاید اذیت بشین ولی مابقی دکمه ها روان و عالی و خوراک تایپ / تاچ پد هم واید هست و هیچ مشکلی نداره و اصلا هم نمیترکه

6) بله.خنکی هم نمیدونم یعنی چی / بالاخره وقتی زیاد ازش کار بکشید هر سیستمی گرم میشه ولی اگه منظورتون از گرما گرمای بیش از حد استاندارد باشه که مشکل ساز باشه نه اینطور نیست ...برای کارهای معمولی تا همون 6-7 ساعت جواب میده / استندبای هم حدود 2 روز فکر میکنم شارژ نگه داره شاید هم سه روز یادم نیست و خودم هم امتحان نکردم ...

آدرس رو هم پخ کردم ...

10. 3 کاربر از andyarsenaly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ممنون ، درباره گزینه 3 قرار بود اضافه کنم یادم رفت

پس احتمال اینکه با کسپر بره رو هوا زیاده ..
    فیلم با bitrat 420 به نظرت خوب اجرا میکنه ؟ فرمت mkv منظورمه یک فیلم 50 دقیقه ای 200 مگابایتی !
    Last edited by milad_gta; 30-08-2011 at 14:35.

12. 2 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kant1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلام
    می شه یکی دقیقا بگه سی پی یو و گرافیک این مدل چیه؟

14. این کاربر از kant1388 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

سلام دوستان ...

کد:

سلام رفیق من که کاری نکردم کار اصلی رو مهدی جان انجام میده که به مزاحمتای ما جواب میده...

1. اصلا لن یه چیز کلیه و ربطی به x و y نداره تنظیم کنی اوکیه و وایرلسم همینطور

2. بزار من یه چیز بهت بگم. من قدیما یه سیستم فوقا العاده نفتی داشتم ولی با همون هم سیخکاری زیاد انجام میدادم.همه آنتی ویروس هل رو هم تست کردم در همه ضمینه هاش.سیستم قدیمم سی پی یوش سلرون نفتی بود و در کل خیلی خیلی از این نتبوکه ضعیف تر بود و این نتبوک واقعا به نظر من خیلی ضعیف نیست از حق نگذریم در حد یه لبتاب هست برای کارای معمولی...
    از نظر من و برای سی پی یوهای ضعیف و در کل سسیستم ضعیف اصلا کاسپرتوصیه نمیشه چون بسیار سنگینه.نورتون هم همینطور.AVG چیز بدی نیست و نورماله سرعتش خوبه.NOD خودم چند سال پیاپی از این استفاده میکردم تا این که کوچ کردم به Avira و طی بررسی هایی که کردم فهمیدم از هر نظر Avira سرتره.
    پس به نظر من Aviraبهترنی گزینه برای نتبوک هاست.در ضمن Nod به نظر من از نظر امنیتی مشکوک میزنه چون سیستم بعد مدتی عجیب میشهو در کل به نظر من جالب نیست....
    تو این ضمینه کاملا سلیقه ایه.حتی سرعتم میشه تحمل کرد بعضی افراد با کاسپر عادت دارند خوب نصب میکنند و سرعتش رو هم شاید تحمل کنند و .....

3. ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟

4. منم تجربه زیادی ندارم ولی 100 درصد نصب میشه و سرعتم نباید پایین باشه.....

بقیه رو هم که مهدی جان گفت...

---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 07:09 PM ----------

سلام
    می شه یکی دقیقا بگه سی پی یو و گرافیک این مدل چیه؟
    CPU : Intel Atom N570 دو هسته
    و گرافیک Intel که فکر کنم 256 مگه

16. 2 کاربر از hosseingrami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

1 . آخه الان اکثر ویندوز ها بیشتر مودم های External که از طریق Lan کانکت میشن رو میشناسن و بدون نیاز به نصب درایور و ... حله همه چیز .

2 . کسپر رو پرسیدم چون اکثرا کسپر رو میشناسند وگرنه خودم Comodo استفاده میکنم ، پیشنهاد میکنم امتحانش کم ( بحث منحرف نشه ) Nod به نظر من مثل قل مراد میمونه ، تنها کاری که میتون کنه گفتن ایناست : ها ؟ این چی بود رد شد ؟ کی ؟ شتر دیدی ندیدی جای دیگه تایپیک هست برا آنتی ویروسا خواستی بیا با هم شیر کنیم تجارب رو ...

3 . درباره فیلم دیدن بود :

کد:

مرسی ...

18. 2 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

1 . آخه الان اکثر ویندوز ها بیشتر مودم های External که از طریق Lan کانکت میشن رو میشناسن و بدون نیاز به نصب درایور و ... حله همه چیز .

2 . کسپر رو پرسیدم چون اکثرا کسپر رو میشناسند وگرنه خودم Comodo استفاده میکنم ، پیشنهاد میکنم امتحانش کم ( بحث منحرف نشه ) Nod به نظر من مثل قل مراد میمونه ، تنها کاری که میتون کنه گفتن ایناست : ها ؟ این چی بود رد شد ؟ کی ؟ شتر دیدی ندیدی جای دیگه تایپیک هست برا آنتی ویروسا خواستی بیا با هم شیر کنیم تجارب رو ...

3 . درباره فیلم دیدن بود :

کد:

مرسی ...
    1. آره این که بدیهی هست دیگه.ویندوز سونم که درایور نمیخواد.میمونه ایکس پی که اونم میشه راش انداخت

2. بحثق آنتی ویروس ها خیلی مفصله اینجا جاش نیست.واگه راست رو هم بخوای کاملا سلیقه ای هسا مثل این میمونه که بگیم 206 بهتره یا تندر90. بیخیال

3. در مورد فیلم بزار به طور کلی و با اجازه دوستان یه چیز بگم.کلا نتبوک ها چون صفحه های کوچکی دارند و کاربردشون یه چیز دیگست برا این کار طراحی نشدند و اصلا رزولیشن HD و FullHD برا اینا جوابگو نیست.
    از اینها که بگذریم سی پی یو و چی پی یوی این نتبوک ها توانایی پردازش کلی رو نداره.
    البته اجرا میکنه ولی ریپ میزنه ولی زیر اچ دی رو به راحتی جواب میده عزیز...

20. 2 کاربر از hosseingrami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •