سلام به همه
عرض کنم من تمام نسخه های 32 بیتی وندوز 7 رو روش نصب کردم و هیچ مشکلی نداشته و الآن آلتیمیت روش نصبه
البته اگه XP fریزی نور علی نوره ولی من یادم رفته XP و کلا ازش کشیدم بیرون و با نسخه های 64 بیتی هم سیستم گیر میکنه و خیلی توصیه نمیکنم ...
1)آخرین قیمت 355 هست
2)برای کارهای معمولی تا همون 7-8 ساعت و برای کارهای نمیه سنگین 5-6 و به همین نسبت بیاین پایین من خودم تا 6 ساعت بازی و آهگ و وبگردی کردم باهاش و حدود 20-30 درصد هم از شارژش مونده بود
HD واقعی رو پخش نمیکنه اگه میخواین نگاه کنید از الآن بدونید ولی HD با فریم ریت های پایین رو من دیدم توش ...
من خودم دانشجوی عمرانم ولی متاسفانه تا حالا با این نرم افزارها کار نکردم و نمیدونم تا چه حد میشه روش حساب کرد ولی اگه 3D داشته باشه نمیشه رو هیچ نت بوکی اجرا کرد چون گرافیک مجزا نیاز داره ...
3) طراحی بدنه از پلاستیک هست و مشکلی نداره .نمیدونم از خرکار منظورتون چی هست اینکه از دستتون بیفته رو سرامیک و هیچیش نشه؟؟؟من که 100 درصد راضی ام مشکلی هم ندارم ...
4) نسبت به قیمتش شاهکاره از نظر من به خصوص که CPU جدیدی هم داره که توضیحاتش داده شده تو تاپیک ولی یه مدل ایسوز هست نمیدونم مدلش چی بود خودشون ادعا میکنند تا 11 ساعت ولی کانفیگش رو باید ببینید ...
5) دوست عزیز شما در چند تاپیک همین سوال رو تکرار فرمودید
یا کمی حوصله کنید پاسختون داده بشه یا وقت بذارید حداقل همین 5 صفحه این تاپیک رو بخونید ... در مورد CPU و RAM توضیح داده شده
یه نگاه مختصر انداختن خیلی زودتر شما رو به نتیجه میرسونه تا تاپیک زدن و ...
سلام حسین جان
من با فلش تا حالا ویندوز عوض میکردم و کلا به خاطر رم پایین نت بوک ها این فرآیند در هر حال کمی بیشتر طول میکشه ... دی وی دی رام رو هم برای ویندوز عوض کردن نمیخوام چون به نظرم خیلی نباید توفیر داشته باشه بیشتر برای ریختن برنامه و عکس و فیلم هایی که رو DVD دارم این کار رو بکنم ...
سیستم عامل هم فقط 7 ریختم سه نسخه ی 32 بیتی Ultimate , Profesional , Home Premium همه ش هم جواب میده و الآن دارم با آلتیمیت کار میکنم ولی اگه با XP مشکلی نداری رو XP مخصوص نت بوک هاس ... من چون دیگه نمیتونم از ظاهر 7 دست بکشم این کار رو نمیکنم ضمن اینکه کلی گشتم تا تمام درایورهای 7 رو برای نرم افزار و سخت افزارهام پیدا کردم دیگه دنده عقب نمیگیرم ...
لینوکس هم تا حالا از نزدیک ندیدم چه برسه که ...
.gif)
یه بابایی حرف خوبی میزد ... میگفت ویندوز آدم ها رو تنبل کرده ... راست هم میگه یکیش خود من ...