نزديك 700 با داك ميشه تهيه كرد
نزديك 700 با داك ميشه تهيه كرد
درخواست قیمت فقط در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق گذشته قرار دادن لینک از دیگر فروم ها و سایت های خرید و فروش فارسی ممنوع می باشد
کسی این دانگل 3G رو تست کرده؟ چون من بعید می دونم کار کنه! ویندوز هم بزور میشناسش چه برسه به اندروید
-دقيق يكي از بچه ها تست كردن و جواب گرفتن
من هم یه جستجویی کردم و به این نتیجه رسیدم که امکان داره اماباید دستگاه رو روت کرد و درایور هاشو (که موجود هست) توی یک جای خاص ریخت
-----------------------------------------
یه سوال:
شما تایپ فارسی/عربی رو با کیوبرد داک تست کردید؟ کار کرد؟
والا در سيتم عامل اندرويد كار خاصي نداره چه تنظيم چيز پي ان چه واي فاي و... شايد تنها مورد با ad-hoc باشه كه كمي دردسر داره البته اون هم بايد دستوران adb بدين كه سختي خاصي نداره از نظر من
متوجه منظورتون نميشم از تايپ فارسي ؟ خوب ميتونيد كيبورد رو فارسي بگزارين وتايپ كنيد
برای ad-hoc من خوندم با نصب فریمور کوک شده PRIME درست میشه
برای تایپ فارسی هم اینو پرسیدم چون توی symbian^3 که با وصل کردن کیبورد یو اس بی امتحان کردم فقط میشد انگلیسی تایپ کرد و به هیچ وجه نتونستم با کیبورد، فارسی تایپ کنم
------------------------------------------------------
ممنون
اوني كه شما عرض ميكنيد قابليت ad-hoc هست كه توي بعضي از ورژن هاي prime نبود وحذف شده بود
ايجاد ودرست كردنش مقداري دردسر داره (هر چند عرض كردم چيز خاصي نيست )
نه عزيز موردي نداره ( هر چند من تست نكردم )
سلام دوستان
یه ویدئو از طرف شرکت ASUS منتشر شده که داره ضد خش بودن صفحه نمایش رو نشون میده تو این تست از چاقو,دسته کلید,پیچ و سکهواسه تست استفاده کردن
حتما ببینید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
با سلام
آیا 32 گیگ هم با گارانتی اصلی موجود هست؟
Last edited by zareipur; 18-08-2011 at 20:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)