این قصیه خروجی full hd با کابل HDMI درست هست یا نه یکی میگه خروجی full hd میده یکی میگه نمیده
این قصیه خروجی full hd با کابل HDMI درست هست یا نه یکی میگه خروجی full hd میده یکی میگه نمیده
سلام دوست عزیز ، من خیلی گشتم و با توجه به چیزایی که می خواستم مخصوصا 14 اینچ بودن بهترین گزینه ام همین لب تاب بود و الان هم چون با تحقیق کامل گرفتم راضی هستم منتهی اون مسائلی که تو چندتا پست پیش گفتم رو داره
3d max زو نصب نکردم اما کد و رویت و راینو رو روش ریختم یه مقدار ویندوز دیر بالا میاد اما موقع کار خوبه من که تاحالا مشکلی برنخوردم البته رندر هم نگرفتم تا حالا
بازی هم call of duty wafare 2 رو نصب کردم و بازی کردم خیلی حال داد اصلا مشکلی نبود فقط فن گرافیک مثل سگ کار میکرد و باد داغ می زد
سوال دیگه باشه در خدمتم
---------- Post added at 08:49 PM ---------- Previous post was at 08:48 PM ----------
روی خود بدنه لب تاب زده full hd و کامیتور هم فول اچ دی نیست پس در نتیجه به احتمال خیلی زیاد خروجی فول اچ دی هست
ممنون از لطفت .... فک کنم منم برم همینو از امرتات بگیرم. بازم ممنون
راستی اگه از امرتات گرفتی و بدون ویندوز بود یه سرویس اولیه داره نصب ویندوز و یسری برنامه و پارتیشن بندی و ...
رایگان هم هست
فک کنم بد نباشه + گارانتیت هم چک میشه دیگه که اصل باشه![]()
من نمیدونستم خودم اینکارارو کردم بعد که زنگ زدم راجع به گارانتی بپرسم اینو گفت و برام خیلی جالب بود
+ من از یجا تو پاساژ پارسیان گرفتم قیمتش خیلی پایین بود منم کلی چونه زدم خواستی بگو آدرسشو بدم تو پیغام خصوصی ولی اول همه جارو قیمت بگیر یه وقت فرق کرده باشه یا جایی بهتر باشه
من 1213500 گرفتمبه 500 تومنش دقت کن
![]()
زدی بابا یارو رو سوزوندی.....
ممنون دوستم. اما من بندر عباسم و فکر کنم مجبورشم خرید net داشته باشم از خود امرتات. البته 100تومان از چیزی که شما خریدی گرونتر در میاد. ولی ممنون میشم آدرس فروشندت و برام بفرستی و اگه تلشم بدی که معرکه میشه . شاید شد و زیر بار 100 تا بیشتر نرفتم.
راستی تو یکی از پست هات زده بودی که با register مشکل پیدا کرده بودی و incorrect میداد. حل شد اون مشکل؟
آره این مشکل رو هنوزم دارم و حل نشده نمی دونم باید چیکار کنم متاسفانه سایت اسوس نمیشناسه سریال نامبرو
اونا رو هم پ خ میدم
ممنون حسین جان. خیلی خیلی لطف کردی. از اونجایی که تازه شروع کردم با انجمنا ، اجازه پیغام خصوصی نداد ، به شکل عمومی تشکر میکنم
حتما بهت اطلاع میدم که چه کردم.
فقط یه چیزی ، وقتی میخواستی بخری قیمت بازار چند بود؟
و اینکه مسئله ثبت نشدن رو به امرتات گفتی؟
Last edited by shahryar356; 22-08-2011 at 16:16.
اون موقع من از 1230 قیمت داشتم تا 1330 با آپشن های مختلف (بلوری / گرافیک / هارد و ....) حتی یه جا 1180 گفت که وقتی رفتم بخرم گفت تموم کردم!!!!
فقط در نظر داشته باش اون ایراداتی که نوشتم رو ها!!!
Last edited by hsein; 22-08-2011 at 16:51.
بعد ماه رمضون گرون میشه؟ خیلی میره بالا؟میشه قیمت الان تهران و با گارانتی مدل n53sn و بدید
خبر ندارم و بعید هم می دونم که قاعده کلی ای جود داشته باشه + اینکه به مهر داریم نزدیک میشیم و بازار احتمالا از اون رونق تابستون بیوفته
قیمت من ماله 9 مرداده که از 1270 مدل sn رو با ویندوز اورجینال قیمت داشتم
قیمت جدید ندارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)