تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456
نمايش نتايج 51 به 53 از 53

نام تاپيک: بهترین بازیکن اروپا (Best Player in Europe) | سال 2011

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مسی همچنان دست نیافتنی تر است

بی شک انتخاب لیونل مسی ستاره ی بزرگ بارسلونا, به عنوان بهترین بازیکن این فصل اروپا(۲۰۱۰/۲۰۱۱)
    بهترین انتخاب یوفا هست. این بازیکن ۲۴ ساله در فصل گذشته موفق شد ۵۳ گل برای بارسلونا
    به ثمر برساند و به نظر میرسد روند گلزنی این بازیکن در فصل جدید نیز ادامه پیدا کند. ضمن اینکه انتخاب این
    بازیکن آرژانتینی که فوتبال حرفه ای خود را در بارسا شروع کرده , میتواند افتخاری برای مسئولان این
    باشگاه کاتالانی باشد. زیرا علاوه بر مسی ۳ بازیکن دیگر این تیم نیز توانسته اند در فهرست بهترین بازیکنان
    اروپا قرار بگیرند.
    لیست کامل این بازیکنان به شرح زیر میباشد:
    ۱.لیونل مسی (بارسلونا)
    ۲. کریستیانو رونالدو (رئال مادرید)
    ۳. ژاوی (بارسلونا)
    ۴. آندرس اینیستا (بارسلونا)
    ۵. رادامل فالکائو (پورتو/اتلتیکومادرید)
    ۶. وین رونی (منچستریونایتد)
    ۷. نمانیا ویدیچ (منچستریونایتد)
    ۸. زلاتان ایبراهیموویچ (میلان)
    ۹. جرارد پیکه (بارسلونا)
    ۱۰ مانوئل نویر (شالکه/بایرن مونیخ)

2. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اینیستا: کریس رونالدو یکی ازبهترین بازیکنان دنیاست

از نظر این ستاره اسپانیایی ، رونالدو یکی از بهترین بازیکنان حاضر در دنیای فوتبال است

سایت گل- آندرس اینیستا بازی ساز باتجربه باشگاه بارسلونا در صحبتهایی به تمجید از کریستیانو رونالدو، ستاره پرتغالی رئال پرداخته و او را یکی از بهترین بازیکنان دنیای فوتبال نامیده

رونالدو که عنوان برترین بازیکن فیفا در سال 2008 را یدک می کشد ، این روزها از سوی هواداران تیمهای حریف رئال مادرید مورد اهانت قرار می گیرد. البته خود رونالدو معتقد است که این رفتارها عادی است؛ چرا که خیلی ها به موفقیت او حسادت می کنند.

اینیستا در واکنش به رفتاری که هواداران تیمهای مختلف نسبت به رونالدو دارند گفت:« هیچ چیزی نمی توان درمورد فکر و گفته های هواداران مطرح کرد ولی کریس ازنظر من بازیکن بزرگی است و یکی از بهترین بازیکنان دنیاست.»

اینیستای 27 ساله در ادامه صحبتهایش درمورد احتمال اهدای جایزه بهترین بازیکن دنیا به او که مسی را از رسیدن به این عنوان بازخواهد داشت، به آ.اس گفت:« درحال حاضر هیچ شکی نیست که مسی ستاره شماره یک فوتبال دنیاست. این مسائل مرا نگران نمی کند. من فقط نگران سطح بازی کردنم در بارسا و حفظ این سطح خوب هستم تا بتوانیم به قهرمانی هایمان ادامه دهیم. من برای کسب عنوان بهترین بازیکن دنیا بازی نمی کنم و برایم مهم هم نیست که آیا بهترین هستم یا نه. من به خاطر عشق و علاقه ام فوتبال بازی می کنم؛ چون در بهترین تیم دنیا هستم و چون کسب عنوان قهرمانی و خوشحال شدن هواداران از قهرمانی ما ، مرا بسیار خوشحال می کند. من برای اثبات توانایی هایم فوتبال بازی نمی کنم.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    By Ghazal Ziari

2011/10/21

4. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مورینیو: کفش طلا عینی تر از توپ طلاست

ارزشگذاری سرمربی رئال روی توپ طلا کمتر شنیده شده بود

سایت گل - سرمربی رئال مادرید با به زبان اوردن حرفهایی جالب از کریس رونالدو و گلزنی هایش تقدیر کرد.

به گزارش گل مورینیو درباره اعطای كفش طلایی اروپا به رونالدو گفت: از نظر من جایزه كفش طلایی عینی تر و هدفمندتر از توپ طلای اروپا است. اگر گل بزنید این جایزه را دریافت می كنید و اگر نتوانید آن رانخواهید گرفت.

سرمربی رئال مادرید گفت: به كریستیانو به خاطر این جایزه تبریك می گویم چون ارقامی كه او در رئال مادرید ثبت كرد واقعا فوق العاده است.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2011/11/6

6. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •