تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 11 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 105

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید سیستم کامل تا 1300000

آخر فروم باز PC_Expert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

همه لوازم که برقی هستند میتونند در این رده بندی باشن مثلا سایت گرین قسمت باور همه قسمت آخر صفحه معرفی این برچسب رو دارن

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    عزیز توی پاور راندمان 2 درصد بالا و پایین اهمیت داره نه 20 درصد. بحث چیز دیگه ای هست. بیشتر تحقثق کنید.

پروفشنال jonerex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

شما همیشه با من بحث میکنی یک حرف های میزنی که اصلا من نگفتم کی من حرف راندمان 2 درصد 20 درصدزدم شما گفتی در باور A,B چیه منم گفتم بازدهی بیشتر انرژی که تمام باور های گرین رده B هستند یعنی 80 تا 89 بازدهی انرژی دارن شما در سایت گرین برو ببین هم باورها قسمت اخر این تصویر و بازدهی صفحه قبل گذاشتم رو میبینی

3. این کاربر از jonerex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان من پاور رو انتخاب کردم . ممنون . الان فقط گرافیک مونده . شاید تا حالا 10 تا تاپیک در این رابطه خوندم ولی هنوز نمی دونم کدوم برام بهتره. با توجه به سیستمی که انتخاب کردم نظرتون رو بگید . (توضیح: بیشتر به جای تعویض قطعه در آینده دوست دارم بعدا یه قطعه اضافه کنم بهش و درضمن اصلا دوست ندارم وسط کار مشکل پیدا کنه و ارور و ... بده و همچنین می خوام با قابلیت های جدید هماهنگ باشه )

پروفشنال ali1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان من پاور رو انتخاب کردم . ممنون . الان فقط گرافیک مونده . شاید تا حالا 10 تا تاپیک در این رابطه خوندم ولی هنوز نمی دونم کدوم برام بهتره. با توجه به سیستمی که انتخاب کردم نظرتون رو بگید . (توضیح: بیشتر به جای تعویض قطعه در آینده دوست دارم بعدا یه قطعه اضافه کنم بهش و درضمن اصلا دوست ندارم وسط کار مشکل پیدا کنه و ارور و ... بده و همچنین می خوام با قابلیت های جدید هماهنگ باشه )
    پاور چی انتخاب کردی ؟
    برای گرافیک چقدر بودجه داری ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

CPU: core i5 2500k
    MB: GIGA GA-Z68AP-D3
    RAM: corsair XMS3 4GB(2*2G) DDR3 1333
    HDD: Western 1TB Black
    LCD: Samsung P23500
    DVD: HP 1270i
    Case: Green MagnumII
    Speaker: Logitech S-220
    K+M: Farassoo
    Power: Thermaltake tr600-p
    VGA: Sapphire HD6850

این سیستمیه که تا الان انتخاب کردم . فقط مونده گرافیک . از اونجایی هم که نمی دونم قیمت اینا رو هم چقدر میشه نمی تونم بگم چقدر بودجه می مونه برام . هر سایتی رفتم یه قیمت نوشته بود. توضیحات درمورد گرافیک رو هم بالاتر گفتم. راستی رم خوبه؟

داره خودمونی میشه mammuot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    درخشکی

پيش فرض

سلام دوستان . من اخیرا تصمیم داشتم لپ تاپ بگیرم ولی همین دیروز منصرف شدم و می خوام یه سیستم خوب بگیرم . یه تجربه ی تلخ هم سال ها پیش در زمینه ی سیستم دارم که سرمون حسابی کلاه رفت و حالا دیگه نمی خوام چنین تجربه ای تکرار بشه. پس امیدوارم شما دوستان کمکم کنید.

راستش من چیزی از قطعات سیستم سرم نمیشه ولی یه سیستمی می خوام که یه چیزی تو مایه های لپتاپی مثل HP 6080 و بالاتر باشه. قیمتش هم با تمام قطعات جانبی (مانیوتر،اسپیکر،موس،کیبرد و ...) حدود 1300000 بیشتر نباشه. استفاده ام معمولا طولانی مدته و در طول روز ساعات زیادی رو پا کامپیوترم . یه چیزی هم می خوام که تا چند سال دیگه خوب کار کنه . کاربردم : وبگردی، برنامه نویسی (VS2010) و طراحی وب ، نرم افزار های گرافیکی (photoshop.3dmaxو...) و بازیه. 3 تا نکته هم هست : 1- USB3.0 می خوام 2-نمی خوام کیس داغ کنه و سر و صدا داشته باشه.

ممنون میشم دوستانی که اطلاع یا تجربه دارن کمکم کنند.
    باسلام دوست عزیز
    از این که لپ تاپ نخریدی خیلی خوشحال شدم چون با pcخونگی میشه کارایی کرد که با لپ تاپ نمیشه کرد درسته که لپ تاپ رومیشه همه جابرد. اما شارژ تموم میشه وکلی مکافات داره.ازاین گذشته تو لپ تاپو نمی تونی ارتقابدی ولی pcخونگی رومی تونی!!
    سیستم پیشنهادی من

AMD PHENOM 2 955 300 یا intel core 2 due e8600 300
    main DFI dk p45-t2rs 190
    ram 2*2 teamgrop 1066 90
    VGA GTX 260 ssc 300
    pw : green 885 155
    monitor w2163v lg hdmi 1080p 265
    case cm690 coolermaster 90

8. این کاربر از mammuot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ali1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

این سیستمیه که تا الان انتخاب کردم . فقط مونده گرافیک . از اونجایی هم که نمی دونم قیمت اینا رو هم چقدر میشه نمی تونم بگم چقدر بودجه می مونه برام . هر سایتی رفتم یه قیمت نوشته بود. توضیحات درمورد گرافیک رو هم بالاتر گفتم. راستی رم خوبه؟
    به نظر من گرافیک را جیفورس انتخاب کن. نمیگم ati بده. شایدم بهتر از جیفورس باشه. اما جیفورس با این سیستم بهتر ست میشه
    پاور خوبه. اگه آور کلاک میخای بالاتر بگیری بهتره

10. این کاربر از ali1323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

خوب شده گرافیک رو حتما radeon بگیرید چون این مادربرد فقط کراس فایر داره و در اینده گفتید میتونید ارتقا بدید میتونید راحت کراس فایر کنید مثلا 6850 الان با 6990 در اینده

12. این کاربر از jonerex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

خوب پس یعنی اگه جیفورس بگیرم بعدا برای ارتقا به مشکل می خورم . باشه پس 6850 میگیرم . فقط دو نکته :

1- یه تاپیکی یه جایی دیدم طرف می گفت 6850 یه سری مشکلاتی ایجاد کرده ، همیشه این طوریه یا اون استثنا بوده؟ در کل در حالت عادی این کارت با سیستم انتخابی من مشکلی ایجاد نمی کنه ؟ (از اون جایی که جیفورس بیشتر با این سیستم هماهنگه میگم)

2- همین برند sapphire خوبه یا برند دیگه ای پیشنهاد می کنید؟

14. این کاربر از kpasargad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

خوب پس یعنی اگه جیفورس بگیرم بعدا برای ارتقا به مشکل می خورم . باشه پس 6850 میگیرم . فقط دو نکته :

1- یه تاپیکی یه جایی دیدم طرف می گفت 6850 یه سری مشکلاتی ایجاد کرده ، همیشه این طوریه یا اون استثنا بوده؟ در کل در حالت عادی این کارت با سیستم انتخابی من مشکلی ایجاد نمی کنه ؟ (از اون جایی که جیفورس بیشتر با این سیستم هماهنگه میگم)

2- همین برند sapphire خوبه یا برند دیگه ای پیشنهاد می کنید؟
    نه مشکل نداره ولی کلا یک مقدار ضعیف هست میتونیدSAPPHIRE HD 6870=270 بگیرید جیفورس باید حداکثر بعد یک سال اومنم شاید یکی دیگه SLI کنید کلا SLI اینده نداره میتونید الان کارت 560TI بگیرید بعد سال دیگه بفروشید یک مدل جدیدتر بگیرید

Gainward GTX 560 Ti G.S=285

صفحه 6 از 11 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •