تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 7 اولاول ... 234567 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 61

نام تاپيک: » Apple App Store مرجع برنامه ها و بازی های آیپد

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض ProCamera HD؛ تجربه‌ای متفاوت در عکاسی با آیپد

اولین بار که استیو جابز آیپد را به دنیا معرفی کرد، خبری از دوربین در آن نبود. اما پس از گذشت زمان و درخواست مکرر کاربران، اپل سرانجام مجبور شد تا دوربین را به آیپد ۲ اضافه کند. این دوربین که کیفیت چندانی نداشت، نارضایتی‌هایی را با خود به همراه آورد تا اینکه سرانجام اپل در آیپد نسل سوم با استفاده از تکنولوژی iSight یک دوربین قدرتمند ۵ مگاپیکسلی را در اختیار کاربران قرار داد. اپلیکیشنی که به صورت پیش‌فرض در iOS قرار داده شده است، با وجود پیشرفت هایی که در طی نسخه‌های پیاپی داشته، اما هنوز ضعف‌های بسیاری دارد و شاید برای کسانی که دوست دارند با آیپد خود عکس‌های حرفه ای تری بگیرند، چندان دلچسب نباشد.

اپلیکیشن ProCamera یکی از برنامه‌های عکاسی است که برای آیفون‌دارها نامی آشنا به شمار می‌رود و حالا این اپلیکیشن امکانات متعدد خود را با نسخه ProCamera HD به آیپد آورده. شما در این اپلیکیشن می‌توانید از پتانسیل واقعی دوربین آیپد خود بهره ببرید و هنر عکاسی‌تان را به خوبی بروز دهید.

در قسمت عکاسی این برنامه شما می‌توانید منو و دکمه عکاسی را در تمام صفحه جا‌به‌جا کنید و آن را جایی قرار دهید که راحت تر هستید. امکان فوکوس چندگانه نیز یکی از ویژگی‌های منحصر به فرد این اپلیکیشن به شمار می‌رود. شما همچنین می‌توانید با استفاده از حالت RapidFire عکس‌های پشت سر هم را با کمترین فاصله زمانی تهیه کنید و خیالتان راحت باشد که به کمک ویژگی Anti-Shake image Stabilizer ، لرزش دست شما کمترین تاثیر ممکن را بر روی عکس‌ها خواهد گذاشت. تنظیمات متعددی نیز جهت کنترل نور و سایر موارد در این اپلیکیشن گنجانده شده. در ضمن اگر دوست دارید تا خودتان هم در عکس باشید، می‌توانید از قابلیت Self-timer بهره ببرید که امکان عکس‌برداری خودکار با تاخیر چند ثانیه ای را به آیپد اضافه می‌کند.

در قسمت ویدیو نیز می‌توانید صحنه ها را با کیفیت 1080p در آیپد جدید و 720p در آیپد 2، شکار کنید. در حین فیلمبرداری نیز می‌توان از صحنه‌های دلخواه عکس گرفت و یا با استفاده از زوم 6x، جزییات را با کیفیتی بالا به ثبت رساند. در نهایت نیز می‌توان تصاویر گرفته شده با این اپلیکیشن را در شبکه‌های اجتماعی مورد نظر، به راحتی به اشتراک گذاشت.

این اپلیکیشن به همراه امکانات متعددش برای آیپد 2 و آیپد جدید تهیه شده است و بر روی iOS 5 به بالا، قابل اجرا است. شما می‌توانید این برنامه را با حجم ۹ مگابایت و قیمت ۲.۹۹ دلار از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمایید.

narenji.ir

2. این کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام خسته نباشین دوستان نیمباز برای آیپد میخواستم اگه کسی لینک مستقیم سراغ داره خواهشا بذاره
    باتشکر

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

سلام خسته نباشین دوستان نیمباز برای آیپد میخواستم اگه کسی لینک مستقیم سراغ داره خواهشا بذاره
    باتشکر
    دوست من این برنامه free هست... خودتون راحت از اپ استور دانلود کنید ...

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

امروز داشتم برنامه هام رو اپديت ميكردم, يه چند تاشون تو اولويت بودن كه يكيشون avplayerhd بود
    هرچي تو ايتيونز دنبالش گشتم چيزي پيدا نكردم
    گفتم شايد بخاطر سرچ زيغي ايتيونزه
    از تو گوگل سرچ كردم متوجه شدم برنامه از تو ايتيونز پاك شده
    نميدونم چرا پاك شده ولي واقعا حيفه برنامه فوق العاده ايي بودم
    خودم اون اوايل كه ايپد گرفته بودم همه برنامه هاي معروف پخش رو نصب كردم avplayerhd از همه شون يه سر و گردن بهتر بود(حداقل تو پخش ويديوهاي mkv با بيتريت بالا چند پله جلوتر از باقي بود)

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

امروز داشتم برنامه هام رو اپديت ميكردم, يه چند تاشون تو اولويت بودن كه يكيشون avplayerhd بود
    هرچي تو ايتيونز دنبالش گشتم چيزي پيدا نكردم
    گفتم شايد بخاطر سرچ زيغي ايتيونزه
    از تو گوگل سرچ كردم متوجه شدم برنامه از تو ايتيونز پاك شده
    نميدونم چرا پاك شده ولي واقعا حيفه برنامه فوق العاده ايي بودم
    خودم اون اوايل كه ايپد گرفته بودم همه برنامه هاي معروف پخش رو نصب كردم avplayerhd از همه شون يه سر و گردن بهتر بود(حداقل تو پخش ويديوهاي mkv با بيتريت بالا چند پله جلوتر از باقي بود)
    نسخه آخر AVPlayerHD به خاطر باگ ها و ... از استور خارج شد و خودشون ترجیح دادن نسخه قبلی رو عرضه نکنن و صبر کنن تا نسخه بعدی آماده بشه. راه بهتر از همه برای پخش MKV ها Remux کردن ویدیو ها قبل از انتقال و پخش با استفاده از Hardware Acceleration آیپده.

7. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

تا چند وقت پیش Fieldrunners یکی از بازیهایی بود که نصبش روی هر idevice یی واجبه
    این بازی که توی پلتفرم های مختلف عرضه شده بود (من خودم نسخه psp ios android اش رو بازی کردم بهترین کارایی مربوط به نسخه ipad بود)
    همچنین به عنوان یکی از بهترین tower defence های تاریخ شناخته شده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    حالا نسخه دومش هم عرضه شده با امکانات خیلی بیشتر نسبت به نسخه اول
    از اینجا میتونید با قیمت 10.99 دلار یا 38 هزارتومان خریداری کنید

اینم لینک مستقیم بازی بصورت کرک شده که کاربر persianfarshad برامون مستقیم کرده
    یا از اینجا که خودم مستقیم کردم
    Last edited by bleu2u4u; 14-10-2012 at 17:24.

9. این کاربر از bleu2u4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض برنامه اطلس جامع کالینز برای آی‌پد

فارنت: اطلس کالینز برای آی‌پد و آیفون اطلاعات بین المللی از بیش از ۲۰۰ هزار مکان در جهان را گردآوری کرده است که شما می‌توانید اطلاعات جامعی در مورد این اماکن بدست آورید و این اطلس نه تنها یک ابزار بسیار عالی برای یادگیری افراد است بلکه می‌تواند در کلاس درس و سخنرانی‌ها نیز مورد استفاده قرار گیرد.شایان ذکر است که شما در نسخه دریافتی از فروشگاه اپ استور تنها حجم کمی از اطلاعات را دریافت می‌کنید و برای اینکه تمامی نقشه‌های ممکن را داشته باشید با یک اتصال وای فای یا اینترنت پرسرعت میتوانید به بروز ترین اطلاعات و همچنین اطلاعات تکمیلی دست پیدا کنید.شما در این برنامه بسیار ارزشمند میتوانید به اطلاعاتی همچون:نقشه ماهواره‌ای: یک نقشه بسیار جامع ماهواره‌ای از زمین از فضا که دارای جزئیات بسیار خوبی است.نقشه فیزیکی: نقشه‌های ۳ بعدی با نمایش عواملی همچون اقیانوس ها،کوه‌ها و بیابان‌هانقشه سیاسی: تمامی قلمروها و مرزها ،اتحادهای سیاسی و اقتصادی و نقشه های تاریخی که اثرات اکتشاف،استعمار و درگیری‌ها را نشان می‌دهد.محیط زیست: تاثیر زندگی بشر در جهان طبیعی و اینکه کشورها چه اقداماتی در مورد مسائل زیست محیطی از قبیل الودگی ها و از دست رفتن جنگل‌ها انجام داده‌اند.جمعیت: آمار در مورد افراد ساکن در کره زمین و عواملی همچون روند رشد یا کاهش جمعیت،مهاجرت،نرخ مرگ میر و تولدارتباطات: جهان فناوری چگونه به همدیگر متصل است و عواملی همچون پوشش تلفن همراه استفاده از اینترنت و تعداد خطوط تلفن مشخص شده‌اند.انرژی:توزیع منابع انرژی که در کنار آن الگوهای تولید و مصرف انرژی در جای جای نقاط جهان نمایش داده میشوند.هر نقشه در ابتدا به صورت یک جهان نمایش داده می‌شود و شما میتوانید بر روی آن زوم کرده و اطلاعات بیشتری در مورد ان بدست اورید و نقاط مورد علاقه که بیشتر در مورد انجا بررسی انجام داده اید توسط یک آیکون به شما نمایش داده میشود و در ضمن میتوانید اطلاعات بیشتر را با یک کلیک بر روی دکمه اطلاعات در مورد محل سکونت خود بدست اورید.یکی از نکات جالب برنامه رنگ آمیزی خاص آن است بدین معنی زمانی که شما نقشه جمعیت را بررسی میکندی هر نقطه از جهان با رنگ خاصی به نمایش درمی آیند و در پایین نقشه نیز ذکر شده است که هر رنگ نشانه چه موردی است .متاسفانه نقشه های موجود امکان زوم کردن بیش از حد را ندارند و در صورت زوم زیاد شما به سرویس نقشه های اپل هدایت میشود که بالطبع کامل نبوده و بسیاری از نقاط در جهان هنوز بر روی نقشه های اپل کامل نیستند و ای کاش برنامه امکان زوم بیشتر را بر روی سرویس نقشه گوگل امکان پذیر میکرد.به طور کلی عملکرد اطلس کالینز بسیار عالی است و ما با انبوهی از اطلاعات فراوان همراه با هر نقشه روبرو میشویم و پیمایش بر روی نقشه ها نیز به خوبی صورت میگیرد و در صورت داشتن کوچکترین مکس بر روی هر نقطه سریعا اطلاعات در مورد آن نقطه برای شما به نمایش در می اید.خوب:اطلس جهان با نقشه های رنگی بسیار عالی و اطلاعات به روز شده از پوشش تلفن همراه به همراه منابع انرژی و تهدیدهای زیست محیطی-نمایش نقشه به صورت آفلاین در مقیاس ۱ به ۲ میلیون به علاوه زوم بیشتر با سرویس نقشه اپل-کاوش ماهواره ای نقشه های فیزیکی و سیاسی بسیار دقیق و به روز شده-پژوهش در عمق تاریخ هر کشور به همراه اطلاعات فراوان رد مورد جزئیات ان-کشف بیش از ۲۰۰ هزار شهر کوچک،شهرهای بزگ به صورت فوری و با سرعت بسیار بالا از طریق جستجو حتی زمانی که آنلاین نیستید.-در زمانی که آنلاین هستید میتوانید به صورت آنی به بروز ترین اطلاعات در این اطلس دست پیدا کنید.دارای سیستم یکپارچه بین آیفون و آی پد برای جلوگیری از دست دادن اطلاعات لازم-به زودی نقشه های اقتصادی ،آب و هوا،توسعه جهانی ،میراث جهانی یونسکو و.. به ان افزوده خواهد شد.بد:-هر چند برنامه مذکوردارای سرعت بارگذاری بالایی است ولی اگر در یک مکان مکث زیادی کنید و بالافاصله بخواهید به مکان بعدی بروید برنامه دچار کندی و لگ خواهد شد.-اگر شما زوم زیادی بخواهید انجام دهید به سرویس نقشه اپل هدایت میشود و این اتفاق با توجه به اینکه این سوریس هنوز کامل نشده است برای کاربران ناخوشایند خواهد بود.نتیجه گیری:اطلس کالینز یک برنامه جغرافیایی بسیار عالی است که اطلاعات طبقه‌بندی شده را به شما ارائه میدهد و برای افرادی که به طور معمول دارای اطلاعات جغرافیایی چندانی نیستندیک گزینه و گنجینه بسیار ارزشمند است و با افزوده شدن نقشه های بیشتر به طور یقین این بهترین برنامه اطلس برای بستر iOS است. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

farnet.ir

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام دوستان کسی برنامه ای سراغ داره که پاورپوینت هارو همراه با افکت هاش باز کنه؟من چندین برنامه نصب کردم اما فقط اسلاید هارو مثل یه عکس نشون میده...
    (جیلبریک نیستم پس لطفا free باشه)

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

برای من با سه تا نت بازم App store باز نمیشه !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام. من تازه آیپد ایر خریدم. شاید جای سوالم این قسمت نباشه ولی اگه کسی کمکم کنه ممنون میشم.
    من چندتا بازی و برنامه از اپل استوردانلود کردم ولی نمیتونم برزم تو ایپد. خیلی سرچ کرم.مشکل ینجاست که وقتی تو دوایز رو اسم ایپد میزنم بالای صفحه فقط Summary میاد. نه عکس میتونم بریزم نه فیلم نه برنامه. چیکار باید بکنم؟ یکی کمک کنه.از آیپدم هیچ استفاده ای نمیتونم بکنم.فقط همون بازی هایی که موقع خرید ریختن دارم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •