تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 19 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 186

نام تاپيک: سریال سقوط یک فرشته

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

شما رو چه حسابي ميكي ريتمش مسخرست يا فيلم نامه نداره؟؟؟؟

يه دليلي بايد داشته باشي!!1

اول کار: یه مادر دختر توی امام زاده زندگی میکنن و یه آخونده زنگ میزنه میگه من فلان خوابو دیدم و قراره.....
    دوم:مادره و دختره تصمیم به فرار میگیرن.
    سوم:مادره رو به جرم دزدی میندازن زندان
    چهارم: دعوت مادره و دختره به خونه و عروسی این دو تا....
    یه دفعه ای سر وکله یه پسره پیدا میشه که معلوم نیست از کجا اومده به کجا میخواد بره.
    تقلید از سریالی که الیاس توی اون بازی میکرد و به بهانه اینکه الیاس کیه تماشاچی رو تا آخر کار کشید.
    این یه نقص بزرگه که یه برنامه یه سوژه مسخره رو بهانه قرار بده تا کشش برنامه رو ببره بالا. مثل همین المانها پیش پا افتاده.
    ...:::... یه سریالی مثل نابرده رنج! وسطای سریال معلوم شد که قضیه گنج چیه و کارگردان این امر رو یع بهونه قرار نداد تا تکاشاچی رو به زور بنشونه پای برنامه. به جاش ریتم فیلم نامه رو اونقد خوب پیش میبرد که نه تنها درصد پیش بینی رو میاودر پایین، تماشاچی به خاطر ریتم فیلم نامه و چینش خوب، برنامه رو دنبال میکرد....:::...
    سریالهایی از این باب یه موضوع مثلا پنهان(همن قضیه دزدی یا پسره یا اینکه این دو تا خانواده چه طوری با هم پیشینه آشنایی داشتن) رو دستمایه ای برای آب ریختن توی برنامه و به زور همرا کردن تماشاچی قرار میدن.
    حالا تماشاچی بنده خدا باید کلی زور بزنه این دو تا از کجا با هم آشنا بودن. فقط حاجی از بابای دختره صحبت میکنه و بقیه رو تماشاچی باید فضا سازی کنه.
    پیدا شدن اون پسره توی سریال، که تا حالا هم معلوم نشده صراف کیه و کجای فیلم نامه قرار گرفته!!!
    فلیم نامه نویس می تونست بیشتر این مسائل رو از زبان همون راوی در نهایت 20 دقیقه روایت کنه و همه رو هم به تصویر نکشه.
    موضوع بعدی وجود یه راوی داخل قصه هستش!!! که معلوم نیست دانای کله یا سوم شخصه!!!
    من اوایل فکر میکردم بابای دخترس که یه جورایی روحش رسوخ کرده داخل برنامه و داره کار راوی گری رو انجام میده!!!
    خلاصه اینکه از این دست سریالهایی که در ماه رمضان دیدم_البته نه با این درون مایه_ سریلا جراحت بهترین ریتم رو داشت. که با بازیبازیگرای شاخص و مطرح ارزش کار دو چندان شده بود.
      محتوای مخفی: نمايش 

با همه این تفاضیل من نظر خودمو گفتم و اگه نظر شما چیزی غیر از این باشه، من بهش احترام صددرصد میزارم و براش ارزش قائلم.

حامد

2. این کاربر از NirvanaH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    یونان دست راست :d

پيش فرض

حالا تماشاچی بنده خدا باید کلی زور بزنه این دو تا از کجا با هم آشنا بودن. فقط حاجی از بابای دختره صحبت میکنه و بقیه رو تماشاچی باید فضا سازی کنه.
    پیدا شدن اون پسره توی سریال، که تا حالا هم معلوم نشده صراف کیه و کجای فیلم نامه قرار گرفته!!!
    فلیم نامه نویس می تونست بیشتر این مسائل رو از زبان همون راوی در نهایت 20 دقیقه روایت کنه و همه رو هم به تصویر نکشه.
    این که شد مثل همون سریال های چند سال پیش که همه اول داستان همه چیرو توضیح میدادند و ........
    من از کسانی که سریال هایی مثل لاست رو دیدند شنیدم که همه چیرو یه جا تعریف نمیکرد و میزاشت طرف تو خماری بمونه و ....(البته یه وخ فکر نکنید که این سریال رو با لاست مقایسه کرده باشم ها !)
    یعنی شما انتظار داری پسره همون اول میومد اول تعریف میکرد ماجرا رو؟ تا چند شب دیگه میفهمیم که صراف کی هست

تقلید از سریالی که الیاس توی اون بازی میکرد و به بهانه اینکه الیاس کیه تماشاچی رو تا آخر کار کشید.
    منکه کم به این جهت فیلم رو میبینم که پسره کی هست و از کجا هست بلکه در اصل میخوام رفتار و کارهای همه بازیگر هارو ببینم و .....( البته شید به یه
    موضوع بعدی وجود یه راوی داخل قصه هستش!!! که معلوم نیست دانای کله یا سوم شخصه!!!
    پری شب که کاملا نشون داده شد که این شیطون هست که داره داستان رو تعریف میکنه .

4. این کاربر از legolas 224 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

دوست عزیز شما نظر شخصیت رو گفتی و من هم همینطور!!!
    نظر شما قابل احترام و ارزشمنده.
    ممنون از بابت شرکت در بحث.

حامد

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

به نظر من ريتم كاملا خوبي داره. آدم خسته نميشه از ديدن.

اتفاقا راوي به نظر من اگه نبود كار سريال ميلنگيد چون چيز هايي كه راوي ميگه اگه بخوان فيلم برداريش كنن كه ميشه همون آب بستن تو سريال و چند درصد داستان همين راوي جلو ميبره.

من همون پست هاي اول تاپيك هم گفتم اگه از اغما تقليد كرده باشه سريال خوبي نيست ولي خب داستان سريال فقط يه قسمت از يه سرياله!

7. این کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

برای بازی در "سقوط یک فرشته" به فیلمنامه و کارگردان اعتماد کردم

بازیگر نقش پریچهر دلیل پذیرفتن بازی در مجموعه تلویزیونی "سقوط یک فرشته" را اعتماد به فیلمنامه و کارگردان برشمرد. شبنم مقدمی در پاسخ به این سئوال که شما خیلی گزیده نقش‌هایتان را در تلویزیون انتخاب می‌کنید. مجموعه "سقوط یک فرشته" چه ویژگی داشت که آن را پذیرفتید؟ به خبرنگار مهر گفت: آنچه برای من اهمیت دارد فیلمنامه و کارگردان است. این مجموعه فیلمنامه خوب و کارگردان دقیقی دارد و من با اعتمادی که به فیلمنامه و کارگردان کردم نقش پریچهر را بازی کردم.
    وی در ادامه افزود: ایفای نقش پریچهر جزو نقش‌هایی است که کمتر بازیگر زنی آن را بازی کرده است، ولی باید بگویم ویژگی رفتاری، گفتاری و فیزیکی این نقش خاص بود و با وجود سختی‌هایی که داشت، اما از جذابیت‌های لازم هم برخوردار بود، به همین دلیل بازی در این پروژه را پذیرفتم.
    این بازیگر درباره اینکه بهرام بهرامیان با کارگردانی مجموعه "سقوط یک فرشته" نخستین تجربه مناسبتی‌اش را کسب می‌کرد، آیا برای بازی در این مجموعه نگران نبودید؟ گفت: من کارهای قبلی بهرامیان را دیده بودم. از سوی دیگر بعد از این همه سال تجربه با یک نشست با کارگردان متوجه می‌شوید دیدگاه او نسبت به کار و بازیگری چیست؟
    مقدمی خاطرنشان ساخت: من کارهایی که بهرامیان ساخته بود را دوست داشتم. او در جلسه اول که با هم صحبت کردیم دیدگاهش را درباره نقش منتقل کرد. مطمئن هستم بر اساس چیزی که می‌خواهند نقش را بازی می‌کنم.
    وی ادامه داد: فکر می‌کنم خیلی از کارگردانان جوان بسیار قابل اعتماد هستند و برای بازیگر هم خوب است با آنها تجربه کنند و با درک متقابل، تعامل مثبت داشته و به نتیجه دلخواه برسند.
    این بازیگر در پاسخ به این سئوال که دو گروه شدن کار به بازی‌اش لطمه نزده است، توضیح داد: گرچه با دو گروه کار می‌کنیم، اما آقای بهرام بهرامیان راش‌ها را می‌بیند، دکوپاژها از قبل بررسی می‌شود و دائم درباره فیلمنامه صحبت می‌کنیم تا مشکلی پیش نیاد. در مجموع این مسئله لطمه‌ای به نقش‌ها نزده، چرا که همه موارد با کارگردان هماهنگ می‌شود.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

مشاور انتظامي «سقوط يك فرشته»:
    پليس با هماهنگي ناجي‌هنر در اين سريال دخالت مي‌كند

مشاور انتظامي سريال «سقوط يك فرشته» گفت: محتواي اين سريال ‌پليسي نيست، اما در مواردي كه نياز به دخالت باشد، پليس با هماهنگي ناجي هنر دخالت مي‌كند و ماموريت خودش را انجام مي‌دهد.

سرهنگ ناصر قزلباش در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا،‌ خاطرنشان كرد: در اين سريال شكايت‌هايي مي‌شود كه مربوط به پليس پيشگيري است. در اين موارد معمولا با پليس 110 يا كلانتري محل تماس مي‌گيرند و پليس وظيفه خودش را انجام مي‌دهد.
    وي ادامه داد: ‌در اين سريال، مراحل اداري پرونده‌ها در كلانتري 125 يوسف آباد تصويربرداري شده است. اين مراحل دقيقا مثل همان مراحلي است كه مردم عادي شكايت مي‌كنند.

سرهنگ قزلباش تاكيد كرد: اين مراحل با حضور كارشناسي كه بايد باشد و راهنمايي كند، انجام شده است. در رابطه با دستگيري هم از عوامل ناجا استفاده شده كه هم ماموريت‌شان را مي‌دانند و هم دقيقا مثل واقعيت كه اعلام شكايت مي‌شد و مردم با 110 تماس مي‌گيرند و ماموريتي وجود دارد، پليس كار خود را انجام مي‌دهد.

مشاور انتظامي «سقوط يك فرشته» در پاسخ به اين پرسش كه چه ميزان از صحنه‌هاي اين سريال با دخالت پليس همراه است؟ گفت: صحنه‌هاي پليسي زياد نيست چون بحث اين سريال، بحث پليسي نيست و داستان آن حالت ماورايي ـ مذهبي دارد و خارج از اين است كه يك مورد صرفا پليسي باشد.
    وي ادامه داد: داستان اين سريال در حد پليس پيشگيري است؛ يعني شكايت‌هايي كه مردم انجام مي‌دهند و پليس ماموريت خود را انجام مي‌دهد. پرونده‌هايي كه براي كشف جرايم به اداره آگاهي مي‌روند در مورد سريال‌ها و فيلم‌هايي است كه جنبه‌هاي پليسي آن بيشتر است. اين سريال، در حد پليس پيشگيري و كلانتري است و مسائل در همان جا تمام مي‌شود.

سرهنگ قزلباش در ادامه با اشاره به سريال‌هاي پليسي و تاثير آنها بر آگاه‌سازي مردم، تاكيد كرد: اگر به اين فيلم‌ها و سريال‌ها دقت شود، نوعي آگاه‌سازي صورت مي‌گيرد و مردم در جريان اين امر كه در صورت بروز مشكل به كجا مراجعه كنند قرار مي‌گيرند. سعي كرديم همه مراحل رسيدگي به جرايم را در سريال‌ها نشان دهيم.

قزلباش كه در سريال «ساختمان 85» هم مشاور انتظامي بوده، خاطرنشان كرد: به خصوص در سريال «ساختمان 85» سعي كرديم اين مراحل را نشان دهيم. بخش‌هاي قضايي اين سريال طوري شده بود كه مقامات قضايي دلخور شده بودند كه نقش مقام قضايي چه مي‌شود؛ مثلا در «ساختمان 85» بازپرس پرونده هميشه همراه افسر پرونده در همه صحنه‌ها حضور داشت.
    وي ادامه داد: به من به عنوان مشاور انتظامي ايراد گرفته بودند كه الان بازپرس همراه افسر پرونده نمي‌رود. ما هم به آنها پاسخ داديم روالي كه الان وجود دارد به خاطر شلوغي پرونده‌هاست و به اين خاطر، اختيارات بازپرس به افسر پرونده تفويض مي‌شود. ما در «ساختمان 85» خواستيم نشان دهيم كه روال قانوني چيست تا مردم هم بهتر متوجه شوند.
    قزلباش افزود: اولين چيزي كه ما در سريال‌ها مدنظر داريم آموزش مردم است تا مردم بدانند كجا مراجعه كنند. نكته بعدي اين است كه همكاري با پليس خيلي اهميت دارد و اگر كسي در صحنه‌اي، چهره يا شماره‌اي را به خاطر بسپارد يا فيلم بگيرد مي‌تواند خيلي موثر باشد. سعي كرديم اهميت همكاري و مشاركت مردم با پليس در كشف جرايم را در فيلم‌ها به مردم نشان دهيم و به مورد بگوييم پليس در هيچ شرايطي از انجام وظايفش كوتاهي نمي‌كند.

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

تو اين قسمت كه پخش شد يه سوتي افتضاح توجه منو به خودش جلب كرد.

اين دختره مرسدس رو روشن كرد صداي استارت ميني بوس اومد تازه از اينم بگذريم يعني اين مرسدس اينقدر صداي موتورش بلنده!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    یونان دست راست :d

پيش فرض

تو اين قسمت كه پخش شد يه سوتي افتضاح توجه منو به خودش جلب كرد.

اين دختره مرسدس رو روشن كرد صداي استارت ميني بوس اومد تازه از اينم بگذريم يعني اين مرسدس اينقدر صداي موتورش بلنده!!!
    اره یه ذره ضایع بود : دی
    ولی جاهایه دیگه صدایه توپی داشت
    راستی جغده خیلی ضایع بود

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

جغده که بیش از کامپیوتری بود!!!

حامد

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

جغده خيلي ضايع بود ولي با بودجه ي كم اينجور سريال ها جور در مياد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •