تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 12 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 114

نام تاپيک: خرید سیستم به مبلغ 1500000 تومان براي 3D Max و Maya

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من متوجه نمیشم یعنی منظورتون این که دوتا هارد داشته باشم ؟یعنی سیستم عامل(ویندوز 7) رو توی ssd درایو 60 گیگ قرار بدم ؟و تمام نرم افزارها مثل برنامه های فتوشاپ رو توی هارد سامسونگ قرار بدم؟یا هم سیستم عامل و هم تمام نرم افزارها رو توی ssd اینستال کنم ؟ یا منظورتون اینه که ssd را داخل سوکت M-sata قرار بدم و قیمت و ظرفیتssd 510 intel و ocz vertex3 چند هست؟
    Last edited by hot_boys2005; 05-08-2011 at 23:17.

پروفشنال jonerex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

من متوجه نمیشم یعنی منظورتون این که دوتا هارد داشته باشم ؟یعنی سیستم عامل(ویندوز 7) رو توی ssd درایو 60 گیگ قرار بدم ؟و تمام نرم افزارها مثل برنامه های فتوشاپ رو توی هارد سامسونگ قرار بدم؟یا هم سیستم عامل و هم تمام نرم افزارها رو توی ssd اینستال کنم ؟ یا منظورتون اینه که ssd را داخل سوکت M-sata قرار بدم و قیمت و ظرفیتssd 510 intel و ocz vertex3 چند هست؟

ویندوز و برنامه هارو در SSD که سرعت ویندوز و لود برنامه ها بسیار بهتر میشه وآرشیو و فیلم و... در هارد که نیاز به سرعت نداره و هارد SSD اینتل گیر نمیاد و دوتا هم گرون هستند

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از jonerex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 1navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

قیمت adata s511 هم با vrtex 3 یکیه البته تو ایران دوتاشون هم مدل 120 گیگشون 360 قیمتشونه
    ولی vertex3 خیلی بهتره البته فعلا یه مشکل کوچولو نرم افزاری داره که اونم حل میشه تا چند روز دیگه

5. این کاربر از 1navid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

قیمت adata s511 هم با vrtex 3 یکیه البته تو ایران دوتاشون هم مدل 120 گیگشون 360 قیمتشونه
    ولی vertex3 خیلی بهتره البته فعلا یه مشکل کوچولو نرم افزاری داره که اونم حل میشه تا چند روز دیگه

بله حرفتون درسته ولی من 60 گیگ گفتم چون هزینه از این بیشتر نمیخوان

7. این کاربر از jonerex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان آيا به غير از يه درايو ssd 60g ، يه حافظه (ssd 60 gig يا 20g )ديگه براي پورت m sata بذارم بهتره ؟ يعني يه درايو ssd 60gig براي سسيتم عامل و برنامه‌ها و يه حافظه (ssd 60 or 20 ) براي پورت M sata مادربرد GIGABYTE GA-Z68AP-D3 بذارم؟ و آيا سوكت M sata مادربرد GIGABYTE GA-Z68AP-D3 اصلا ظرفيت حافظه (ssd 60 or 20 ) ساپورت ميكنه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوستان آيا به غير از يه درايو ssd 60g ، يه حافظه (ssd 60 gig يا 20g )ديگه براي پورت m sata بذارم بهتره ؟ يعني يه درايو ssd 60gig براي سسيتم عامل و برنامه‌ها و يه حافظه (ssd 60 or 20 ) براي پورت M sata مادربرد GIGABYTE GA-Z68AP-D3 بذارم؟ و آيا سوكت M sata مادربرد GIGABYTE GA-Z68AP-D3 اصلا ظرفيت حافظه (ssd 60 or 20 ) ساپورت ميكنه؟
    شما از این msata بگذر m sata عکس زیره

و نمیشه SDD رو به msataوصل کرد SSD همون کار رو میکنه با سرعت بیشتر و هزینه به دوتاش نمیرسه

10. این کاربر از jonerex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

مشکلش البته خیلی هم کوچولو نیست

12. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

براي دانش خودم ميخوام اگر ssd توي پورت Msata قرار نميگيره پس توي پورت msata چه وسيله‌اي قرار ميگيره؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

براي دانش خودم ميخوام اگر ssd توي پورت Msata قرار نميگيره پس توي پورت msata چه وسيله‌اي قرار ميگيره؟

msata یک SSD کوچک شده هست فرقشمون در حجم هست و در سرعت SSD معرفی شده بیشتر هست در عکس msata میبینید و وقتی خود SSD هست نیازی به اون نیست

15. این کاربر از jonerex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 1navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

مشکلش البته خیلی هم کوچولو نیست
    حوب ولی میشه ازش گذشت چون این برند حرف نداره بعدش هم ocz قول داده تا 1ماه دیگه مشکل رو برطرف کنه

17. 2 کاربر از 1navid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 6 از 12 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •