تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 12 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 117

نام تاپيک: پیشنهاد دو تا کیس برای دو تا از دوستام !!

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

نتیجه گیری:
    از لحاظ قدرت به طور کلی بدون در نظر گرفتن قیمت کارت GTX570 به علت دارا بودن امکاناتی همچون Cuda/PhysX و همچنین Perforamnce بهتر نسبت به کارت HD6970 2GB بدون شک کاملا برتر میباشد و کارت HD6970 2GB هیچ حرفی در مقابل GTX570 در حالت کلی با در نظر گرفتن مقدار Avg FPS در تمامی بازی ها و برنامه های 3D ، برای گفتن ندارد.
    ولی از طرف دیگر با توجه به قیمت HD6950 و قابلیت Unlocking آن برای آن دست از افراد که دارای بودجه کمتری هستند توصیه میشود.

پ.ن:
    نتایجی که در بالا گرفته شد توسط چند سایت دیگر نیز به اثبات رسیده لطفا سعی نکنید با قرار دادن BanchMark از سایت های متفرقه سعی در ایجاد بحث و جدال کنید.

موفق باشید/ آرمان
    آرمان جان خوب شد که نتیجه گیری واضح و درستی انجام دادید و ازتون متشکرم،
    البته یک نکته در بررسی شما و به طور کلی در بررسی Techpowerup جا افتاده و اون هم عملکرد کارت ها در بازی های با استفاده از تسلیشن و همچنین Minimum Frame Rate کارت هاست که در این زمینه من توضیحاتی داده بودم (در پست 30) که مورد پسند برخی دوستان واقع نشد...
    اگه این موارد رو هم حساب کنیم اختلاف بین 6970 و 570 از این هم بیشتر میشه.

ممنون،
    موفق باشید.

2. 2 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sasan816's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

با قرار دادن BanchMark از سایت های متفرقه
    امیدوارم منظورتون سایت anandtech
    بنده فقط نظر شخصیم رو میگم و نظر مدیران رو هم محترم میشمارم
    به نظر من اختلاف بین 560ti و 6950 چیزی بیش از یک درصد هست به استناد از سایتهای دیگر البته اگه تعبیر متفرقه نشه
    Cuda/PhysX در این مورد هم فعلا تعداد انگشت شماری بازی در دنیای گیم ساخته شده که از این تکنولوژی بهره میبرند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

البته یک نکته در بررسی شما و به طور کلی در بررسی Techpowerup جا افتاده و اون هم عملکرد کارت ها در بازی های با استفاده از تسلیشن و همچنین Minimum Frame Rate کارت هاست که در این زمینه من توضیحاتی داده بودم (در پست 30) که مورد پسند برخی دوستان واقع نشد...
    اگه این موارد رو هم حساب کنیم اختلاف بین 6970 و 570 از این هم بیشتر میشه.

ممنون،
    موفق باشید.
    سلام.
    یکی از مشکلات که سری HD6800/HD6900 در مشاهده شده به ویژه در هنگام CrossFire و استفاده از Multi GPU افت FPS های ناگهانی این کارت های هست که شدیدا سره این قضیه شرکت AMD زیره سوال رفته ....Min Fps در مقایسه با همتا های خود شدیدا کمتر است.

5. 2 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه depot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    پای کامپیوتر

پيش فرض

خوب با تغییرات دوستان فعلا شده این اگر نیاز به افزایش پاور هست بگین .............

Main : ASRock P67 pro3 b3=185.000
    Cpu : core i5 2500k=260.000
    Vga : GTX 560 Ti G.s =330.000
    Ram :kingmax Hercules 1600 =70.000
    Hdd : barracuda7200.12=45.000
    Power : Green GP635B-US=100
    Cas : magnum 2=45.000
    Odd: liteon =24.000
    all : 1.059.000
    فقط یه چیزی من دیشب گفتم چرا برم بازار ؟؟!! سفارش میدم یک نفر بیاره رفتم دم یه مغازه با انصاف تو محل مون قیمت هارو که دید گفت قیمت قطعات اصلی نیست مال قطعات چینیه ! گفت مادر بورد اگر اصل باشه خیلی بیشتر از اینا ارزش داره !!!! راست گفته ؟؟؟ من که بعید میدونم تو کل اینترنت تمام قطعات همین قیمته و وقتی از جای مطمئن بخری و گارانتی داشته باشه دیگه چینی معنا نداره !!!

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

امیدوارم منظورتون سایت anandtech
    بنده فقط نظر شخصیم رو میگم و نظر مدیران رو هم محترم میشمارم
    به نظر من اختلاف بین 560ti و 6950 چیزی بیش از یک درصد هست به استناد از سایتهای دیگر البته اگه تعبیر متفرقه نشه
    Cuda/PhysX در این مورد هم فعلا تعداد انگشت شماری بازی در دنیای گیم ساخته شده که از این تکنولوژی بهره میبرند
    این دو کارت هم تقریبا ویژگی های GTX570/HD6970 رو دارند ولی به طور واضحی HD6950 ارزش خرید بیشتری داره تفاوت این دو کارت هم خیلی بیشتر از 1 درصد هست.
    در ضمن کارت GTX560Ti با کارت HD6870 non-refrence مقایسه میشه تا حدودی.....نه با HD6950 ...!
    مثلا HD6870 HAWK / HD6870 SOC ....
    Last edited by D3vil_A; 22-07-2011 at 11:31.

8. 2 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

سلام.
    یکی از مشکلات که سری HD6800/HD6900 در مشاهده شده به ویژه در هنگام CrossFire و استفاده از Multi GPU افت FPS های ناگهانی این کارت های هست که شدیدا سره این قضیه شرکت AMD زیره سوال رفته ....Min Fps در مقایسه با همتا های خود شدیدا کمتر است.
    بله اون که جای خود، منظور من در حالت Single Card هست که در بازی های با استفاده از تسلیشن Min Frame کارت های AMD خیلی کمتر از Nvidia هست، نمونش Crysis 2 و Unigine Heaven ...

ممنون.

موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

بله اون که جای خود، منظور من در حالت Single Card هست که در بازی های با استفاده از تسلیشن Min Frame کارت های AMD خیلی کمتر از Nvidia هست، نمونش Crysis 2 و Unigine Heaven ...

ممنون.

موفق باشید.
    شرکت AMD رو سری HD6000 اصلا جالب کار نکرد...! کلا مشکل داره کارتاش....!

بر عکس سری HD4000/HD5000 Series که کارت هایی مثل HD4890/HD4870 واقعا استوره بودند....!

ممنون.
    بازی Crysis هم تمامشون تا حدودی مشکل دارند....شدیدا روی Driver باگ دارند و تغییر Frame Rate میدن در هنگام درگیری های شدید سیستم لگ میزنه حتی با دوتا GTX580 SLI یا 3x HD5870 ...!

11. 2 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sasan816's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

در ضمن کارت GTX560Ti با کارت HD6870 non-refrence مقایسه میشه تا حدودی.....نه با HD6950 ...!
    مثلا HD6870 HAWK / HD6870 SOC ....
    ولی بنچمارکهایی که درنت هست چیز دیگری رو بیان میکنه!
    برام جالبه بدونم روی چه حسابی به این نتیجه رسیدید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کلا 560ti اورکلاک هم در اون حد نیست
    Last edited by sasan816; 22-07-2011 at 12:13.

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

ولی بنچمارکهایی که درنت هست چیز دیگری رو بیان میکنه!

---------- Post added at 01:03 PM ---------- Previous post was at 01:00 PM ----------

کد:
    سلام
    بهتر نیست این BenchMark هارو یک بار همراه با نوشته هاش بخونید و فقط به نمودار ها نگاه نکنید؟ (از Google Translate هم میتونید استفاده کنید)

ببینید در تمام چارت هایی که در همین ریویو گذاشتید در بیشتر Avg FPS ها HD6870/GTX560 با هم در حال رقابت هستند تا HD6950 vs GTX560ti .....!
    در ضمن شما به قیمت GTX560ti دقت کردید؟ یا صرفا P/P این کارت؟
    در برتر بودن 100% ککارت HD6950 بر GTX560ti که شکی نیست؟!
    این دو کارت از لحاظ قیمت دقیقا هم سطح هستند در صورتی که GTX560ti با HD6870 که بسیار ارزان تر هست در بیشتر تست های مقایسه میشه....! همه چیز Performance نیست! ارزش خرید یا Perofrmance/Price هم شرطه....!

در این که دیگه شکی نیست؟

ادامه Performance per dollar :

کد:
    حتما ببین...! در تمام رزولیشن ها HD6870 نسبت به GTX560ti ارزش خرید بیشتر دارند یا بهتره بگیم Performance / Price بهتری داره...!
    Last edited by Ultra_Black; 22-07-2011 at 12:47.

14. 3 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

آرمان جان حرفهات کاملا درست و قابل قبول، ولی GTX 560 Ti با 6950 1GB مقایسه میشه، 6870 نمیتونه با 560Ti در پرفرمنس رقابت کنه.
    مخصوصا قیمت ها در ایران طوریه که 6870 ارزش خرید نداره اصلا.

در ضمن این Techpowerup همون طور که گفتم از عناوین با تسلیشن سنگین استفاده نمیکنه. اگه بتونی کانکلوژن سایت هایی مثل Xbitlabs رو هم بزاری خیلی بهتر میشه نتیجه گرفت.

موفق باشید.

صفحه 6 از 12 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •