در حالت بتا رو قسمت pvp بیشتر کارشده و weapon و item آمده و از این که هست بیشتر player داره
در حالت بتا رو قسمت pvp بیشتر کارشده و weapon و item آمده و از این که هست بیشتر player داره
بیایین این سروربعد T رو بزنین بعد j guest/ اگه پرچم ایران رو دیدی من ساختمش خیلی بزرگهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من یه تونل ساختم خودم توش گم شدم![]()
منم یه قلعه ساختم یه راه زیر زمینی براش کندم یهو آب درومد![]()
من اول یه تونل کندم امدم بالا دیدیم تو یه قلعه هستم به پسره گفتم این سیاه چاله پرش نکن چندبار گفتم قبول کرد.
رفتم اون سره تونل رسیدم به یه خونه رسیدم یه چاله کندم گفتم پر نکنه هی برگشتم دیدم پر کرده رفتم بعد 20 دقیقه همین کاره کردم دیدیم راه من بست اومد بالا تمام خونش رو خراب کردم disconnect کرد رو عصابش راه رفتم.
دست بعد یه کتاب خونه ساختم اون سرش یه تونل زدم از وسط قلعه مرده بعد از همه جا بالا اومدم بیچاره قلعه ی بزرگش رو جاشو عوض...... اگه به من یکی یه بار بگه بیا تو شرکت بازی های rpg کار کن 2روز سبک rpg رو تعطیل می کنم![]()
کجا بازی میکنید
همین جا فقط با internet explore برو
من پرچم آمریکا رو داغون کردم
مرحبا افرین احسنت
یه پرچمم تو خونه بگیر اتیش بزن حل شه همه مشکلات
دوستان بازیش چندانم جذاب نیست
خوب هست اما واسه یکی دو ساعت
مثله teeworld
---------- Post added at 10:22 PM ---------- Previous post was at 10:21 PM ----------
بعد این کلاسیکش فقط خونه سازی توی بازی اصلیش خیلی world بزرگی داره و دیگر امکانات pvp و item اموده و سنگاش بی نهایت نیست با رفقا قلعه می زنی و .......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)