تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 7 اولاول ... 234567 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 62

نام تاپيک: حداكثر سرعتي كه تا حالا رفتين؟

داره خودمونی میشه lonely--boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بيشترين سرعتي كه رفتم 160 بوده با سمند تو اتوبان همدان كرمانشاه

يه بار هم با پرايد تو همون اتوبان با 185 كه من راننده نبودم 3 نفر هم تو ماشين چون اگه يه نفر تو ماشين بود از زمين بلند ميشد
    ولي ............

يه بار با سرعت 80 تا سر يه پيچ 90 اومدم بپيچم ماشينم كه همون سمند بود مثل يه توپ دور خودش پيچيد و بعدش افتاد رو جدول كنار جاده از اون به بعد اصلا سرعتم از 120 بالاتر نرفته

خواهشن نزارين يه تصادف براي شما بشه عبرت تو اون تصادف با همون سرعت كمي كه داشتم اگه كمربند نبسته بودم حالا اينجا نبودم

2. 4 کاربر از lonely--boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

با 206 تیپ 5 200 تا
    احساس هم والا چی بگم اصلا جالب نبود با این ماشین! کم کم داشتم احساس میکردم زندگی داره غروب میکنه
    با 206 اس دی 180 تا بدک نبود بهتر قبلی بود!
    با پارس 185 تا با 405 هم همینقدر
    با پراید هم 170 تا 175(البته دوستم پشتش بود) ولی کلا با پراید احساس های رمانتیک به سر آدم میزنه
    یبار هم با تویوتا وانت جدید ها 170 تا
    Last edited by total_overdose; 17-07-2011 at 13:35.

4. 3 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

درسته تند رفتن واقعا كار خطرناكيه بخصوص با جادهاي ايران كه اصلا استاندارد نيست..همون دست اندازهاي كوچك براي يه ماشين با سرعت بالا مثل يه ضربه محكم ميتونه تعادل اونو بهم بزنه..هرچي ماشين سبكتر باشه خطر هم بيشتر..توي سرعت بالا يه دفعه يه ماشين ميبيني با سرعت لاكپشت مياد توي خط سبقت و حسابي كار دست خودش و خودت ميده..
    شنيدم توي اتوبانهاي آلمان( كه بالاترين فرهنگ رانندگي در دنيا رو دارن) بخاطر همين نبود سرعت مجاز سالانه تصادفات بسيار زيادي ميشه ..تازه اونجا كلي براي اين قضيه قائده و قانون دارن كه بهش اهميت ميدن..مثلا توي خط سبقت يه پورشه 911داره با 250 تا ميره اگر از توي آينه ببينه بفرض يه فراري F 40 با 300 تا داره مياد خيلي محترمانه و با دقت كنار ميره چون راه مال فراري هست..نه اينكه تازه كورس بگذاره..هر ماشيني با توان خودش حركت ميكنه و تلاش ميكنن سد راه بقيه نشن..يه جور زبان ايماء و اشاره با چراغ مخصوص خودشون دارن.... اما توي ايران..
    باورتون نميشه وقتي كامارو ميديدن انگا ر بشدت جو گير ميشدن و يه جورايي ميخواستن كورس بگذارن..منم محل نميگذاشتم و راه خودمو با همون سرعت 80 يا 90 ميرفتم..چند كيلومتر بالاتر پليس راه همشونو گرفته بود و داشت جريمه ميكرد!! منم با آرامش از كنارشون رد شدم و لبخند زدم!!
    يه بار هم يه ژيان هوس كرد با من كورس بگذاره!!! بهش راه دادم و گذاشتم بره تا دلش خوش بشه...اما خودم از خنده رودر بر شدم.....

6. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات - Saman -'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    ا مـپـر ا طـو ر ی پـا ر س

پيش فرض

درسته تند رفتن واقعا كار خطرناكيه بخصوص با جادهاي ايران كه اصلا استاندارد نيست..همون دست اندازهاي كوچك براي يه ماشين با سرعت بالا مثل يه ضربه محكم ميتونه تعادل اونو بهم بزنه..هرچي ماشين سبكتر باشه خطر هم بيشتر..توي سرعت بالا يه دفعه يه ماشين ميبيني با سرعت لاكپشت مياد توي خط سبقت و حسابي كار دست خودش و خودت ميده..
    شنيدم توي اتوبانهاي آلمان( كه بالاترين فرهنگ رانندگي در دنيا رو دارن) بخاطر همين نبود سرعت مجاز سالانه تصادفات بسيار زيادي ميشه ..تازه اونجا كلي براي اين قضيه قائده و قانون دارن كه بهش اهميت ميدن..مثلا توي خط سبقت يه پورشه 911داره با 250 تا ميره اگر از توي آينه ببينه بفرض يه فراري F 40 با 300 تا داره مياد خيلي محترمانه و با دقت كنار ميره چون راه مال فراري هست..نه اينكه تازه كورس بگذاره..هر ماشيني با توان خودش حركت ميكنه و تلاش ميكنن سد راه بقيه نشن..يه جور زبان ايماء و اشاره با چراغ مخصوص خودشون دارن.... اما توي ايران..
    باورتون نميشه وقتي كامارو ميديدن انگا ر بشدت جو گير ميشدن و يه جورايي ميخواستن كورس بگذارن..منم محل نميگذاشتم و راه خودمو با همون سرعت 80 يا 90 ميرفتم..چند كيلومتر بالاتر پليس راه همشونو گرفته بود و داشت جريمه ميكرد!! منم با آرامش از كنارشون رد شدم و لبخند زدم!!
    يه بار هم يه ژيان هوس كرد با من كورس بگذاره!!! بهش راه دادم و گذاشتم بره تا دلش خوش بشه...اما خودم از خنده رودر بر شدم.....
    بله دوست عزيز . من هم قبلا عرض كردم كه سرعت بالا توي جاده هاي غير استاندارد ايران اصلا با عقل جور در نمياد ...

دور مورد فرمايش شما نه!‌ بيشتر به خاطر مصرف مشروبات الكلي ( كه خوشبختانه در كشور ما كمتر ديده ميشه ) و خطاي محض راننده .

همون طور كه شما گفتيد بعضي از بزرگراه هاي آلمان هست كه حداكثر سر عت در اين اتوبان ها مجاز هست . جاده انقدر صاف و هموار هست كه حتي شما با سرعت 250 كيلومتر هم مي تونيد فرمان را ول كنيد ! البته فراموش نشه كه اكثر اتومبيلها در كشور آلمان از ايمني بالايي برخوردار هستند . در همين بزرگراه ها هم به فواصل كوتاه و معين پمپ بنزين تلفن و يا ساير وسايل ايمني و رفاهي وجود داره ...

و عجب داستان جالبي ! لبخند به لبم باز شد

8. 3 کاربر از - Saman - بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سالها پيش يه جيپ داشتم.از نوع ويليز آمريكايي 4 سيلندر..كروكي بود.مدل 1966
    بازسازي كرده بودم و بدك نبود اما بيشترين سرعتي كه ميشد با اون رفت 60 بود ..در واقع 60 مرز بين كنترل كردن و نداشتن كنترل روي فرمان بود! با اينكه كل جلوبندي و كمكها و جعبه فرمان وترمز و..همه تعمير و بازسازي و نو شده بود اما كلا چرخها ي جلو در سرعت 50 كم كم ديگه براي خودشون هر سمتي ميخواستن ميرفتن و از دست اندازها و موانع و پستي بلنديهاي سطح جاده پيروي ميكردن تا فرماني كه در دست من بود! اين وضعيت در سرعت 60 به نهايت خودش ميرسيد و اگر از اين سرعت بيشتر ميرفتم ديگه معلوم نبود بشه كنترل كرد يا نه؟؟!! يه بار تا 80 باهاش رفتم اما واقعا بايد مدام فرمان رو به سمت چپ و راست حركت ميدادم تا بفهمم چرخها الان كدام سمت هستند و چه جهتي رو ميخوان برن؟؟!!
    كلا خلاصي فرمان خيلي زياد بود و با هيچ تدبيري درست نشد..هيچوقت...

10. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران،عباس آباد! فعالیت فعلی: Moderating Profile

پيش فرض

600 کیلومتر با هواپیما تو راه تهران - استکهلم!!!!!

12. 4 کاربر از B.J.U بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

11

چند ماه پیش بی بی سی یه آماری از تصادفات توی آلمان پخش کرد .... جالبه بدونی خیــــلی ناچیز بود

شما از کجا از کجا میگی تو آلمان تصادف ریاد میشه؟ به شنیده ها توجهی نکن دوست عزیز. تو آلمان ماشینها و جاده ها اینقدر استانداردن که تصادف رخ نمیده ! مگر تو سریال کبرا11 ! دوستها و آشناهای ما هم که آلمان زندگی میکنن ، بارها به خودم من گفتن که حتی با پورشه هم بیشتر از 130-140 کیلومتر رانندگی نمیکنن ، چون جون خودشون رو دوست دارن !

14. این کاربر از sourena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه vb-sosol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

170 تا با پراید
    190 تا با سمند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    فیروزکوه

پيش فرض

300 تا با ژیان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سرعت 380 با بوگاتی
    داشتم سکته می کردم اصلا ماشینارو نمی دیدم

18. این کاربر از gtairani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •