با سلام
با یه مرورگر دیگه هم امتحان کنید ببینید همین مشکل رو دارید؟
به احتمال زیاد مشکل موقتی هست.
یه دور کوکی و هیستوری مرورگر رو پاک کنید مشکل برطرف میشه
موفق باشید.
با سلام
با یه مرورگر دیگه هم امتحان کنید ببینید همین مشکل رو دارید؟
به احتمال زیاد مشکل موقتی هست.
یه دور کوکی و هیستوری مرورگر رو پاک کنید مشکل برطرف میشه
موفق باشید.
سلامی دوباره
فهمیدم به علت این بود که تاریخ سیستم تنظیم نبود به یه سایتی که تاریخ (میلادی )رو نشون میده برید بعد به طور دستی همین ساعت پایین گوشه رو باز کنید و تاریخ رو درست کنید ومشکل حله.
به نظر من گوگل خيلي محيط ش سالم تره !
و اين خيلي واسه يه كسي كه در يه شرايط اسيب پذيري مثل ايران افغانستان و.. !
هست بهتره و از نظر من گوگل پلاس در اينده رو دس فيسبوك رد ميزنه و خيلي محبوب تر ميشه !
![]()
راستش من تو اورکات و فیس و ... عضو بودم . + رو بیشتر پسندیدم .
شاید جو ناجوری که یسری کاربرای ایرانی تو فیس درست کردن دلیلش باشه ... شایدم علاقه من به خلااف آب شنا کردن یا هر چیز دیگه ! به هر حال زنده باد + !
![]()
سلام من نمیتونم به گوگل+ برم.هیلتره؟
ISP ت چیه ؟ برا بعضیا شیلطره ولی کلا نه ...
حالا یه چند روز صبر کن اینترنتمون ملی شد کلا منفجر میشه راحت میشیم همه !!!![]()
سلام. لطفا توضیح بدید با "سیرکل"ها چطور باید کار کرد. این طور که فهمیدم برای اینست که هر چیزی از پروفایلمون برای هر کسی نشون داده نشه
تو فیس بوک یه فرندز داشتیم که مردم بودن و یه امکان دیگه که لایک کردن "پیج" ها بود . (مثلا میخواستیم فن ِ یه هنرمند بشیم پیجشو لایک میکردیم) اینجا این دو مورد به چه صورت هست؟ همش در قالب همون سیرکلهاست؟
و اینکه چطور افراد سیرکلها محدود میشن. مثلا من میتونم کاری کنم که فردی که از سیرکل فرندز میاد تو پروفایلم نتونه افراد داخل یه سیرکل دیگه رو ببینه؟
با تشکر
اینقدر کاربرای گوگل پلاس کمه؟! یا کسی پاسخم رو نمیدونه؟..
سلام
دوستان شما هم برای صحبت کردن با جی تاک و هنگ اوت گوگل پلاس مشکل دارید؟ یعنی هنگام برقراری تماس صدا بوق ازار دهنده ای میشنوید؟
سلام من چند ماهی است که از گوگل پلاس استفاده میکنم
ولی اینجوری که پیداس داره پهنای باند زیادی رو مصرف میکنه
اگر میشه توضیح بدید که چه جوری میشه گزینه شیر و
Notifications از اون بالا برداشت و فقط در خود آدرس گوگل پلاس باشه نه در همه جای گوگل مخصوصا در صفحه اصلی و صفحه جیمیل
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)