در مورد ورود به منو مخفی با نرم افزارruSamsungTVCommunicator_V0.0.4.15.zip
دوستان ویندوز من xp است ولی از ip تلوزیون خطا میگره ip درسته چون allshare فعال شد
انتی ویروس و فایروال هم غیر فعال کردم
در مورد ورود به منو مخفی با نرم افزارruSamsungTVCommunicator_V0.0.4.15.zip
دوستان ویندوز من xp است ولی از ip تلوزیون خطا میگره ip درسته چون allshare فعال شد
انتی ویروس و فایروال هم غیر فعال کردم
saeed جان
آموزش را درست بری حتما درست می شه کاری با حالشیر نداشته باش تو آموزش به گزینه 3 و 4 توجه کنید
از دوستان خوبم یه سوال داشتم..بچه هایی که از بانه گرفتن..کسی تونسته با وایرلس وصل بشه اینترنت؟الان من به دو تا led دسترسی دارم یه d7000 و یه d6600 ....هر دوشونم از بانه خریدیم..حالا وقتی میخوام تو تی وی مودم وایرلس و سرچ کنم..هیچی پیدا نمی کنه.با یه مودم دیگه هم تست کردم بازم جواب نداد.....رفتم تو منو مخفی هم دیدم..دانگل داخلی ست شده برای وایرلس...حالا مشکل کجاست؟ تنظیمات خاصی داره؟ بچه های که تونستن وصل بشن راهنمایی کنن مرسی
soheil جان
من خودم d6600 دارم که وایرلس داخلی داره و با وایرلسش به انترنت وصلم و حالش میبرم ساخت مالزیه از دبی گرفتم فقط زبان فارسی + رکورد+ انترنت تی وی و دیجتال تی وی از طریق اموزشی که گذاشته ام از سرویس منو فعال کردم و بخوبی کار میکنند
و d7000 هم وایرلس داره ولا نمی دونم طرف چی بهتون قالب کرده اخه یکی دوتا از بچهامون همین مشکلا دارند
سلام
وقتی این نرم افزار رو اجرا می کنم چندتا پنجره باز می شه. دو تا گزینه داره yes و no!
کدامش رو باید بزنم؟
یه سوال دیگه
info country در کدام قسمت منوی سرویس قرار داره؟
من همه را yes زدم
دوستان برا من در local set خیلی از کشورها هست اما استرالیا نیست من رویED-esraeel قرار دادم اما google earth هنوز ندارم
دوست عزیز
توی local set دنبال استرالیا نگرد باید استرالیا را در info contery وارد کنی در local set باید ED iran را وارد کنی
\
info contery در کدام قسمت استled6600
دوست عزيز اين IP مر بوط به چي هست TV ،كامپيوتر يا مودم ؟ من هر چي سعي كردم IP رو نتونستم پيدا كنم در منوي NETWORK در قسمت تنظيمات دو گزينه وجود دارد يكي AUTO و MAUAL كه فقط در گزينه Manual ميشه ip مودم رو وارد كني . اگه عكسي از منوي Network بزاريد ممنون ميشم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)