با نظر شما موافقم و با نظر avatar20002000 یکم موافق و بیشتر مخالف. به نظرم دوستان جو رو زیادی اومدن مادیش کردن و همه چیز رو زیر سایه مادیات بردن. من به رشته ای علاقه دارم که همیشه می گفتن این رشته پولی توش نیست، ولی اصلا بی انگیزه نشدم و مطمئن باشید اگه واقعا واقعا علاقه مند باشی و
کوشا هر رشته کم درآمدی می تونه پولدارت کنه. به نظرم کسانی که زیادی پول پول می کنن چندان به علم توجهی ندارن که وضعیتشون با شما و بچه های این فروم شباهتی نداره.
خب سعی می کنم مختصر و مفید یکم این دودلی که شما دارین رو برطرف کنم.
اولا اینکه برای سال بعد موندن اونقدرا که می گن هم بد نیست. (خود من ولی حوصله سال دیگه رو ندارم و فکر می کنم امسال اونی که میخوام قبولم ). و باید بگم اکثرا ( نه همیشه ) نتیجه سال بعد خیلی بهتر از سال قبل میشه. شاید برا شما صدق بکنه و شایدم نه که انشالله با تلاشتون می تونید عملیش کنی.
اما باید ببینی به چه قیمتی و برای چی؟
اگه هدفت مکانیکه، خب ببین اگه بتونی یه دانشگاه خوب قبول شی و حالا امیرکبیر نباشه، به نظرم یه سال دیگه نمون پشت کنکور. ولی اگه با رتبه امسال امیدی به دانشگاه خوب نداری، بهتره یه سال دیگه بمونی. البته اینو هم بگم که شنیدم ( مطمئن نیستم ) مکانیک امیرکبیر از شریف بالاتره و احتمالا قبولیش خیلی خیلی سخت باشه.
اگر هدفت ریاضی باشه اوضاع فرق می کنه، چون فکر کنم امسال با این درصدات رتبه ی لازم رو بیاری.
پس به هر چیزی راضی نشو و تا دوست نداشته باشی انتخاب نکن و بذار برا سال بعد. پس ملاک رو این بذار که اون انتخاب رو دوست داشته باشی، نه به این دلیل که حتما امسال بری دانشگاه. ضمنا عمر طلاست، درسته و می تونی از این عمر استفاده کنی و یه سال پشت کنکور بمونی تا به علاقت برسی یا هم بری دانشگاهی که دوست نداری فقط به خاطر اینکه دو ترم جلو تر بیفتی!
به نظرم بهترین تصمیم رو گرفتی با این توصیفاتی که قبلا گفته بودی. خود من ( ببخشید که هی خودم رو مثال میزنم چون وضعیت مشابهی داریم ) هم خیلی دوست دارم حداقل تجربه معلمی داشته باشم. همچنین هر رشته ای که برم سعی می کنم جز دروس همون رشته به دروسی که قبلا علاقه داشتم هم برسم و تو وقت آزاد دنبالش رو بگیرم یکی مثل ریاضی و یکی هم فیزیک (
.gif)
) و حتی شعر و ادبیات! ( قرار نشده مهندس شدی دیگه دنبال کتاب شعر نری که ). پس اگه به چیزی علاقه دارید، حتی بعدا هم میشه به صورت مطالعه آزاد اونو یادگرفت یا تو وقت آزاد اونو انجام داد. اتفاقا دو شغله بودن به نظرم خیلی خوبه و برای جامعه مفیدتر خواهی بود
منم با چند تا از دوستان قرار شده سعی کنیم و برای حوزه گزینه دو شهرمون و دبیرستانمون به صورت مشاوره و اینا فعلا فعالیت کنیم ( به خاطر علاقمون و سعی برای پیشرفت بچه های مدرسه و شهر و مفتی باشه و نه برای کسب درآمد و بتونیم قسمتی از زحمتای دبیرامون رو جبران کنیم) و مطمئنا تجربه ی یه کنکوری خیلی بهتر از کسیه که سالهاست از کنکور دور شده.
کلام آخر اینکه : تصمیم درستی گرفتی به نظرم و اگه مرد تلاش و کوشش هستی، از چیزی نترس و همه اینها محقق می شه و بدون : گر به شوق کعبه خواهی زد قدم *** سرزنش ها گر کند خار مغیلان غم مخور
---------- Post added at 06:57 PM ---------- Previous post was at 06:53 PM ----------
آخرین رتبه رشته ها رو نمی تونی از تو اینترنت گیر بیاری. باید از کسی که پارسال قبول شده بپرسی تا بهت بگه آخرین نفر کلاسشون تو اون سهمیه چه رتبه ای آورده. ولی اگه فکر می کنی رتبت تو سهمیه زیر 100 میشه احتمال 90 درصد قبولی.