ارزانترین گیرنده دیجیتال موجود در بازار
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ارزانترین گیرنده دیجیتال موجود در بازار
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by isfahaneshop; 11-09-2011 at 16:45.
سلام دوستان.من هم بالاخره این دستگاه رو خردیم به قیمت 91 هزار تومن.
یه سوال یا بهتر بگم یه مشکل دارم این که تی وی ما اچ دی ام آی نداره بنابراین به فکر استفاده از کامپونت به ذهنم رسید کابل مخصوصش رو نداشتم بنابراین از همون کابلای ای وی سه رنگ عادی استفاده کردم همه چی خوبه ولی نمیدونم چرا صدا نداره؟؟
الان به همون ای وی که وصله همه جی اوکیه ولی کامپونت آخه کیفیتش بهتر هست و میخوام به اون وصلش کنم چه کار کنم که صدادار شه؟تو تنظیماتش تیغ زدم ولی چیزی پیدا نکردم...
مشکل دیگه اینه که من رلولیشن رو به یه چیز بالاتر در همون حالت که به کامپونت وصل بود و صدا هم نداشت تغییر دادم و یکدفعه تصویر رفت و خرتوخر شد و من مجبور شدم از ای وی سه رنکگ استفاده کنم.دوستان کمک کنند.
راستی تبدیل کامپونت یا ای وی به اچ دی ام آب استفاده کنم چه طوره؟؟؟
حالا شما راضی هستی و همه امکاناتی که گفته بود رو کامل داشت ، چون
برای یکی از فامیلا میخواهم .
آره داداش خیلی خیلی خوب هست به نظر من.تلستکس فارسی و زبان فارسی رو هم راحت پشتیبانی میکنه.الان که تو تهران و بیشتر شهر ها خیلی کمیاب شده
isfahaneshop جان و دوستان عزیز به کمک شما احتایج دارم.کمک کنید.
راستی از خاصیت یک شبکه ضبط و یه شبکه تماشا چه جوری استفاده کنم؟؟
سلام
یک گیرنده ی دیجیتال USB میخواستم
نهایتا تا 30 تومن
این مدل ها رو دیدم.به نظرتون کدوم رو بگیرم؟
گیرنده تلویزیون دیجیتال U7300 Gigabyte
xvision
گیرنده دیجیتال PCDVB - 2100
![]()
سلام . من بین المومکس 200 و بلوسنس . موندم . و اینکه . من آنتن هوایی ندارم . میتونم بگیرم کانال ها رو صاف
تلوزیونم ال سی دی ؟؟؟کیفیتش از ماهواره بهتره یا نه . اگه مثل اونه که فایده نداره //// راهنمایی . میخوام دوستان /////.....
شما فقط سه تا فیش رو واسه تصویر زدی درسته؟پس دوتای صدارونزدی؟کامپوننت باید 5 تا فیش داشته باشی!
سلام رفیق ممنون.خودمم با اشتباهم پی بردم چون قبلا فکر میکردم که کامپونت همون سه رنگ مثل ای وی هست و فقط کیفیتش بیشتره ولی مثل اینکه اشتباه میکردم و کامپونت فقط تصویره.
بازم از لطفت ممنون.
الانم از دستگاه واقعا راضی ام.....مشکلی باهاش ندارم...
سلام.
آقا یه سوال به نظر شما گیرنده بلوسنس بهرته یا الومکس؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)