سلام
این لینک : multiupload.com/SEVNTD4R2V (همون اولیه)
با
این لینک : megaupload.com/?d=J7FCYMVC (همون سومیه)
چه فرقی دارن ؟
بعد هم گوشیه من 5800 قرمز هست ، کدوما رو باید دانلود کنم ؟
سلام
این لینک : multiupload.com/SEVNTD4R2V (همون اولیه)
با
این لینک : megaupload.com/?d=J7FCYMVC (همون سومیه)
چه فرقی دارن ؟
بعد هم گوشیه من 5800 قرمز هست ، کدوما رو باید دانلود کنم ؟
میتونـــی از فریمـور ورژن جدید استفـاده کنی که نیازی به بردن به علاالدیـن نباشـه .
موفق باشید!
منم بعد از یه مدت خوشم نیومد.بعضی چیزاش خوب بود مثل : نرم افزار ها نیاز به ساین ندارن و...
اما ایراداتی هم داره که اصلا خوشم نیومد
با J.A.f میشه برگردوند به حالت اولش؟![]()
سلام دوستان
من گوشیم رو بردم علاالدین گفتند که این با فلش کردن درست نمیشه ، تا آخرین مرحله میرفت اما موقع ریبوت شدن گوشی روشن نمیشد و فلش شدن با مشکل روبرو میشد .
گفتند rpl با prl نمیدونم یه همچین چیزیش سوخته و باید عوضش کرد ، گفتند فریمورش رو خراب کردی آی ام ایش سوخته باید 30 تومن بدی برات یکی بخریم و دوباره نصب کنیم که کلا میشه 35 تومن .
بردمش بازار موبال طبقه زیرزمین یه مغازه نشون دامش ، اول اونم دوبار فلشش کرد همون اتفاق قبلی میوفتاد بعد گفت این چش شده ، گقتم روش یه فریمور کوک شده نصب کردم بعد خوشم نیومد ازش اومدم همون قبلی رو بریزم اینجوری شد ، گفت علاالدین بردیش گفتم آره اما 15 میگیرن اونم گفت الان درستش میکنم ، بعد 10 دقیقه گوشی رو درست کرد با ورژن 52.0.101 به زبان انگلیسی و بعد گفت همون 15 تومن میشه ، هرچی ازش پرسیدم چش بود نگفت .
حالا دوستان این 52.0.101 خیلی بد هست ، روش هیچی نمیتونم نصب کنم ، فارسی هم نداره .
می ترسم اگه دوباره بهش دست بزنم همونجوری بشه ، خودم قبلا نزدیک 14-15 بار روش c6 - anna خود همین 52 رو ریختم اما دیگه میترسم دوباره خرج رو دستم بذاره .
ببینم راهی هست از گوشی یه بک آپ بگیریم و بعد هربلایی خواستیم سرش بیاریم اگه دوباره اینجوری به فــنــا رفت اونو ریستور کنیم ؟؟ مثل لپ تاپ ها که یه درایو بکآپ دارن با f11 به حالت اول برمیگردند ؟؟؟
دوســت عزیز من پســت بالا بهـت چی گفــتم :
میتونـــی از فریمـور ورژن جدید استفـاده کنی که نیازی به بردن به علاالدیـن نباشـه .
15 هزار تومــن گذاشتــی کف دست اینـــا . پستمــو نقل قـول میکردی میگفـتی ورژن جدید 5800 فارسی شده بدون هیچ باگی رو برام بزار ! لینک دانلودش رو برات قـرار میدادم , من فریمور کوک شده دارم که عالیــه برای ورژن جدید هـم کوک شـده . با فلش کردن گوشیت درسـت میشـد و نیازی نبـود ببری تعمیرات !
- - -
شما ورژن آخر 5800 رو دانلـود کنید و برای خودتون بزارید هر موقع گوشیتون به مشکل برخورد همون فریمور رو روی گوشیتون فلش کنیـد گوشیتون بالا میــاد . این یارو هم کاری نکرده که همونجوری که من به گفـتم فریمور جدید و فارسی نشده 5800 رو فلش زده درست شــده ..
موفق باشید!
داداش قربون دستت ، اینو هممیریختم همون مشکل پیش میومد ، تا وسط میرفت اما موقع ریبوت شدن ....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا که کلاه سرم ، اما باید یکمی صبر میکردم .
حالا میشه لطف کنی لینک اینو بذاری ، چون اینی که یارو برام ریخته خیلی باگ داره ، دفتر تلفنم کلا خراب شده و بهم ریخته ، از هرشماره 5 تا کپی شده ، روی شماره ها عکس نمیذاره ، فارسی نداره ، روش هیچی نصب نمیشه ، خیلی هنگ میکنه ، ویژوال افکتش روشن نمیشه ، بعد ریستارت کلی طول میشه تا کامل بالا بیاد .من فریمور کوک شده دارم که عالیــه برای ورژن جدید هـم کوک شـده
محتوای مخفی: حقیقت مطلب
MER3000000000000000000000000
Last edited by ramin_behzad; 27-09-2011 at 23:30.
دوستان من فایل ppm رو هم براتون فارسی کردم هم هکش کردم جون این فریمور نه فارسی بود نه زبان نوشتاری فارسی داشت
دانلود از مدیا فایر با حجم 74 مگ
RM-356_52.0.101_prd.rofs2.V01
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موفق باشید![]()
حجمشــــ خیلی زیــاده , منم حجم آپلودیــ داره تمـوم میشــه ( شرمنـده ) .حالا میشه لطف کنی لینک اینو بذاری ، چون اینی که یارو برام ریخته خیلی باگ داره ، دفتر تلفنم کلا خراب شده و بهم ریخته ، از هرشماره 5 تا کپی شده ، روی شماره ها عکس نمیذاره ، فارسی نداره ، روش هیچی نصب نمیشه ، خیلی هنگ میکنه ، ویژوال افکتش روشن نمیشه ، بعد ریستارت کلی طول میشه تا کامل بالا بیاد
چون خودم فریمور رو ویرایش کردم حجمش اضـافه شـده .!
از فریمور فارسی شده که دوست خوبمون ارسال کردن اضـافه کنیـد .
سرچ هـم کنــی فریمور جدید فارسی شده رو میتونی دانلـود کنی
اگـه حجم آپلودی داشتـم بهت آپلود میکـردم ..
موفق باشید!
کسی برای برگر دوندن گوشی به حالت اول میتونه مثل همون اول کاملا توضیح بده ببینیم باید چیکار کنیم؟
ما که گیج شدیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)