تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 7 اولاول ... 234567 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 67

نام تاپيک: ا CFW Symbian v6.2 Anna para Nokia 5800 5530 5230 X6 ا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام

این لینک : multiupload.com/SEVNTD4R2V (همون اولیه)
    با
    این لینک : megaupload.com/?d=J7FCYMVC (همون سومیه)
    چه فرقی دارن ؟

بعد هم گوشیه من 5800 قرمز هست ، کدوما رو باید دانلود کنم ؟

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

وااااااااااای ، یعنی باید ببرم علاالدین ؟؟؟
    از این محیط کــثـیـف متنفرم
    میتونـــی از فریمـور ورژن جدید استفـاده کنی که نیازی به بردن به علاالدیـن نباشـه .
    موفق باشید!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

منم بعد از یه مدت خوشم نیومد.بعضی چیزاش خوب بود مثل : نرم افزار ها نیاز به ساین ندارن و...
    اما ایراداتی هم داره که اصلا خوشم نیومد
    با J.A.f میشه برگردوند به حالت اولش؟

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

سلام دوستان

برای منم همین مشکل پیش اومده .
    از این جدیده خوشم نیومد حالا قبلی رو هم که میخوام بریزم بالا نمیاد گوشی
    این ارور رو میده و صفحه گوشی چندبار هی خاموش روشن میشه بعد خاموش میمونه ، وقتی که هم دکمه پاور رو میزنم فقط میلرزه و خاموش میمونه .
    چیکار کنم ؟؟؟؟
    این ارور رو میده و گوشی دیگه روشن نمیشه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من گوشیم رو بردم علاالدین گفتند که این با فلش کردن درست نمیشه ، تا آخرین مرحله میرفت اما موقع ریبوت شدن گوشی روشن نمیشد و فلش شدن با مشکل روبرو میشد .
    گفتند rpl با prl نمیدونم یه همچین چیزیش سوخته و باید عوضش کرد ، گفتند فریمورش رو خراب کردی آی ام ایش سوخته باید 30 تومن بدی برات یکی بخریم و دوباره نصب کنیم که کلا میشه 35 تومن .
    بردمش بازار موبال طبقه زیرزمین یه مغازه نشون دامش ، اول اونم دوبار فلشش کرد همون اتفاق قبلی میوفتاد بعد گفت این چش شده ، گقتم روش یه فریمور کوک شده نصب کردم بعد خوشم نیومد ازش اومدم همون قبلی رو بریزم اینجوری شد ، گفت علاالدین بردیش گفتم آره اما 15 میگیرن اونم گفت الان درستش میکنم ، بعد 10 دقیقه گوشی رو درست کرد با ورژن 52.0.101 به زبان انگلیسی و بعد گفت همون 15 تومن میشه ، هرچی ازش پرسیدم چش بود نگفت .
    حالا دوستان این 52.0.101 خیلی بد هست ، روش هیچی نمیتونم نصب کنم ، فارسی هم نداره .
    می ترسم اگه دوباره بهش دست بزنم همونجوری بشه ، خودم قبلا نزدیک 14-15 بار روش c6 - anna خود همین 52 رو ریختم اما دیگه میترسم دوباره خرج رو دستم بذاره .
    ببینم راهی هست از گوشی یه بک آپ بگیریم و بعد هربلایی خواستیم سرش بیاریم اگه دوباره اینجوری به فــنــا رفت اونو ریستور کنیم ؟؟ مثل لپ تاپ ها که یه درایو بکآپ دارن با f11 به حالت اول برمیگردند ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من گوشیم رو بردم علاالدین گفتند که این با فلش کردن درست نمیشه ، تا آخرین مرحله میرفت اما موقع ریبوت شدن گوشی روشن نمیشد و فلش شدن با مشکل روبرو میشد .
    گفتند rpl با prl نمیدونم یه همچین چیزیش سوخته و باید عوضش کرد ، گفتند فریمورش رو خراب کردی آی ام ایش سوخته باید 30 تومن بدی برات یکی بخریم و دوباره نصب کنیم که کلا میشه 35 تومن .
    بردمش بازار موبال طبقه زیرزمین یه مغازه نشون دامش ، اول اونم دوبار فلشش کرد همون اتفاق قبلی میوفتاد بعد گفت این چش شده ، گقتم روش یه فریمور کوک شده نصب کردم بعد خوشم نیومد ازش اومدم همون قبلی رو بریزم اینجوری شد ، گفت علاالدین بردیش گفتم آره اما 15 میگیرن اونم گفت الان درستش میکنم ، بعد 10 دقیقه گوشی رو درست کرد با ورژن 52.0.101 به زبان انگلیسی و بعد گفت همون 15 تومن میشه ، هرچی ازش پرسیدم چش بود نگفت .
    حالا دوستان این 52.0.101 خیلی بد هست ، روش هیچی نمیتونم نصب کنم ، فارسی هم نداره .
    می ترسم اگه دوباره بهش دست بزنم همونجوری بشه ، خودم قبلا نزدیک 14-15 بار روش c6 - anna خود همین 52 رو ریختم اما دیگه میترسم دوباره خرج رو دستم بذاره .
    ببینم راهی هست از گوشی یه بک آپ بگیریم و بعد هربلایی خواستیم سرش بیاریم اگه دوباره اینجوری به فــنــا رفت اونو ریستور کنیم ؟؟ مثل لپ تاپ ها که یه درایو بکآپ دارن با f11 به حالت اول برمیگردند ؟؟؟
    دوســت عزیز من پســت بالا بهـت چی گفــتم :
    میتونـــی از فریمـور ورژن جدید استفـاده کنی که نیازی به بردن به علاالدیـن نباشـه .
    15 هزار تومــن گذاشتــی کف دست اینـــا . پستمــو نقل قـول میکردی میگفـتی ورژن جدید 5800 فارسی شده بدون هیچ باگی رو برام بزار ! لینک دانلودش رو برات قـرار میدادم , من فریمور کوک شده دارم که عالیــه برای ورژن جدید هـم کوک شـده . با فلش کردن گوشیت درسـت میشـد و نیازی نبـود ببری تعمیرات !
    - - -
    شما ورژن آخر 5800 رو دانلـود کنید و برای خودتون بزارید هر موقع گوشیتون به مشکل برخورد همون فریمور رو روی گوشیتون فلش کنیـد گوشیتون بالا میــاد . این یارو هم کاری نکرده که همونجوری که من به گفـتم فریمور جدید و فارسی نشده 5800 رو فلش زده درست شــده ..
    موفق باشید!

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

14 110

داداش قربون دستت ، اینو هم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    میریختم همون مشکل پیش میومد ، تا وسط میرفت اما موقع ریبوت شدن ....
    حالا که کلاه سرم ، اما باید یکمی صبر میکردم .
    من فریمور کوک شده دارم که عالیــه برای ورژن جدید هـم کوک شـده
    حالا میشه لطف کنی لینک اینو بذاری ، چون اینی که یارو برام ریخته خیلی باگ داره ، دفتر تلفنم کلا خراب شده و بهم ریخته ، از هرشماره 5 تا کپی شده ، روی شماره ها عکس نمیذاره ، فارسی نداره ، روش هیچی نصب نمیشه ، خیلی هنگ میکنه ، ویژوال افکتش روشن نمیشه ، بعد ریستارت کلی طول میشه تا کامل بالا بیاد .

محتوای مخفی: حقیقت مطلب 
    خلاصه الــکـی 15 تومن کردن تو پاچم .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

MER3000000000000000000000000
    Last edited by ramin_behzad; 27-09-2011 at 23:30.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان من فایل ppm رو هم براتون فارسی کردم هم هکش کردم جون این فریمور نه فارسی بود نه زبان نوشتاری فارسی داشت

دانلود از مدیا فایر با حجم 74 مگ

RM-356_52.0.101_prd.rofs2.V01

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موفق باشید

9. این کاربر از ramin_behzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

حالا میشه لطف کنی لینک اینو بذاری ، چون اینی که یارو برام ریخته خیلی باگ داره ، دفتر تلفنم کلا خراب شده و بهم ریخته ، از هرشماره 5 تا کپی شده ، روی شماره ها عکس نمیذاره ، فارسی نداره ، روش هیچی نصب نمیشه ، خیلی هنگ میکنه ، ویژوال افکتش روشن نمیشه ، بعد ریستارت کلی طول میشه تا کامل بالا بیاد
    حجمشــــ خیلی زیــاده , منم حجم آپلودیــ داره تمـوم میشــه ( شرمنـده ) .
    چون خودم فریمور رو ویرایش کردم حجمش اضـافه شـده .!
    از فریمور فارسی شده که دوست خوبمون ارسال کردن اضـافه کنیـد .
    سرچ هـم کنــی فریمور جدید فارسی شده رو میتونی دانلـود کنی
    اگـه حجم آپلودی داشتـم بهت آپلود میکـردم ..
    موفق باشید!

11. این کاربر از Hadi King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

کسی برای برگر دوندن گوشی به حالت اول میتونه مثل همون اول کاملا توضیح بده ببینیم باید چیکار کنیم؟
    ما که گیج شدیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •