نیسان GTR یه سوپر ماشینه
هر کدوم از این ماشینا رو دستی می سازن و یعنی قدرت هیچ کدومشون یکی نیست
عقربه ی دور موتورشو دیجیتالی ساختن چون عقربه ی آنالوگ به پای دور موتور وحشتناک اون نمیرسه
سرپیچ عالی عمل می کنه
بهترین گزینه است به نظرم
نیسان GTR یه سوپر ماشینه
هر کدوم از این ماشینا رو دستی می سازن و یعنی قدرت هیچ کدومشون یکی نیست
عقربه ی دور موتورشو دیجیتالی ساختن چون عقربه ی آنالوگ به پای دور موتور وحشتناک اون نمیرسه
سرپیچ عالی عمل می کنه
بهترین گزینه است به نظرم
من r8 رو تو تهران دیدم (پلاک شده) فکر نکنم مشکل وارد کردن داشته باشه
اگه R8 پلاکم بشه فکر میکنم قیمتش بیش از 400 میلیون باشه..
در پست های اول گفتم که تا 400 ملیون میتونم هزینه کنم...
میتونید یه SLR722 کوپه لیزینگی بیارید و چند ماهی ازش استفاده کنید!(واقعا ماشین تکیه)
یا میتونید رو مورسیه لگو هم فکر کنید!
اگه میخوای کمتر هزیه کنی S500 , CLC550 , 740i Super salon هم نسبت به قیمتشون خوبن!
مرسی از نظری که دادی ولی کاش چند صفحه قبل رو یه نگاهی مینداختی میدیدی که قبلا" بچه ها اینجور ماشین هارو پیشنهاد دادن ولی به دلایلی به کار من نمیاد من ماشینی میخوام که حداقل 2 سال زیر پام باشه..
درسته منم الان چندتا سایت میدیدم slr722 چون از دسامبر گذشته تولید نمیشه قیمتش تا 450هزار دلار(تو خود آلمان) بالا رفته که میشه حدود 520-530 میلیون.کسی بخواد پلاک کنه براش کلا حدود 1میلیارد آب میخوره!!!
روی s500 هم فکر کن!ماشین خوب و کلاسیکیه....!
ولی اگه تیپ اسپرت میخوای شورلت و پورشه انتخاب های خوبی هستن!
Last edited by Amirrezaajalli; 10-06-2011 at 14:33.
دوست من اولین چیز که برای من مهمه شتاب ماشین هست که s500 فکر نمیکنم شتابش به عنوان مثال در حد پانامرا باشه..
آقا شما که هم شتاب خیلی براتون مهم هست و هم میخواید قابلیت خانوادگی داشته باشه چرا 2تا ماشین نمیگیرید؟ چون کمتر ماشینی فکر میکنم باشه که هم خیلی اسپرت باشه هم خانوادگی.
در کنار همین CLS که دارید یه M3 هم بگیرید هم هزینتون خیلی کمتر از 400 میلیون میشه هم اینکه فکر نکنم تو ماشینایی که پلاک ملی میشن چیزی بهتر از M3 باشه تو شتاب!
حال کردی نظرو خدا وکیلی؟
البته گویا M3 هم یه خورده مشکل داره برای پلاک شدن که اونم حل میشه مشکلی نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)