پوسترش تو این سایتی که دادی هست!![]()
پوسترش تو این سایتی که دادی هست!![]()
من نتونستم فیلمو ببینم![]()
عیب نداره هرچی فیلم کمتر ببینی عمر پربارتری خواهی داشت
این فیلم موضوع دیگه ای داره و زیاد از پارکور استفاده نشده ،فقط چند دقیقه از فیلم هست که پارکور داره.همین!
ناراحت نباش![]()
اگر همین فیلمی رو میگی که چند وقت پیش تی وی نشون داد و قبلا هم هزار بار نشون داده بود رو باید بگم اصلا توش پارکور آنچنانی نداره و فکر کنم برای 2001 هم بود و خیلی قدیمی و بدرد نخور بود .
دوستان یه سوالی داشتم
رشته پارکور به درد کسی که استخوان بندی درشتی داشته باشه میخوره یا نه و کلا بدنش مثل پارکور کارا نباشه ؟
و توی ایران که 100% مثل خارج آموزش نمیدن اما میخواستم بدونم ساده ترین و ابتدایی ترین حرکاتی که توی این رشته در ابتدا یاد میدن چیا هستش ؟
ممنون
واااااای
من عاشق پارکورم
فک کنم آوادگی جسمانیمم بد نباشه چون 14 سال رزمی کار کردم فقط مشکل اینجاس که
یه باشگاه و یه مربی خوب تو این رشته سراغ ندارم
این جا هیچ کس سراغ نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من یه باشگاه میشناسم البته باشگاه که زیاد داره توی تهران و اینی که من میشناسم هزینش ماهی 40 تومنه که فکر کنم به نسبت خیلی جاهای دیگه قیمتش خوب باشه
فقط نمیدونم برای خانوم ها هم داره یا نه![]()
سلام !
استخوان بندی درشت زیاد مهم نیست ، مهم اینه که طرف چاق نباشه و وزن کم داشته باشه.. خیلی از افرادی که
در باشگاه ما هستن استخون بندی درشتی دارن ولی وزنشون رو کم کردن...
آره توی ایران امکانات مث باشگاههای خارج نیست ، باشگاههای تهران رو نمیدونم... احتمالن بهتر باشه.. حرکـــات
برای مبتدی ها هم سادس ، اول به شما دویدن رو یاد میدن و انواع روشهای پرش از روی موانع مث
Speed vault ، Dash Vault ، Double vault و همینطور روشهای شیرجه رفتن از روی مانع و ...
یعنی ورزشی هم هست که از پارکور بیشتر به من حال بده آیا ؟!![]()
سلام !
ممنون !
این وزن کم که میگی یعنی چقدر مثلاشما بیشترین وزنی که میشه داشتش رو بگو
بعدش بدن نرم نباشه چی !! مشکلی نداره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)