تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 6 از 269 اولاول ... 23456789101656106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

آخر فروم باز nafe-bandar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

حالا اینارو باش!!!

اطلاعیه فدراسیون درباره حذف امیدها/ کامیابی نیا با یک هفته تاخیر روی سکو رفت!

فدراسيون فوتبال درباره ديدار تيم هاي ملي اميد ايران و عراق اطلاعيه اي را صادر كرد.
    در اطلاعيه فدراسيون فوتبال كه پس از حذف پر حرف و حديث تيم ملي اميد ايران از رقابت هاي مقدماتي المپيك لندن صادر شده، آمده است:
    "کميته انضباطي فيفا در نامه اي مورخ 22 ژوئن، علت استفاده غيرمجاز از بازيکن تيم ملي اميد، کمال الدين کاميابي نيا را جويا شد و تا تاريخ اول ژوئيه از اين فدراسيون خواست تا مدارک و مستندات خود را مبني بر دليل استفاده از اين بازيکن به فيفا اعلام کند و پيرو آن، ديروز (پنج شنبه) جلسه اي در فدراسيون فوتبال تشکيل و پس از آن مقرر شد تا از کادر فني تيم ملي خواسته شود تا از بازيکن فوق الذکر استعلام شود که آيا در دو بازي قبل دو اخطاره شده است يا خير؟ متعاقب آن اين موضوع به تاييد اين بازيکن رسيد و فدراسيون فوتبال تاکيد کرد که در بازي برگشت از اين بازيکن استفاده نشود. متعاقب آن سرمربي تيم ملي اميد با مشورت سرمربي تيم ملي بزرگسالان تصميم گرفت تا بازيکنان نيز در جريان موضوع قرار گرفته تا با انسجام هرچه بيشتر تيمي و با تمهيدات ويژه اي که اتخاذ مي کنند، بتوانند با تعداد گل هاي بيشتري تيم ملي عراق را شکست دهند تا صعودشان به مرحله بعد، صرف نظر از رايي که کميته انضباطي فيفا اعلام خواهد کرد، باشد.
    <script type="text/javascript" src="http://ad.doubleclick.net/adj/gna.fa/level2;tile=3;sz=160x600;ord=680812?area=2l&po s=2&ord=680812"></script> از سويي ديگر مقرر شد کليه اطلاعات مربوط به تيم ملي اميد در جلسه اي مشترک که في مابين کادر فني قديم و جديد آن تشکيل شده بود به اطلاع آن رسانده شود. علاوه بر اينکه خود بازيکن همانگونه که به مسئولين قديم تيم ملي اميد اين امر را مطرح کرده بود، بايد به مسئولين جديد تيم ملي اميد نيز اعلام مي کرد که اين امر محقق نشد.
    از طرف ديگر در جلسه هماهنگي پيش از ديدار تيم ملي مقابل عراق ( در اربيل) ناظر ديدار ليستي 22 نفره از بازيکنان تيم ملي ارائه کرد که در آن نيز نام اين بازيکن قيد شده و هيچ اسمي از محروم بودن آن اعلام نشده بود. اين در حالي بود که ناظر ديدار اجازه بازي کردن به سيد ايمان موسوي را به دليل نداشتن کارت بازي نداد و مدارکي را ارائه کرد که اين بازيکن در ديدارهاي قبلي کارت بازي داشته و در اين ديدار به دليل عدم ارائه کارت، اجازه بازي کردن ندارد.
    همچنين در ليستي که در ابتداي اين ديدار ارائه شد در بخش Not Eligible که اسامي محرومان قيد مي شود، هيچ اسمي از هيچ بازيکني قيد نشده بود و اين خود دليلي بود بر اين که اين بازيکن مي تواند در اين ديدار به ميدان برود.
    به هر صورت به دستور رياست فدراسيون و با حضور کليه مسئولين ذيربط، فردا جلسه اي در فدراسيون فوتبال برگزار خواهد شد تا حسب موضوعات مطرح تصميم گيري شود و نتايج آن متعاقبا از طريق سايت رسمي فدراسيون به اطلاع عمومي خواهد رسيد.

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

پنج گاف اداري بزرگ فوتبال ايران: وقتي بيرون از زمين لوله شديم!

سايت گل ـ‌ آنچه كه مي‌خوانيد مروري بر بزرگترين گاف‌هاي اداري فوتبال ايران در چند سال گذشته است اتفاقاتي كه باعث شد شكست در جايي خارج از زمين فوتبال رقم بخورد. شكست‌هايي كه معروفترين آنها متوجه امير قلعه‌نويي است و در ادامه چهره‌هاي مشهور ديگري را درگير خود كرده است.

اپیزود اول: حذف استقلال از جام باشگاه های آسیا
    استقلال قهرمان لیگ شده است و اسیایی امیر قلعه نویی هم که زحمات سه ساله اش را به بار نشسته میبیند استقلال و تیم ملی را موازی میخواهد.مرفاوی مربی اما لیست دست ژنرال است.هواداران هم راضی.این رضایت دیری نمیپاید.زمزمه هایی هست که امیر لیست را پر میخواهد.حق هم با اوست هر چه باشد اسیاست و با لیگ متفاوت.اما این لیست هرگز تکمیل نمیشود.خبر تلخ میرسد.تیتر ها خود حرف میزنند.استقلال به علت عدم تحویل لیست در موعد مقرر از اسیا حذف شد.قلعه نویی میگوید فهرست را داده و شاید گم شده هر چند تعدادش را تخمین میزند.از 30 نفر بین 26 تا 29.تاریخ هم روز صبح 21 بهمن درست 1 روز قبل.مرفاوی به عنوان سرمربی میگوید خبر ندارد.نجف نژاد هم توپ را در زمین پست می اندازد.1روز قبل با پست عادی!فدراسیون از فرستادن اسامی در ساعت 16 بعد از ظهر خبر میدهد و اسامی را تکمیل نشده میخواند.26 از 30.نگاه ها به سوی سکوی ابی اما خالی میرود.

اپیزود دوم: تعلیق تیم ملی فوتبال ایران از سوی فیفا
    جام جهانی تمام میشود.تحلیل ها شروع.مقصران به صف.دایی برانکو دادکان.ما باید مکزیک و پرتغال را به سلاخی میکشیدیم هم دلیلشان.همه میروند.اما رئیس فدراسیون هم میشود مگر؟میشود.بندی در اساسنامه فدراسیون هست که در فیفا هم نیست در ان رئیس سازمان میتواند تمام روسای فدراسیون ها را برکنار کند فوتبال و فیفا هم رویش.دادکان اما حرف از استقلال تام فدراسیون ها در فیفا میزند و شکایت میکند.فیفا حق را به دادکان میدهد ما نیمه تعلیق و یا در استانه تعلیقیم.همه فوتبال ایران در بهت است.نگاه ها به سوی تمام فوتبال ایران است.

اپیزود سوم: حذف تیم ملی نوجوانان
    تیم نوجوانان ایران به سرمربیگری اکبر محمدی در اکثر دیدارهای دوستانه پیروز بوده است.تیم بزرگترین امید فدراسیون برای قهرمانی در رده های پایه و به قول خودشان افتخار محسوب میشود.اما هرگز نشانی از افتخار ندارد.حذف در مرحله اول.اکبر محمدی اما در برابر انتقادات پرده از حرفی جدید بر می دارد.تیم 8 بازیکن بازیهای دوستانه را همراه نداشته و علت هم معلوم است ای اف سی نه فدراسیون ما.سن تغییر کرده و فقط ما ندانسته ایم.حذف هم به همین دلیل است.ای اف سی.نگاه به سوی نسل نابود نوجوانان همراه با آن 8 جوان سوخته.

اپیزود چهارم: حذف تیم ملی بانوان از مقدماتی المپیک لندن
    در رخوت مردانگی فوتبال خبر پیروزی و رسیدن بانوان به مرحله بعد المپیک مسرت بخش و رشک بر انگیز است.حجاب هم بر نگاه فوتبال تاثیری ندارد.هوییت ما حفظ شده و بالا آمده ایم.مرحله بعد زود پایان میابد.درست قبل از شروع.اشک های دخترانمان بر مزار پرچم ایران بسیار دراماتیک تر از قهرمانی های بدست نیامده مردانمان است.تیر سیاسی گری بحرینی ها به سوی ماست و تحصن بانوان چیزی را عوض نمیکند.هر چند کمی بعد صورت مساله رنگ دیگری میگیرد.هرگز نامه فیفا که موافق اینگونه پوشش باشد دیده نشده.انگار هرگز رایزنی انجام نشده است.هر چند بانوان و حجاب شان نزد ما پیروز اما بازنده نامه ای شدند که تاییدش هرگز دیده نشد.نگاه به سوی تمام ایران چه زن چه مرد.

اپیزود پنجم: حذف تیم ملی امید از مقدماتی المپیک لندن
    فدراسیون زیر بار انتقادات کمر خم کرده.کیروش بزرگ است.فدراسیون هم با کیروش بزرگ میشود.بزرگتر از تیم امید.اما ما استاد صغر سنیم.جلالی منصوریان میشود و کیروش که ادعایی مبنی بر ساختن فوتبال ایران از پایه را داراست تمام تیم های پایه حتی امید را زیر نظر میگیرد.سر تمرین حاظر میشود و خود ناظر همه اتفاقات است.ما هم منتظر فیگو و کاستای جدیدی در ایرانیم.به لطف 30 سال نرفتن عادت به باخت کرده ایم اما نا امید نیستیم.امید به مقایسه انصاری فرد و افشین در برابر نیمار و مسلمان در برابر تیاگو.شاید لک هم در لندن بهتر از دخه آ باشد؟این امید در عراق نه با برد که با بازی تک ضرب و حفظ توپ خوب در میانه میدان نزدیک به واقعیت میشود.انقدر که در فرودگاه به استقبالشان برویم.انقدر که با اسودگی خاطر نیمه اول را به تماشا ننشینیم.بعد از یک گل هم نا امید نشویم و یادمان نباشد حمله های بیوقفه و تعجب مزدک از کامیابی نیا دربازی رفت ربطی عجیب دارند.منتظر تیتر ها بعد از بازی میمانیم.ما بازی رفت را هم باخته بودیم.3.0.مزدک تعجب کرده بود و کامیابی نیا حس اما فدراسیون هرگز این احساس را نداشته.دیگر چیزی به ذهنم نمیاید.نه مقصری نه تصیری.اینبار نگاه به سویی کسی نیست فقط چشمانم را میبندم و کسانی را میبینم که به ازادی امده بودند در حالی که حتی نمیدانستند از همان لحظه اول باید با 3گل میبردیم تا بازی شروع شود و بعد از گل اول هم باید به خانه میرفتند.نگفتند تا پر شود استادیوم دروغ.چیزی که در دربی امسال پر نشد.در بازی اخر استقلال نشد.در بازیهای پرسپولیس هم هرگز.تراکتور هم بعد از سپاهان و شاهین در بازی اخر نشد.ملوان هم شاید نشود بعد از فینال.بلیت 2 هزار تومانی دلیلش نبود.چشمم را میبندم تا نه لبخند ببینم و نه مردمی که به انها خندیدند.

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. 10 کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

خیلی جالبه که هنوز هم کسی نیست بیاد این فضاحت رو گردن بگیره!
    عادی شده دیگه، می دونن که دو سه روز دیگه فراموش می شه!

معلوم نیست کی تکلیف این نابسامانی ها حداقل توی فوتبال روشن میشه

5. 3 کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اعلام نام مقصران حذف تيم اميد؛ معيني، حاجيلو و پرهيزگار بركنار شدند

به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، امروز جلسه‌اي با حضور علي كفاشيان، مهدي تاج، عزيزالله محمدي، مهدي محمد نبي، فريدون معيني و عباس ترابيان براي بررسي علل اتفاق رخ داده براي تيم اميد مبني بر استفاده از بازيكن دو اخطاره در تركيب ايران مقابل عراق تشكيل شد.

اعضا در خصوص مسائل مربوطه به تيم اميد در دو بازي اخير مقابل عراق بحث و بررسي كردند و در نهايت پيرو تصميم اتخاذ شده از سوي مسئولين، سرپرست فعلي و پيشين تيم ملي اميد و سرپرست كميته تيم هاي ملي از سمت خود بركنار شدند. بدين ترتيب اصغر حاجيلو سرپرست فعلي، داود پرهيزگار سرپرست پيشين اميد و فريدون معيني سرپرست كميته تيم هاي ملي از سمت خود بركنار شدند.
    پرهيزگار اكنون سرپرست تيم نوجوانان است و در اين تصميم قيد نشده كه بركناري وي به اين پست برمي‌گردد يا خير.

پرهيزگار: 50 سال ديگر هم بگذرد مي‌گويم اطلاعات را به فدراسيون داده بودم

داود پرهيزگار در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، درباره جلسه امروز مسئولان فدراسيون درباره مقصران اتفاقات رخ داده براي اميد اظهار داشت: نمي‌دانم اسم اين جلسه چه بود، فقط سوالاتي از من پرسيده شد و جواب دادم. اواسط جلسه به اتاق رفتم و پس از 10 دقيقه بيرون آمدم.

وي افزود: همه مواردي كه در اين دو سه روز مصاحبه كردم را ‌گفتم. به آنها توضيح دادم كه تمام اطلاعات تيم اميد را چه زماني و چه تاريخي در اختيار فدراسيون گذاشتم.50 سال ديگر هم بگذرد من همين ها را مي‌گويم. كاري كه بايد انجام مي‌دادم را انجام دادم.

سرپرست فعلي تيم نوجوانان درباره اينكه گفته مي‌‌شود در اين جلسه تصميم گرفته شده كه وي از سمت خود بركنار شود، گفت: از كدام سمت در تيم اميد بركنار شوم؟ در اين باره فدراسيون مختار است هر تصميمي كه مي‌خواهد بگيرد. تنها افتخارم در دوره حضور در تيم اميد اين است كه در هيچ سفري بازيكني جا نماند و مشكلات خروجي نداشتيم. اگر قرار است تقاص گناه ديگري را من پس بدهم كساني كه اين تصميم را گرفته‌اند خودشان جواب پس بدهند.

تاج: ما چيزي نمي‌دانيم و فقط دادكان فوتبال را مي‌فهمد!

مهدي تاج در گفت‌‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد صحبت‌هاي محمد دادكان رئيس سابق فدراسيون فوتبال كه اعلام كرده بود‌ "تاج خاك خورده فوتبال نيست، " گفت: بنده زياد قصد پاسخگويي به اظهارات دادكان را ندارم اما تا حدي كه لازم باشد، براي دفاع از صحبت‌هايي كه در موردم بيان شده گفته‌هايي را بيان مي‌كنم تا افكار عمومي بهتر قضاوت كند. برخلاف اظهارات دادكان كه مدعي شده من فوتبالي نيستم بايد به اطلاع ايشان برسانم كه مدت 20 سال رئيس هيئت مديره و مديرعامل باشگاه سپاهان و يك دوره هم عضو هيئت مديره باشگاه ذوب‌آهن بوده‌ام. در مورد فعاليتم در اين دو باشگاه اصفهاني خدماتي داشتم كه اكنون نيز شاهد ماحصل آن خدمات از جمله ساخت ورزشگاه فولادشهر هستيم.

تاج در پاسخ به اين سؤال كه قبل از اظهارات دادكان، مهدي مناجاتي، او را جزو خاك خورده‌هاي فوتبال ايران معرفي كرد؛ تصريح كرد: من هرگز نياز نداشتم كه بخواهم در مورد سوابق ورزشي‌ام بگويم و همان‌طور كه گفتم خدماتم در فوتبال اصفهان پابرجاست تا جايي كه در مورد ساخت ورزشگاه فولاد شهر دو بار به دادگاه ديوان محاسبات كشوري نيز احضار شدم. در زمينه فوتبالي نيز بازي كردم و در تيم‌هاي منتخب نوجوانان و جوانان اصفهان نيز كارنامه بازيگري‌ام وجود دارد.

نايب رئيس فدراسيون فوتبال ادامه داد: در شرايطي كه بايد براي تيم اميد بازي مي‌كردم، به دليل شروع جنگ تحميلي به جبهه رفتم و در پايان دوران مقدس سربازي و حضورم در جنگ به دليل مشكلاتي كه بعد از جنگ به وجود آمد نتوانستم به فوتبالم ادامه دهم. حالا‌ ما فوتبال را نمي‌فهميم و فقط آقاي دادكان است كه فوتبال را مي‌فهمد. بي‌دليل نيست كه اكنون در مقام پاسخگويي برآمده‌ام تا برخي ناگفته‌ها را بيان كنم.

تاج تاكيد كرد: در دوره‌ رياستم يك ريال هم دريافت نكردم در صورتي كه در همان زمان همه دريافت‌ها و پرداخت‌ها موجود است اما من ريالي نگرفته‌ام و به همين دليل شفاف صحبت‌هايم را بيان مي‌كنم.

وي در ادامه گفت‌وگو با فارس، در پاسخ به مشكلات به وجود آمده در كميته تيم‌هاي ملي و بركناري معيني، حاجيلو و پرهيزگار اظهار داشت: من در مورد ديگران اظهار نظر نمي‌كنم اما زماني كه خودم رئيس كميته تيم‌هاي ملي بودم با قدرت برنامه‌هايم را پيش مي‌بردم. در همان دوره در رده نوجوانان تيم ما براي اولين بار قهرمان آسيا شد و از مرحله گروهي جام جهاني نيز صعود كرد. نبايد فراموش كنيم كه نوجوانان ما در جام جهاني هلندي را شكست دادند كه امروز قهرمان جام جهاني شده است.

تاج اضافه كرد: در فوتسال از هفتمي جهان به مقام چهارمي صعود كرديم. در تيم ملي بانوان نيز به مرحله بعدي مسابقات آسيايي صعود كرديم و فوتبال ساحلي ما در مسابقات جهاني ظاهر شد اما نكته تاريك براي من كه رئيس كميته تيم‌هاي ملي بودم در آن زمان فقط به ناكامي تيم ملي بزرگسالان ايران در راه صعود به جام جهاني 2010 مربوط مي‌شود. هر چند در آن رقابت‌ها نيز تا آخرين دقايق صعود كرده بوديم و اگر در كره جنوبي در سئول، در دقيقه 82 گل نمي‌خورديم تيم ملي مستقيم به جام جهاني مي‌رفت.

نائب رئيس اول فدراسيون در پاسخ به اين سؤال كه با توجه به بركناري مقصران تيم ملي اميد و بركناري رئيس كميته تيم‌هاي ملي آيا حاضريد كه جايگزين معيني شود، به فارس گفت: من حاضر نيستم جايگزين معيني شوم. بعد از جلسه امروز نيز وقتي اين پيشنهاد را به من دادند تاكيد كردم امكانش نيست كه دوباره رئيس كميته تيم‌هاي ملي شوم.

حاجيلو: آقاي كفاشيان! صندلي‌ات سر جايش هست؛ وجدانت كجاست؟

اصغر حاجيلو در گفت‌‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، درباره حكم فدراسيون فوتبال مبني بر بركناري‌اش از سرپرستي تيم فوتبال اميد اظهار داشت: بعد از بازي با عراق، تيم اميد ديگر برنامه‌اي ندارد كه مرا بركنار كرده‌اند. خودشان هم مي‌دانند اطلاعاتي به من ندادند كه بخواهم آن را پيگيري كنم.

وي افزود: آنهايي كه مي‌ترسيدند صندلي‌هاي خود را از دست بدهند، حالا خيالشان راحت است كه 3 مقصر ديگر پيدا شده است. نامه بايد از طريق كميته تيم‌هاي ملي و جوانان به دست من مي‌رسيد، همان‌طور كه در 2 سالي كه با قطبي كنار تيم ملي بودم تمامي گزارش‌هاي تيم را در اختيار معيني به عنوان سرپرست كميته تيم‌هاي ملي قرار مي‌دادم.

حاجيلو تصريح كرد:‌ بعد از درگذشت ناصر حجازي نمي‌خواستم سرپرستي تيم اميد را قبول كنم. خودشان زنگ زدند و گفتند در كنار تيم باشم. خطاي رخ‌داده خطاي يك نفر نبود، عباس ترابيان كه راحت خودش را كنار مي‌كشد، بداند شايد در اين دنيا بي‌كس باشم اما در آن دنيا بي‌كس نيستم.

وي ادامه داد: وقتي روز جمعه به صورت تلفني در يك برنامه تلويزيوني با عباس ترابيان در حال صحبت بودم، يك نفر براي من SMS داد كه به ترابيان بگو تو هماني هستي كه 4 سال پيش دفترت را در باشگاه استقلال قفل كردي و باعث حذف استقلال در ليگ قهرمانان آسيا شدي.

حاجيلو در ادامه به فارس گفت: مردم قضاوت مي‌كنند. ترابيان رئيس كميته روابط بين‌الملل، كميته فوتسال و سرپرست تيم ملي است. يك نفر در يك مجموعه چند پست مي‌تواند داشته باشد؟ 40 سال با فوتبال زندگي كردم كه 20 سال آن را با دل و عشق خدمت كردم. من اصغر حاجيلو هستم و نگران صندلي‌ام نيستم.

سرپرست پيشين تيم ملي اضافه كرد: به بهانه اينكه انگليسي بلد نيستم نگذاشتند سرپرستي تيم ملي را ادامه دهم. حالا سؤالم اين است كه اگر بهانه چنين چيزي را داشتيد ترابيان كه انگليسي بلد است، پس چطور است كه دوباره براي كي‌روش مترجم آورده‌ايد؟ به فدراسيون هندوستان هم سر بزنيد، مدير روابط بين‌الملل اين فدراسيون چندين كارمند دارد كه فرصت نمي‌كنند استراحت كند. مانده‌ام كه يك نفر در يك فدراسيون چرا بايد 3 پست مهم داشته باشد؟ سرپرستي تيم ملي انعامي است كه فدراسيون به خاطر قرارداد با كي‌روش به ترابيان داده است.

حاجيلو تصريح كرد: من عاقبتم را به دو روز دنيا نمي‌فروشم. من با عشقم، نه اينكه بخواهم رانت‌خواري كنم و يا اينكه پول كلان بگيرم،اين مسئوليت را قبول كردم و حالا بايد به خاطر همين موضوع محكوم شوم. آقاي كفاشيان! يك لحظه به خودتان بياييد، اين صندلي‌ها سرجاي خود است. وجدان شما كجاست؟

وي يادآور شد: مقصر اول، فريدون معيني است. او بايد اطلاعات را در اختيار من مي‌گذاشت همان‌ور كه پرهيزگار گفت وظيفه نداشته كه اطلاعات را به من بدهد چرا كه او اطلاعات را پيش از اين در اختيار كميته جوانان گذاشته است. آقاي معيني! رشادت داشته باش و اشتباهت را بگو. اصلا همه چيز گردن من، پيش وجدان خود چه مي‌گويي؟ فدراسيون ابتدا معيني و سپس پرهيزگار را مقصر اعلام كرد و اين وسط گفتند اسم حاجيلو را هم بياوريم تا يك تصميمي گرفته باشند. نمي‌دانم چرا فدراسيون با اين عظمت كاري به كار ترابيان ندارد.

حاجيلو در ادامه گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: آقاي ترابيان! چطور زماني كه تيم ملي در زمان قطبي مي‌خواست به اردوي اتريش برود و اسامي رجيستر شد، همه ليست را چك كردي و به حضور دو خبرنگار در ليست معترض شدي؟ چطور تيم مي‌خواست به ابوظبي برود، همه چيز را كنترل كردي، اما نمي‌توانستي ليست سفر تيم اميد به عراق را كنترل كني؟ زماني كه ليست، رجيستر مي‌شود، همه چيز آن مشخص است. اگر روابط بين‌الملل اين كار را انجام مي‌داد متوجه مي‌شديم كه كمال كاميابي‌نيا دو اخطاره است.

سرپرست پيشين تيم اميد، خاطرنشان كرد: حكم آخر را خدا مي‌دهد. من در شرايط بدي استعفا كرده بودم و همين آقاي كفاشيان كه بايد جواب خدا را بدهد به من زنگ زد و خواهش كرد و گفت منصوريان مي‌گويد وقتي لب خط مي‌روم و برمي‌گردم و حاجيلو را مي‌بينم روحيه مي‌گيرم اما آقاي كفاشيان به من نگفتي كارهايي كه كميته جوانان، روابط بين‌الملل و تيم‌هاي ملي بايد انجام بدهند را بايد من انجام بدهم. براي اينكه دوباره به اين كار برگردم از همسر حجازي اجازه گرفتم. از كجا بايد مي‌دانستم اتفاق 4 ماه قبل را بايد پيگيري كنم.

وي افزود: به دليل جابجايي كه در تيم اميد شده بود، عده‌اي ناراحت بودند و آن اخباري كه بايد در اختيار من مي‌گذاشتند پنهان كردند، همان‌هايي كه زماني كه قرار بود با منصوريان به روسيه برويم و فكرش را هم نمي‌كردند به پيروزي برسيم. خودشان هم مي‌دانند كه آن موقع به خاطر بازي تداركاتي به روسيه نرفتيم و قرار بود كي‌روش بازي را ببيند. آقاي كفاشيان چطور من سياه‌پوش را به كار برگرداندي اما اكنون پشت درهاي بسته و بدون حضور من قضاوت كردي؟

حاجيلو در پايان به فارس گفت: من يك اشتباه بزرگ كردم كه كليد دفتر ترابيان، معيني و پرهيزگار را نداشتم. اميدوارم آنهايي كه چنين حكمي دادند خدا جوابشان را بدهد.

غیر از این میشد تعجب می کردم!

7. 4 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان ببخشید که پشت هم هی پست میدم

7 شكست تلخ با فدراسيون «استاد كفاشيان»

سايت گل- حذف تيم اميد از رسيدن به مرحله گروهي المپيك 2012 لندن، آخرين پرده از عملكرد فدراسيوني بود كه فرهنگ «ناكام شدن» را در فوتبال ايران نهادينه كرده است. حالا فوتبال ايران در همه سطوح «بازنده» است و نبايد به كنفدراسيون فوتبال آسيا انتقاد كرد كه چرا در سيدبندي جام جهاني 2014، ايران را در رده هفتم آسيا قرار داده است. وقت آن رسيده كه اين واقعيت تلخ را بپذيريم كه فوتبال ايران كاملاً از جمع قدرت هاي طراز اول قاره خارج شده و متاسفانه چشم انداز روشني هم براي خروج از اين وضعيت وجود ندارد. فوتبال ايران به سادگي به شكست عادت كرده و افكار عمومي هم به تدريج باور كرده اند كه ما در آسيا «نبايد مدعي باشيم». با ادامه اين روند، دور نيست روزي كه ناكامي هاي بزرگتر هم، واكنشي را برانگيخته نكند.

در ادامه اين مطلب، نگاهي خواهيم داشت به عملكرد تيم هاي ملي رده هاي مختلف در فدراسيون كفاشيان. فدراسيوني كه بعد از هر ناكامي، قوي تر از قبل به كار خود ادامه مي دهد!

* جام جهاني 2010؛ تلخ تر از زهر

در گروهي كه كره جنوبي يك سر و گردن بالاتر از سايرين بود، تيم ملي ايران براي صعود مي بايست بالاتر از عربستان، كره شمالي و امارات قرار گيرد. تيم ملي با علي دايي، در دو بازي اول چهار امتياز از امارات و كره شمالي گرفت اما در دو بازي خانگي پياپي، مقابل كره جنوبي متوقف شد و درحالي كه از عربستان جلو بود، با نتيجه 2-1 باخت تا دايي بركنار شود. كفاشيان در برنامه 90 اذعان كرد كه نه در انتخاب علي دايي نقش داشته و نه در اخراجش!

چند روز بعد قرعه به نام مايلي كهن افتاد تا تيم ملي را به صعود اميدوار كند. انتخاب مربي ناكام تيم ملي در مقدماتي جام جهاني 98، واكنش هاي زيادي به همراه داشت و در شرايطي كه تيم ملي بيش از هرچيز به آرامش نياز داشت، حاجي مايلي با بيانيه هاي معروفش و وارد كردن واژه اي هايي همچون «گروهبان قندلي» و «گنده باقالي» به ادبيات فوتبال ايران، جو را ملتهب تر كرد. در نهايت مايلي كهن بدون اينكه روي نيمكت بنشيند، جاي خود را به افشين قطبي داد. مربي اورژانسي تيم ملي كه با شعار «دو كره را مثل كف دست مي شناسم» به ميدان آمد و در حالي كه از سه بازي مقابل كره شمالي، امارات و كره جنوبي 7 امتياز مي خواستيم، تيم ملي با قطبي 5 امتياز گرفت تا پرونده روياهاي جام جهاني بسته شود.

جام ملت هاي آسيا؛ دو نمايش متفاوت

تيم ملي ايران در جام ملت هاي 2011 آسيا با افشين قطبي، نمايش مقتدرانه اي مقابل عراق، كره شمالي و امارات داشت و با سه پيروزي پياپي، به يك چهارم نهايي راه يافت. بازي هاي خوب تيم ملي در مرحله گروهي، فوتبال دوستان را اميدوار كرده بود كه تيم ايران طلسم ناكامي هاي چند سال اخير را بي اثر كند. اما تيمي كه روبروي كره جنوبي ايستاد، نشاني از بازي هاي قبلي نداشت و با محافظه كاري بي حد و حصر، در وقت اضافه مغلوب شد.

بدين ترتيب بار ديگر، تيم ملي ايران از راهيابي به جمع 4 تيم برتر آسيا محروم شد و مثل سال 2007، دست خالي جام ملت هاي آسيا را ترك كرد تا حسرت فتح جام 39 ساله شود.

* گوانگژو؛ ناكامي با بازيكنان بزرگسال

مثل همه تيم هاي ملي در فدراسيون كفاشيان، ماجراي انتخاب مربي در تيم اميد و حواشي آن، تبديل به سريالي طولاني شد و غلام پيرواني بعد از يكي دو بار استعفا، عاقبت تيم زير 23 ساله هاي ايران را همراه با مهدي رحمتي، سيدجلال حسيني و غلامرضا رضايي به گوانگژو برد.

تيم ايران در اين بازي ها، ابتدا بر تركمنستان، بحرين، ويتنام، مالزي و عمان پيروز شد اما در مرحله نيمه نهايي به ژاپن باخت و مدال برنز را هم به كره جنوبي داد تا ناكامي ديگري در فوتبال ايران ثبت شود. در اين دوره، ژاپن و كره جنوبي از بازيكنان بالاي 23 سال استفاده نكرده بودند.

تيم ايران در سه دوره قبلي بازي هاي آسيايي، دو بار قهرمان و يك بار هم سوم شده بود.

* جوانان؛ دو شكست سنگين

تيم جوانان ايران كه يكي از مدعيان اصلي قهرماني سي و ششمين دوره مسابقات فوتبال قهرماني جوانان آسيا بود، در مهرماه 89 با دو شكست پي در پي برابر تيم‌هاي كره جنوبي و استراليا و يك پيروزي برابر يمن شانس راهيابي به مرحله دوم مسابقات را از دست داد. جوانان ايران در دو بازي اول 5 گل خوردند و هيچ گلي نزدند تا نمايش نااميد كننده اين تيم تكميل شود.

* نوجوانان؛ سقوط آزاد

چهاردهمين دوره فوتبال قهرماني نوجوانان آسيا پاييز گذشته در كشور ازبكستان برگزار شد و تيم فوتبال نوجوانان حتي از راهيابي به دور بعدي اين بازي ها باز ماند. تيم نوجوانان ايران در اين رقابت ها با كره شمالي، سوريه و عمان هم گروه بود كه در نهايت با چهار امتياز در مكان سوم جدول گروه خود قرار گرفت تا به رغم ادعاي مسوولان فدراسيون فوتبال مبني بر توجه به فوتبال پايه، وداعي تلخ و زودهنگام با رقابتها داشته باشد.

هدايت تيم فوتبال نوجوانان را اكبر محمدي در اختيار داشت كه انتخاب او حرف و حديث هاي زيادي به همراه داشت. كارشناسان معتقد بودند محمدي تجربه كافي براي هدايت تيم ملي نوجوانان را ندارد.

* آسيا؛ از دست رفتن كرسي هميشگي

يكي از بزرگترين شاهكارهاي رئيس خندان فدراسيون در انتخابات كنفدراسيون فوتبال آسيا رقم خورد. در اين انتخابات، كفاشيان كه كانديداي عضويت در كميته اجرايي فدراسيون آسيا بود، به خاطر اينكه شانس نايب رئيس شدن علي سعيدلو را بالا ببرد، از كانديداتوري انصراف داد. درحالي كه اين كرسي از زمان صفايي فراهاني در اختيار فوتبال ايران بود و دادكان هم در دوران رياستش در فدراسيون فوتبال، اين پست را براي ايران حفظ كرده بود. ماجرا وقتي تلخ تر جلوه كرد كه فاش شد، محمد بن‌همام رئیس وقت کنفدراسیون فوتبال آسیا در سفر خود به تهران به طور خصوصی به سعیدلو يادآور شده بود که شانسی برای انتخاب شدن به عنوان نایب‌رئیس AFC ندارد و بهتر است در این انتخابات شرکت نکند. او همچنین تاکید کرده بود کفاشیان به احتمال ۹۹ درصد به عنوان عضو کمیته اجرایی کنفدراسیون فوتبال آسیا انتخاب خواهد شد. اما كفاشيان بي توجه به اين توصيه، انصراف داد تا در نهايت سعيدلو هم مقابل نماينده نپالي شكست بخورد.

با اين اوصاف، کرسی ۱۱ساله ايران در کمیته اجرایی آسيا از دست رفت.

* اميد؛ بدرود لندن

هومن افاضلي اولين كسي بود كه تيم ملي اميد را در دست گرفت. اما وقتي انتقادها نسبت به انتخاب او شروع شد، فدراسيون از او به عنوان «جمع كننده» تيم ملي ياد كرد! تيم المپيك ايران در اولين قدم در دو بازي رفت و برگشت در مجموع 1-0 قرقيزستان را شكست داد و در حالي كه نام هاي بسياري براي مربيگري اين تيم به گوش مي رسيد، در نهايت عليرضا منصوريان انتخاب شد.

تيم اميد با منصوريان در اربيل، تيم ملي عراق را شكست داد تا اميدواري ها براي صعود اين تيم بيشتر شود اما ماجراي تاسف بار دو اخطاره بودن كمال كاميابي نيا و حاشيه هايي كه از پنجشنبه گريبان اين تيم را گرفت، روياي المپيك 2012 را تمام كرد.

آقای کفاشیان لطفا برکنار شو !

سایت گل - پنجشنبه دوم تيرماه اتفاقات عجيب و غريبي در ورزشگاه آزادي رخ داد.مردم خشمگين از شکست تيم المپيک ايران در کنار جايگاه شيشه اي ورزشگاه آزادي تجمع کرده و شعار "کفاشيان حيا کن،اين فوتبال رها کن" را از اعماق وجودشان سر دادند.
    اين اتفاق دل انسان را بدرد را مي آورد چون اولا کفاشيان ذاتا چيزي در وجودش دارد که حتي با وجود تمام شکست هاي مفتضحانه فوتبال ايران در دوران رياستش،حس دلسوزي را در آدم بوجود مي آورد.آنروز هم که فردوسي پور و دادکان او را با نهايت قدرت مورد حمله قرار دادند همين حس ناراحت کننده بوجود آمد که کفاشيان بنده خدا گناه دارد و اين شايد اين حجم از انتقاد کمي زياده روي به شمار برود.
    نکته بعدي اينکه در روز شکست تلخ تيم المپيک برابر عراق اينکه کفاشيان با پوزيشن رئيس فدراسيون در کنار ميهمانان ويژه اين بازي از جمله شهردار شهر بغداد نشسته بود و اين موضوع اعتبار و آبروي او را تحت تاثير قرار مي داد.

تمام اتفاقاتي که رخ داد اين ذهنيت را پديد آورد که کفاشيان حتي يک لحظه هم تحمل نخواهد کرد و عطاي اين رياست را به لقايش خواهد بخشيد .يعني شايد درستش اين باشد که هر کسي جاي کفاشيان بود دست به اين کار مي زد اماوقتي کفاشيان جمعه صبح در برنامه ورزش و مردم روي خط آمد و غير مستقيم اعلام کرد که کماکان بر مسند خواهد ماند علامت سوال بزرگي را بوجود آورد.
    انتقاداتي که از کفاشيان شده به حدي تند و خشن بوده که سنگ اگز جاي او بود آبشد اما چه چيزي هست که علي کفاشيان را که مردي با حجب و حيا هم هست اينچنين در برابر حملات مقاوم مي کند؟
    وقتي تمام رسانه ها ،کارشناسان،پيشکسوتان و حتي هواداران فوتبال متفق القول بر اين قضيه پافشاري مي کنند که "کفاشيان بايد برود"چه چيزي باعث مي شود که او بماند. قرار بر اين بود که در اين متن نيز به کفاشيان بگوييم که "جناب رئيس"لطفا برويد اما اين حرفي بسيار تکراري است که کفاشيان با آن آشنا است و به آن توجهي هم ندارد.پس نکته اي که شايد کمتر تکراري باشد اينست که چرا کفاشيان نمي رود؟!
    به نظر مي رسد که شاید اگر همه جيز واقعا دست خود کفاشيان بود حتما تا الان بارها استعفا داده بود ،چون هر آدم ديگري هم بود آبرو و شخصيتش را برمي داشت و هرچه لعن و نفرين داشت نثار فوتبال مي کرد و مي رفت.اما از آنجايي که کفاشيان حتي اختيار خودش را هم در فدراسيون فوتبال ندارد نه اينکه نخواهد ،نمي تواند که برود.
    خب طبيعي است که در اين ميان آبروي کسي جز کفاشيان نيز در ميان نيست و آنهايي که مي خواهند او به هر قيمتي بماند در اين ميان چيزي از دست نمي دهند. پس با نهايت علاقه به کفاشيان که مردي مهربان و با حجب و حيا است از او مي خواهيم که فقط فقط براي خودش نه فوتبال و اينهمه هوادارش برود.

حمله دادکان به علی آبادی:شما سیاسی نیستی،سیاهکاری!خیانتی که تو به فوتبال کردی را هیچکس نکرد!

سایت گل- محمد دادکان در برنامه ورزش از نگاه 5به صورت تلفنی روی خط آمد وحرفهای تندی را بر زبان آورد. او که در خصوص حذف تیم ملی امیدحرف می زدگفت:« من متاسفم که می گویند مهدی تاج خاک خورده فوتبال است. او کدام خاک را در کدام فوتبال خورده؟ خاک خورده فوتبال امثال مناجاتی ها هستند.اتفاقا" در این فدراسیون ،کفاشیان از خیلی از همکارانش جلوتر است.او را آوردند وگرنه نمی خواست به فوتبال بیاید. آقای علی آبادی باید بیاید جواب مردم را بدهد. خیانتی که او به فوتبال کرد را هیچکس نکرد!می خواست خودش رییس فدراسیون شود فیفا نگذاشت، رفت کفاشیان را آورد تا خودش همه کاره باشد!»
    او ادامه داد:«از پادشاهی که دوره صدارت کوتاهی داشت علت مستعجل بودن دولت را پرسیدند گفت:آدم های کوچک را بر سر کارهای بزرگ گذاشتم.ما نباید دنبال مقصر باشیم. مقصر سیاسیونی هستند که وجاهت ورزشی ندارند.بگذارید مردم حرف بزنند.البته اینها سیاسی نیستند سیاهکارهستند!»
    دادکان به مدیریت باشگاهها هم ایراداتی وارد دانست وگفت:«بروید ببینید مدیر باشگاهایمان چه کسانی هستند. هر کس به ما رای داد پست می گیرد. این که نمی شود. بروید یک قهرمان را بیاورید که تخصص داشته باشد.»
    رییس سابق فدراسیون افزود:« مشکل از آنجاست که یک نفر در فدراسیون 4شغل دارد وبه کارهایش نمی رسد. من البته با احترام به منصوریان وحاجیلو می گویم که می رفتید بازی را یک برصفر می بردید بعد این ادعا را می کردید.به نظر من اینها هم دارند بهانه می آورند.»
    او درپایان گفت:« عقابی راز ماندگاری وطول عمر کلاغ را پرسید وجواب شنید مثل من مردار وپس مانده های گندیده بخور تا طول عمر بیابی.عقاب گفت ایستاده مردن وطول عمر کوتاه را به مردار خوری ترجیح می دهم.»
    Last edited by Kianoosh; 26-06-2011 at 15:53.

9. 4 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

خوبه حالا که نود نیست یک هست اینا رو بکوبه و زیر سوال ببره به خدا اگه کفاشیان و تاج وامثال اینا برداشته نشن باید هم فاتحه فوتبال رو خوند و هم .................. تا تهش برید
    از بالا تا ته لعنت

11. 2 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض مقصران آبروریزی تیم فوتبال امید برکنار شدند

در پایان این جلسه حاضرین تصمیم گرفتند فریدون معینی رئیس کمیته تیم های ملی، اصغر حاجیلو سرپرست تیم فوتبال امید و داود پرهیزگار سرپرست پیشین این تیم از سمت خود برکنار شوند.

مهر: جلسه مسئولان فدراسیون فوتبال برای بررسی مقصران آبروریزی تیم فوتبال امید دیروز در محل این فدراسیون برگزار شد و مقصران از سمت های خود برکنار شدند.

در جلسه دیروز یکشنبه مسئولان فدراسیون فوتبال که با حضور علی کفاشیان، مهدی تاج، عزیز محمدی، عباس ترابیان ، مهدی محمدنبی، فریدون معینی و داود پرهیزگار برگزار شد، حاضرین به بررسی اتفاقات پیرامون تیم امید پرداختند و متهمان این ماجرا توضیحاتی را ارائه کردند.

در پایان این جلسه حاضرین تصمیم گرفتند فریدون معینی رئیس کمیته تیم های ملی، اصغر حاجیلو سرپرست تیم فوتبال امید و داود پرهیزگار سرپرست پیشین این تیم از سمت خود برکنار شوند.

تیم فوتبال امید کشورمان در دیدار رفت مرحله دوم مقدماتی المپیک لندن که با برتری یک بر صفر ملی پوشان در اربیل عراق همراه بود از یک بازیکن دو اخطاره(کمال کامیابی نیا) استفاده کردند تا نتیجه این بازی را 3 بر صفر واگذار کنند. البته تیم امید در دیدار برگشت هم که در ورزشگاه آزادی برگزار شد 2 بر صفر از عراق شکست خورد و حسرت حضور در المپیک را 40 ساله کرد.

منبع: mehrnews.com

+

به جای اینکه مسئولین اصلی بیان پاسخگو باشن سفت چسبیدن به صندلی هاااو دیگران رو قربانی می کنند

13. 2 کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

حریف تیم ملی در بازی فردا شب: متالیست خارکیف اوکراین

سایت گل- تیم ملی ایران فردا شب در اولین بازی دوستانه خود در اردوی اتریش به مصاف تیم متالیست اوکراین می رود. این تیم که در 5 فصل اخیر لیگ اوکراین همیشه و پس از دینامو کیف و شاختار دونتسک در رتبه سوم قرار گرفته است، متعلق به شهر خارکیف، دومین شهر بزرگ اوکراین با حدود 1/5 میلیون جمعیت، است. متالیست در سال 1925 تاسیس شده است و بزرگترین افتخار این تیم قهرمانی جام حذفی و سوپر جام شوروی در سال 1988 است. سرمربی این تیم میرون مارکویچ است که در سال 2010 مدتی نیز سرمربی تیم ملی اوکراین بود که بعد از مدت کوتاهی استعفا داد. متالیست در حال حاضر 3 بازیکن برزیلی، 3 بازیکن آرژانتینی،و بازیکنانی از صربستان، سنگال،، مولداوی و اسلواکی را در اختیار دارد. این تیم قبل از رویارویی با تیم ملی در دو بازی اخیرش 1- صفر به پارتیزان بلگراد باخت و 2-1 اشتروم گراتس را برد.

کد:

15. 2 کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

تيم ملي در اردوي اتريش، كاپيتان در كمپ تيم‌هاي ملي
    نكونام به جاي حضور در اسپانيا در تهران گل‌كوچك بازي مي‌كند

خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم ملي فوتبال ايران به جاي همراهي اوساسونا، در تهران در حال بازي گل كوچك است.

به گزارش خبرگزاري فارس، كارلوس كي‌روش در تاريخ 5 تير اسامي 30 بازيكن را براي حضور در اردوي اتريش اعلام كرد كه در اين بين نامي از جواد نكونام ديده نمي‌شد. اين در حالي بود كه پيش از اين نيز سابقه دعوت نشدن نكونام از سوي كي‌روش وجود داشت.

خسرو والي‌زاده مديررسانه‌اي تيم ملي فوتبال در همان روز ( 5 تير) در مورد دليل غيبت جواد نكونام در اردوي تيم ملي در اتريش به خبرنگار فارس گفته بود: نكونام اعلام كرده بود كه به دليل اردوي تابستانه اوساسونا نمي‌تواند در اين اردو همراه تيم ملي باشد. وي در اين اردو همراه ما نيست و احتمال دارد براي بازي دوستانه با ماداگاسكار و بازي با مالديو به اردو بيايد. البته اين موضوع هنوز قطعي نيست.

مديررسانه‌اي تيم ملي فوتبال در ادامه اين مصاحبه در پاسخ به اين سؤال كه اگر ساير بازيكنان لژيونر هم به اين بهانه حاضر نشوند در اردوي اتريش شركت كنند، چه اتفاقي رخ مي‌دهد، گفته بود: اين بهانه نيست، برنامه باشگاه است. اوساسونا حتما نامه‌اي به فدراسيون فوتبال زده و فدراسيون هم تحقيق كرده و وقتي متوجه برنامه آنها شده با اين تصميم موافقت كرده است. باشگاه‌هاي عربي از اين تورهاي تابستانه ندارند. اگر اين باشگاه‌ها هم از اين برنامه‌ها داشته باشند و نياز باشد اين اتفاق در مورد آنها هم رخ مي‌دهد.

به گزارش فارس طبق اين صحبت نكونام اكنون بايد به دليل حضور در اردوي اوساسونا همراه تيم ملي نباشد اما اين بازيكن امروز در تهران و در كمپ تيم‌هاي ملي رويت شد. نكونام عصر امروز در زمين شماره يك آكادمي ملي فوتبال در حال بازي گل كوچك با سه نفر از دوستانش بود. حال سؤال اين است كه چگونه نكونام اكنون در تهران حضور دارد اما علت دعوت نشدنش به تيم ملي، برگزاري اردوي اوساسونا اعلام مي‌شود؟
    کد:

17. 3 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

تيم ملي در اردوي اتريش، كاپيتان در كمپ تيم‌هاي ملي
    نكونام به جاي حضور در اسپانيا در تهران گل‌كوچك بازي مي‌كند
    با اومدن علی کریمی، نکونام باید خواب کاپیتانی رو ببینه...

مخصوصا بعد اون بازیهای افتضاحش تو جام ملت ها...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •