تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 33 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 321

نام تاپيک: SONY 3D- EX720:جدیدترین 3ledبعدی sony

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض درخواست کمک و راهنمایی

سلام بر دوستان

امروز من و برادرم هر کودوم به صورت جداگانه از دو نمایندگی (تابلو سیاه سونی) مختلف یکی تو جمهوری و یکی تو شریعتی از این مدل 40EX720 خریدیم.
    جالبه بدونید من از جمهوری 1,475 تومن خریدم و برادرم از شریعتی 1,550. ولی بنا بر گفته فروشنده محترم و خوش برخورد تو پک دستگاه من یک عینک باطری خور هست (BR100) ولی تو جعبه برادرم عینک با رابط USB بود!!!

میخوام بدونم:

1-این اختلاف نوع عینک غیر عادی نیست؟
    2-فروشگاه عینک رو جابجا کرده؟ چون من خیلی اصرارکردم از اون یکی عینک می خواهم ولی گفتن:
    امکان نداره! شرکت چنینه ،چنانه و ...
    3-ادعای فروشنده شریعتی مبنی بر تولید مالزی بودن دستگاهش درسته؟ (فروشنده جمهوری تاکید کرد سری دستگاه 40EX720 منتاژ داخل هستش) یعنی امکان داره یک سری از این دستگاه ساخت مالزی بوده باشه با اختلاف 20~30 تومن؟

امکان داره دوستان باتجربه منو راهنمایی کنن؟ چون من هنوز دستگاهرو تحویل نگرفتم. خیلی ممنون میشم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام بر دوستان

امروز من و برادرم هر کودوم به صورت جداگانه از دو نمایندگی (تابلو سیاه سونی) مختلف یکی تو جمهوری و یکی تو شریعتی از این مدل 40EX720 خریدیم.
    جالبه بدونید من از جمهوری 1,475 تومن خریدم و برادرم از شریعتی 1,550. ولی بنا بر گفته فروشنده محترم و خوش برخورد تو پک دستگاه من یک عینک باطری خور هست (BR100) ولی تو جعبه برادرم عینک با رابط USB بود!!!

میخوام بدونم:

1-این اختلاف نوع عینک غیر عادی نیست؟
    2-فروشگاه عینک رو جابجا کرده؟ چون من خیلی اصرارکردم از اون یکی عینک می خواهم ولی گفتن:
    امکان نداره! شرکت چنینه ،چنانه و ...
    3-ادعای فروشنده شریعتی مبنی بر تولید مالزی بودن دستگاهش درسته؟ (فروشنده جمهوری تاکید کرد سری دستگاه 40EX720 منتاژ داخل هستش) یعنی امکان داره یک سری از این دستگاه ساخت مالزی بوده باشه با اختلاف 20~30 تومن؟

امکان داره دوستان باتجربه منو راهنمایی کنن؟ چون من هنوز دستگاهرو تحویل نگرفتم. خیلی ممنون میشم.
    سلام مجدد
    همین اول وقت با فروشگاه تماس گرفتم
    سوء تفاهمی بیش نبود. فرمودند داخل پکیج من هم از عینک با رابط USB وجود دارد. فروشنده اشتباه کرده بود.

داره خودمونی میشه ahmadpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام خدمت دوستان و اساتید محترم

من دیشب یه EX720 سایز 40 اینچ خریدم 1.445 و قراره امروز صبح برام بیارن

لطفا یکی بهم بگه چه چیزهاییی رو باید چک کنم و از کجا بفهمم پشت ویترینی نیست؟

آخه امروز صبح میاره خونه, نصب کنه و من باید محتویات, گارانتی, سلامت و آک بندی و ... رو چک کنم.

آخر فروم باز vanish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    نمیدونم!

پيش فرض

دوستان من EX720 دارم! چطوری میشه با فلش آپدیت کرد؟
    من فایل رو میریزم رو مسیر اصلی فلش ولی وقتی به تلویزیون وصلش میکنم آپدیت رو شروع نمیکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام

دوستان مدل EX720 قابلیت ضبط برنامه تلویزیون بر روی فلش رو داره؟؟

داره خودمونی میشه ali.poorbazargan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    On Esfahan lines !

پيش فرض

دوستان تو سایت Amazon قیمت 46 رو زده 850 دلار که با احتساب قیمت دلار و حمل و نقل و اینا نباید بیش از 1500 بشه !
    لینک :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ولی الان تو سایتا ( غیر از فروشگاههای مرزی که زدن 1900 ) همه جا رو 2500 !؟
    تفاوت قیمت از کجاست ؟

الان بخوام حدود 2500 هزینه کنم عاقلانست این مدلو بخرم یا مدلای دیگه ای پیشنهاد میکنین ؟
    ممنون

داره خودمونی میشه mmrmmr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

دوستان مدل EX720 قابلیت ضبط برنامه تلویزیون بر روی فلش رو داره؟؟
    نه. فقط برای پخش فایلها است.

---------- Post added at 04:56 PM ---------- Previous post was at 04:52 PM ----------

دوستان من EX720 دارم! چطوری میشه با فلش آپدیت کرد؟
    من فایل رو میریزم رو مسیر اصلی فلش ولی وقتی به تلویزیون وصلش میکنم آپدیت رو شروع نمیکنه
    اول فلش رو با FAT32 فرمت کنید. بعد فایلی رو که از سایت دانلود کردید رو روی فلش Unzip کنید و خواهید دید که یک فولدر روی فلش درست می شه. دقت کنید که بهیچ وجه فایل دیگری روی فلش نباشد. بعد فلش رو ترجیحا به USB 1 بزنید. بعد از detect شدن فلش پیغامهای UPDATE می آیند.
    اگر نیومد حتماً یکی از این مراحل رو به درستی انجام نداده اید. من هم اول مشکل شما رو داشتم ولی تو سایت سونی دقیقا اینها رو نوشته و من بهشون عمل کردم و جواب داد.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان من با کابل LAN تلوزیون رو به کامپیوتر وصل کردم، به اینترنت هم دسترسی دارم. اما 2 تا سوال

1. چجوری شبکه خانگی بسازم که به بتونم به فایل های کامپیوترم دسترسی داشته باشم؟
    2. نمیشه تو مرورگر فارسی تایپ کرد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام دوستان اگه ممکنه منو راهنمایی کنید از بین lw57000 LG و EX720 کدوم رو انتخاب کنم؟
    مزیت LG
    1- عینک سبک و ارزون
    2- اجرای فایل سه بعدی از طریق فلش مموری
    3- قابلیت تبدیل دو بعدی به سه بعدی
    مزیت سونی هم اینه که بالاخره سونی هستش و بعدش شنیدم 2 بعدی رو بهتر نشون میده حالا اگه اشتباه میکنم لطفا راهنمایی کنید و نظزتون رو بدین اگه جای من بودین کدوم رو انتخاب می کردید؟!! ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان اگه ممکنه منو راهنمایی کنید از بین lw57000 LG و EX720 کدوم رو انتخاب کنم؟
    مزیت LG
    1- عینک سبک و ارزون
    2- اجرای فایل سه بعدی از طریق فلش مموری
    3- قابلیت تبدیل دو بعدی به سه بعدی
    مزیت سونی هم اینه که بالاخره سونی هستش و بعدش شنیدم 2 بعدی رو بهتر نشون میده حالا اگه اشتباه میکنم لطفا راهنمایی کنید و نظزتون رو بدین اگه جای من بودین کدوم رو انتخاب می کردید؟!! ممنون
    سلام دوست عزیز
    من EX720 دارم و همه این مزیت ها (بجز اولی که البته مزیت نیست) رو داره!
    در مورد مورد اول همونطور که گفتم مزیت نیست، چون رزولوشین تصویر های پسیو به خاطر سیستم وِیژه این تلوزیون ها نصف میشه (در این تلوزیون ها خطوط پیکسل یک در میان مربوط به چشم چپ و راست بوده که توسط عینک بدون نیاز به ارتباط بین تلوزیون و عینک و درنتیجه عدم نیاز به منبع تغذیه از هم جدا شده و برای چشم های مربوطه نمایش داده می شوند. در نتیجه رزولیشین تصویر نصف میشه و کفیت تصویر قابل رقابت با عینک های اکتیو شاتر که در اونها تلوزیون تصاویر مربوط به چشم چپ و راست را با تاخیر جزئی برای چشم های چپ و راست نمایش میده و از طریق سنسورهای موجود در دستگاه و دوربین این اطلاعات به عینک منتقل میشه و تصاویر توسط دوربین جدا شده و برای چشم های مربوطه نمایش داده می شود.)

من سونی رو انتخاب کردم و واقعا راضی هستم. ضمنا عینک های جدید سونی شارژی هستند و با شارژ 30 دقیقه ای 30 ساعت میتونید تلوزیون تماشا کنید. (نیاز بهشارژ کامل نیست و با 3 دقیقه شارژ هم میتونید 30 دقیقه تلوزیون تماشا کنید)

پیشنهاد می کنم سونی رو بخری و گول تبلیغات کاذب ال جی رو نخوری! عینک های پسیو مزیت محسوب نمیشن!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •