تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 9 اولاول ... 23456789 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 87

نام تاپيک: Kingdoms of Amalur: Reckoning

آخر فروم باز new evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Fields Of Justice

پيش فرض

بچه ها به نطر شما این بازی رو واسه PC بگیرم بهتره یا واسه Xbox تا حالا با کنسول ار پی جی بازی نکردم(غیر از FF و چندتا مثل اون)
    ممنون

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

کلا تایید میشه. واقعا هم این تاپیک حیفه که خلوته. ولی فکر کنم دلیلش اینه که کسایی که بازی رو گرفتن دارن مدام بازی میکنن دیگه تاپیک و وب رو کنار گذاشتن

کسی Finesse بازی میکنه؟ اگه کسی هست میشه یه توضیحاتی در مورد عملکرد هاش بده؟ مثلا من دیدم یه move داره به صورت stealth میری پشت طرف و بعد خنجر رو تا دسته تو حلقوم طرف فرو میکنه و dead . میخواستم ببینم روی boss های hp بالا هم جواب میده؟ یعنی یه حرکت و dead ؟ یا لااقل میشه یه troll رو اینطوری از پا در آورد؟ من که خودم با Might خیلی حال میکنم.مخصوصا با اون great sword ها که move هاش فوق العاده زیبا و لذت بخشه

این هم یه full recipe برای alchemy دوست ها مثل خودم

ببخشید اگه طولانیه. میخواستم محتوای مخفی بزنم بلد نبودم سایتش هم با چیز پی ان و کلی انتظار باز کردم

منم Might/Sorcery میرم جلو
    این سلاح Chakrams رو تازه گیر آوردم خیلی توپه ؛ به هیچ کی اجازه نمیدم بهم نزدیک بشه
    تو حالت Fate سه تا از این باس نارنجی ها رو تو 5 ثانیه زدم

بابت Recipe های Alchemy هم دستت درد نکنه خیلی دنبالش بودم
    برای اسپویلر گذاشتن هم گزینه حالت پیشرفته رو بزن ، متن رو انتخاب کن و گزینه رو بزن

3. این کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lovely_killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    GAMERS LAND

پيش فرض

منم Might/Sorcery میرم جلو
    این سلاح Chakrams رو تازه گیر آوردم خیلی توپه ؛ به هیچ کی اجازه نمیدم بهم نزدیک بشه
    تو حالت Fate سه تا از این باس نارنجی ها رو تو 5 ثانیه زدم

بابت Recipe های Alchemy هم دستت درد نکنه خیلی دنبالش بودم
    برای اسپویلر گذاشتن هم گزینه حالت پیشرفته رو بزن ، متن رو انتخاب کن و گزینه رو بزن
    خواهش میکنم. و ممنون بابت راهنماییت

ترکیب خوبیه. من الان رو sagecraft دارم کار میکنم و 4 تا لولش رو گرفتم. واقعا سوکت های عالی میشه زد. من الان روی weapon و 3 تا armor سوکت زدم و روی هم 9 تا hp regen دارم + کلی مخلفات .hp تا کم میشه بلافاصله پر میشه . احتمالا امتحانش کردی ولی اگه sagecraft رو روش وقت نذاشتی حتما امتحانش کن.(البته 2 تا skill هم کافیه.)واسه شما hp reg + mana reg بزنی میترکونه. hp , mana % هم جای خودش
    Last edited by lovely_killer; 19-02-2012 at 20:51.

5. این کاربر از lovely_killer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

عنوان نقش آفرینی خوبی که نمراتش شاید زیاد جالب نباشه ولی بازی از هر نظر خوب کار شده...

از موارد خوب تو بازی گیم پلی و همینطور محیط های اون هست واقعا خوبه و اینکه مبارزات شما خیلی خوب کار شده البته نه در اندازه عنوان های بزرگ نقش آفرینی ولی با این حال از کیفیت خوبی برخوردار هست...
    موسیقی بازی هم خوب کار شده کیفیت به نسبت خوبی هم داره با محیط های و جو اون یکی هست و همین مورد به نظر من خیلی تو بهتر شدن بازی و اتمسفر بازی تونسته بهتر کنه بازی رو.

شخصیت پردازی و داستان هم خوبه ولی مشکلات هم داره همون روایت بازی کیفیت بالا رو نداره و اینکه یک سری موارد و مشکلات هم به نظر من تو مبارزات هست که البته زیاد مورد توجه نیست.

روند کلی بازی خوب هست و اینکه تجربه اون هم به طرفدار ها توصیه میشه با این حال همین عنوان میتونست از the lord of the rings: war in the north بهتر هم باشه ولی داستان و گیم پلی خیلی بهترTLOR باعث میشه تا از نظر کلی بالاتر از Kingdoms of Amalur: Reckoning باشه... این دو تا عنوان کلی میگم خیلی جالب هستن این مقایسه هم برای این هست که این دو تا از نظر کیفیت شبیه به هم هستن البته تفاوت هایی دارند ولی خب... نمراتشون و کیفیت کلی بیشتر به هم نزدیکه تا عنوان های بزرگ تر در همین سبک! ولی واقعا این دو عنوان هم عالی کار شده.

7. 7 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه star Walker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    میشه چهره ی کارکترمون رو بعد از اولین بار که درست کردیم دوباره تغییر بدیم ؟! چجوری ؟!
    ممنون

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

سلام!!
    من این بازی رو تقریباً 1 هفته میشه که گرفتم از اون موقع تا الان دارم بازی می کنم، به نظرم بازی خیلی خوبیه! از اون بازیاست که هرچی جلوتر میری جذاب تر میشه.
    گرافیک بازی به نظرم در سطح قابل قبولیه. همون طور که میدونید یه حالت فانتزی گونه ای داره که بیشتر منو یاد Wow و Fable میندازه، به شخصه با این نوع گرافیک های فانتزی اصلا مشکل ندارم و به نظرم لطمه ای هم به بازی نمیزنه. نور پردازی و بعضی وقتا DD هم خیلی تو بازی قشنگ کار شده. تنها چیزی که تو زمینه گرافیک منو ناراحت میکنه Lip Sync افتضاح و انیمشن صورت واقعاً نا امید کنندست!! اصلا در حد بازی های روز نیست این یه مورد...
    یکی از نکات مثبت بازی گیم پلی واقعاً لذت بخشِشِه، جزو اولین عنوان های RPG هست که این نوع اکشن و تنوع ضربات رو تو بازی آورده( با فاکتورگیری از JRPG ـها ) و به لطف سیستم لول آپ خوب بازی، هرچی میرید جلوتر و لول های بیشتری باز میکنید حرکات جدیدتری یاد میگیرید که این خودش تو حین بازی تنوع ایجاد میکنه و باعث میشه بازی تو حلقه تکرار گیر نیفته (!)
    صداگذاری هم خوبه، موسیقی های بازی هم واقعاً خوب کار شده.
    داستان و شخصیت پردازی هم از نظرم آنچنان که باید و شاید جالب نیست، فعلا تا پایان بازی زیاد مونده شاید یه اتفاقی افتاد! (بعیده!)

در کل از بازی راضیم و به طرفدارای سبک نقش آفرینی پیشنهاد میکنم حتماً این بازی رو تجربه کنن. نظرم 100% ارزش امتحان کردن رو داره،
    -------------

سلام
    میشه چهره ی کارکترمون رو بعد از اولین بار که درست کردیم دوباره تغییر بدیم ؟! چجوری ؟!
    ممنون
    اگه اشتباه نکنم تو یه ماموریت همون اوایل بازی یه خونه بهت میدن که تو اونجا یه قسمتی هست که میشه قیافه کارکتر رو تغییر داد.
    Last edited by marmolak kocholo; 24-02-2012 at 22:58.

10. 7 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

بازی قشنگیه خیلی خوشم اومد گرافیکشم فانتزی و جذابه

بچه ها به نطر شما این بازی رو واسه PC بگیرم بهتره یا واسه Xbox تا حالا با کنسول ار پی جی بازی نکردم(غیر از FF و چندتا مثل اون)
    ممنون
    بازی نقش آفرینی یعنی pc بازیهای دیگم سیستم قوی داشته باشی رو بازیم خوب کار بشه هیچی بهتر از یه pc قوی نمیشه

پروفشنال metallover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

من این بازی رو گرفتم ولی با گرافیکش مشکل دارم.من نمیدونم میمردن سازندگان بازی گرافیکش رو یه ذره جدیتر حداقل در سطح dragon age درست میکردن.بازی در ذاتش بچه گانه نیست ولی گرافیکش باعث شده که حالت بچه گانه پیدا کنه والا اگه این بازیو با گرافیکی مثل dragon age یا witcher درست میکردن خیلی بازی عالیی میشد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

به نظر شما ارزش witchere 2 بیشتره یا این؟
    (با توجه به تبلیقات زیاد برای این بازی)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    TEHRAN---kamranie

پيش فرض

دوستان روی صندوق هایی که جادو هست جطوری باز کنم؟یه توضیح داد نفهمیدم منفجر میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •