بچه ها به نطر شما این بازی رو واسه PC بگیرم بهتره یا واسه Xbox تا حالا با کنسول ار پی جی بازی نکردم(غیر از FF و چندتا مثل اون)
ممنون
بچه ها به نطر شما این بازی رو واسه PC بگیرم بهتره یا واسه Xbox تا حالا با کنسول ار پی جی بازی نکردم(غیر از FF و چندتا مثل اون)
ممنون
منم Might/Sorcery میرم جلو
این سلاح Chakrams رو تازه گیر آوردم خیلی توپه ؛ به هیچ کی اجازه نمیدم بهم نزدیک بشه
تو حالت Fate سه تا از این باس نارنجی ها رو تو 5 ثانیه زدم
بابت Recipe های Alchemy هم دستت درد نکنه خیلی دنبالش بودم
برای اسپویلر گذاشتن هم گزینه حالت پیشرفته رو بزن ، متن رو انتخاب کن و گزینهرو بزن
خواهش میکنم. و ممنون بابت راهنماییت
ترکیب خوبیه. من الان رو sagecraft دارم کار میکنم و 4 تا لولش رو گرفتم. واقعا سوکت های عالی میشه زد. من الان روی weapon و 3 تا armor سوکت زدم و روی هم 9 تا hp regen دارم + کلی مخلفات.hp تا کم میشه بلافاصله پر میشه
. احتمالا امتحانش کردی ولی اگه sagecraft رو روش وقت نذاشتی حتما امتحانش کن.(البته 2 تا skill هم کافیه.)واسه شما hp reg + mana reg بزنی میترکونه. hp , mana % هم جای خودش
Last edited by lovely_killer; 19-02-2012 at 20:51.
عنوان نقش آفرینی خوبی که نمراتش شاید زیاد جالب نباشه ولی بازی از هر نظر خوب کار شده...
از موارد خوب تو بازی گیم پلی و همینطور محیط های اون هست واقعا خوبه و اینکه مبارزات شما خیلی خوب کار شده البته نه در اندازه عنوان های بزرگ نقش آفرینی ولی با این حال از کیفیت خوبی برخوردار هست...
موسیقی بازی هم خوب کار شده کیفیت به نسبت خوبی هم داره با محیط های و جو اون یکی هست و همین مورد به نظر من خیلی تو بهتر شدن بازی و اتمسفر بازی تونسته بهتر کنه بازی رو.
شخصیت پردازی و داستان هم خوبه ولی مشکلات هم داره همون روایت بازی کیفیت بالا رو نداره و اینکه یک سری موارد و مشکلات هم به نظر من تو مبارزات هست که البته زیاد مورد توجه نیست.
روند کلی بازی خوب هست و اینکه تجربه اون هم به طرفدار ها توصیه میشه با این حال همین عنوان میتونست از the lord of the rings: war in the north بهتر هم باشه ولی داستان و گیم پلی خیلی بهترTLOR باعث میشه تا از نظر کلی بالاتر از Kingdoms of Amalur: Reckoning باشه... این دو تا عنوان کلی میگم خیلی جالب هستن این مقایسه هم برای این هست که این دو تا از نظر کیفیت شبیه به هم هستن البته تفاوت هایی دارند ولی خب... نمراتشون و کیفیت کلی بیشتر به هم نزدیکه تا عنوان های بزرگ تر در همین سبک! ولی واقعا این دو عنوان هم عالی کار شده.
سلام
میشه چهره ی کارکترمون رو بعد از اولین بار که درست کردیم دوباره تغییر بدیم ؟! چجوری ؟!
ممنون
سلام!!
من این بازی رو تقریباً 1 هفته میشه که گرفتم از اون موقع تا الان دارم بازی می کنم، به نظرم بازی خیلی خوبیه! از اون بازیاست که هرچی جلوتر میری جذاب تر میشه.
گرافیک بازی به نظرم در سطح قابل قبولیه. همون طور که میدونید یه حالت فانتزی گونه ای داره که بیشتر منو یاد Wow و Fable میندازه، به شخصه با این نوع گرافیک های فانتزی اصلا مشکل ندارم و به نظرم لطمه ای هم به بازی نمیزنه. نور پردازی و بعضی وقتا DD هم خیلی تو بازی قشنگ کار شده. تنها چیزی که تو زمینه گرافیک منو ناراحت میکنه Lip Sync افتضاح و انیمشن صورت واقعاً نا امید کنندست!! اصلا در حد بازی های روز نیست این یه مورد...
یکی از نکات مثبت بازی گیم پلی واقعاً لذت بخشِشِه، جزو اولین عنوان های RPG هست که این نوع اکشن و تنوع ضربات رو تو بازی آورده( با فاکتورگیری از JRPG ـها ) و به لطف سیستم لول آپ خوب بازی، هرچی میرید جلوتر و لول های بیشتری باز میکنید حرکات جدیدتری یاد میگیرید که این خودش تو حین بازی تنوع ایجاد میکنه و باعث میشه بازی تو حلقه تکرار گیر نیفته (!)
صداگذاری هم خوبه، موسیقی های بازی هم واقعاً خوب کار شده.
داستان و شخصیت پردازی هم از نظرم آنچنان که باید و شاید جالب نیست، فعلا تا پایان بازی زیاد مونده شاید یه اتفاقی افتاد! (بعیده!)
در کل از بازی راضیم و به طرفدارای سبک نقش آفرینی پیشنهاد میکنم حتماً این بازی رو تجربه کنن. نظرم 100% ارزش امتحان کردن رو داره،
-------------
اگه اشتباه نکنم تو یه ماموریت همون اوایل بازی یه خونه بهت میدن که تو اونجا یه قسمتی هست که میشه قیافه کارکتر رو تغییر داد.
Last edited by marmolak kocholo; 24-02-2012 at 22:58.
بازی قشنگیه خیلی خوشم اومد گرافیکشم فانتزی و جذابه
بازی نقش آفرینی یعنی pc بازیهای دیگم سیستم قوی داشته باشی رو بازیم خوب کار بشه هیچی بهتر از یه pc قوی نمیشه
من این بازی رو گرفتم ولی با گرافیکش مشکل دارم.من نمیدونم میمردن سازندگان بازی گرافیکش رو یه ذره جدیتر حداقل در سطح dragon age درست میکردن.بازی در ذاتش بچه گانه نیست ولی گرافیکش باعث شده که حالت بچه گانه پیدا کنه والا اگه این بازیو با گرافیکی مثل dragon age یا witcher درست میکردن خیلی بازی عالیی میشد.
به نظر شما ارزش witchere 2 بیشتره یا این؟
(با توجه به تبلیقات زیاد برای این بازی)
دوستان روی صندوق هایی که جادو هست جطوری باز کنم؟یه توضیح داد نفهمیدم منفجر میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)