سیستم خوبیهپست اول ویرایش کردم، به آخرش سیستمی که تا الان بش رسیدیم گذاشتم، یه نظر بدید ببینیم چطوره
ولی اگه 100 تومن هم بتونید هزینه کنید توصیه می کنم رو پردازنده هرینه کنید و i7 2600K بگیرید....
سیستم خوبیهپست اول ویرایش کردم، به آخرش سیستمی که تا الان بش رسیدیم گذاشتم، یه نظر بدید ببینیم چطوره
ولی اگه 100 تومن هم بتونید هزینه کنید توصیه می کنم رو پردازنده هرینه کنید و i7 2600K بگیرید....
واسه گرفتن کارت گرافیک مثم CPU نکته ای داره که مثلا با سیستم نخونه؟
یکم کارت گرافیکمو بخوام قویتر بگیرم چی بگیرم؟ تا ۱۲۰-۱۳۰
این موس کیبردای وایرلس چجوری شارژ میشن؟ هربار شارژ چقدر کار میدن شارژ کردنشون دردسر نیست؟ و اینکه چند میلی ثانیه Delay دارن
بستگی به مدلش داره!
معمولا کیبرد معمولا 6 ماه
موس هم حداقل 1 ماه!
من که دارم اونقدر تاخیرش قابل توجه نیست که تو کارت تاثیر بزاره! یعنی اگه کسی دقت نکنه اصلا متوجه نمیشه!
در ضمن به موس وکیبرد من باتری قلمی ونیم قلم میخوره!
Last edited by Dj_aghamajid; 16-06-2011 at 14:27.
به نظر منم سیم دار بگیری بهتره
این کیسهایی که جلوشون usb3 نداره اگه نمیشه بهش اضافه کرد؟ همین antec 900 ورژن جدیدش داره ولی پیدا نمیشه :-(
---------- Post added at 06:41 PM ---------- Previous post was at 06:38 PM ----------
مادربوردا الان Wireless recevier (wifi) رو خودشون دارن یا نه؟
این ASUS P8P67 B3 بلوتوث داره WIFI هم میگیره؟
از قیمت این مانیتورا و اینکه آیا موجودن تو ایران یا نه اطلاع دارین؟ نظرتون راجع به اینا چیه؟
HP 2509m
Samsung P2370
Asus VH222H
Last edited by Ultra_Black; 16-06-2011 at 17:54.
Asus VH222H این مدل به نظرم بهتر باشه
بلوتوث دارند ولی وایرلس نداره
این Asus P8P67 B3 چقدر مدل داره! اینی که ULTRA BLACK منظورشه کدومه؟ اگه لینکشو تو newegg.com بهم بدین ممنون میشم.
رو این مادربورد ۲ تا ۴GB بندازم بعدا میتونم بهش اضافه کنم؟ جا میمونه؟
بیشتر از Dual channel ساپورت نمیکنه، نه؟
مدل زیاد داره تازه تو ایران نصف مدلاش اومده
درمورد توصیه دوستمون هم منظورش cpu اگه بتونی core i72600k بگیری خیلی خفن میشه من دارمش 8 هسته داره (4هسته ترید) قدرتش از i5 بیشتر طبعا قیمتش هم بیشتره شما اگه به cpu قوی خیلی نیاز داری بهتر i7 برداری شما که داری هزینه می کنی 100 تومان هم روش
این مداربرد 8تا اسلت داره بعدا ی تونی دوتا دیگه ماژول رم بهش اضافه کنی
این مادربرد دوال چنل هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)