پس به احتمال زیاد هاردتون مرخصه!
یه روش های جالبی توی وی تیوب هست که این مشکل رو برطرف میکنه!! مثلا اگه میتونین ویدئوی زیر رو مشاهده کنید :
البته یکم عجیبه ولی خوب دیدنش ضرر نداره!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
پس به احتمال زیاد هاردتون مرخصه!
یه روش های جالبی توی وی تیوب هست که این مشکل رو برطرف میکنه!! مثلا اگه میتونین ویدئوی زیر رو مشاهده کنید :
البته یکم عجیبه ولی خوب دیدنش ضرر نداره!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
با استفاده از این هاردها و این روش -- که در این تاپیک گفتید میشه در ایکس باکس فت هم استفاده کرد؟
بله میشه !
فقط نیاز به قاب هارد دارین!
البته بدون قاب هم میشه ولی خوب یکم بی ریخت از آب درمیاد !!![]()
مگه نمیشه از قاب هاردی که گفتم سوخته استفاده کرد؟
شما مطمعن هستید که میشه در فت هم استفاده کرد؟
چرا دیگه !
من فک کردم شما قبلا کنسولتون هارد نداشته!![]()
ببخشید انقدر سوال میکنم
اگر این هاردارو -- کنیم میشه بعدا به حالت اولیه درش اورد ودر pc ازش استفاده کرد؟
اصلا در pc کار میکنه یا فقط برای لپتاپه؟
نه بابا خواهش میکنم!
بله میشه! فقط طبق آموزش پیش برین و جاهایی که تاکید بر حفظ فایلی شده رو دقت کنید!
مثلا قسمتی که فایل UNDO.BIN در فلش مموری ذخیره میشه رو باید برای بازگرداندن هارد به حالت اول حتما داشته باشین! پس بعد از اتمام ه ک این فایل رو در یک جای مطمعن ذخیره کنید!
بله میشه در PC هم استفاده کرد.اصلا در pc کار میکنه یا فقط برای لپتاپه؟
Last edited by shab_2008; 16-08-2011 at 21:22.
سلام.تو رو خدا اون اموزش استفاده از هارد اکسترنال رو هم بزارید.
هارد اکسترنال که آموزش خاصی نداره
شما هارد رو به FAT32 فرمت میکنی ( یا 1 پارتیشن FAT32 میسازی براش ) بعد میزنی به xbox360
اون ازت میخواد که فرمتش کنه. وقتی کرد 16 گیگ فضا بت میده ( فقط 16 تا نه بیشتر) طریقه کارشم اینجوریه که یک فولدر مخفی تو اون پارتیشن میسازه به اسم xbox360 که توش حدود 16-17 تا فایل 1 گیگ هست. اطلاعات بازی ها رو توی اون فایلها ذخیره میکنه.
حالا بعضی از دوستان گفتن اگه بعد از اینکه اون فولدر ایجاد شد، شما هارد رو به PC بزنی و اسم اون فولدر رو عوض کنی و دوباره بزنی به xbox ، اون یک فولدر دیگه به اسم xbox360 میسازه برات.
اما نمیتونی همزمان از هر 2 تاش استفاده کنی. اون فولدری که میخوای رو باید تغییر نام بدی به xbox360 بهد بزنی دستگاهت تا بشناسدش. هی باید rename کنی. به نظر من به دردسرش نمی ارزه.
سلام دوستان
بالاخره من هم موفق شدم یه هارد wd scorpio black 250gb bekt رو -- کنم.
فقط یه سوال:هر 10 ثانیه یه بار یه صدای خیلی خیلی کمی میاد از هارد این طبیعیه؟
با تشکر از شهاب خان![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)