دستت درد نكنه سروش جان بابت خبر
ولي مثل اينكه بدت نمياد آلونسو از رئال بره
من كه بازم ميگم ديگه بدردمون نميخوره مگر اينكه قيمتش زير 10 ميليون باشه
يا اينكه راضي بشين چنتا از اين بازيكنا كه آرمان گذاشته براي فروش ازمون بخرين![]()
دستت درد نكنه سروش جان بابت خبر
يا اينكه راضي بشين چنتا از اين بازيكنا كه آرمان گذاشته براي فروش ازمون بخرين![]()
اتفاقا نهدستت درد نكنه سروش جان بابت خبر
شخصا به نظرم آلونسو خیلی کلاسیک بازی می کنه و تداعی گر اون هافبک مرکزی های 4-4-2 کلاسیک هست برای من و نظرم اینه که در فوتبال انگلیس میتونه موفق تر و کلیدی تر باشه تا لالیگا و رئال ، مثل دوران درخشانی که در لیورپول سپری کرد .
+
زیر 10 میلیون ؟ انصافا خیلی کمه .
+
خوشحالم خبرهای خوبی از لیورپول به گوش می رسه ، و همینطور چلسی . پریمیرلیگ بدون در کورس بودن لیورپول خیلی جذاب نیست![]()
لیورپول با ساندرلند بر سر انتقال به توافق رسید و این بازیکن با مبلغ 13 میلیون + انگوگ (تقریبا 7 میلیون) به قرمزهای انفیلد پیوست.
تبریک میگم اولین خریدمون رو.
انتقال هندرسونلیورپول با ساندرلند بر سر انتقال به توافق رسید و این بازیکن با مبلغ 13 میلیون + انگوگ (تقریبا 7 میلیون) به قرمزهای انفیلد پیوست.
تبریک میگم اولین خریدمون رو.![]()
آکوئیلانی در رادار میلان ، اینتر و ناپولیپیشنهاد 9 میلیون پوندی برای مونرئال دفاع چپ اوساسوناکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله سروش جان
فعلا اين يكي رو از چنگتون بيرون كشيديم مونده فيل جونز كه اميدوارم اونم از چنگ پيرمرد بيرون بكشيم البته مثل اينكه ونگر هم اضافه شده
كلا ليگ برتر فصل نقل و انتقالات خيلي شلوغي رو سپري ميكنه
طبق نوشته ديلي ستار، ليورپول كه اميد زيادي به آوردن فيل جونز نداره (اين بازيكن به احتمال زياد راهي من يو ميشه)، رو دژان لوورن (Dejan Lovren)، مدافع ملي پوش كروات تيم المپيك ---- زوم كرده؛ هر چند به نظر من ژان ميشل اولاس به اين راحتي بازيكناشو از دست نميده؛ از طرفي ---- تا همينجا پاپه دياكيته رو فصل بعد نداره و تصور اينكه يه دفاع وسط ديگه رو بفروشه، يه خورده سخته...
ولي به هر حال به نظر من بازيكن آينده دار و خيلي خوبيه و ويژگي هاي يه دفاع وسط مدرنُ داره...
لينك ويكي:
منبع خبر:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پ.ن. جاي ---- بزاريد Lyon؛ نميدونم چرا اين كلمه رو فيل؟تر مي كنه... كسي فهميد به ما هم بگه...
Last edited by anon85; 09-06-2011 at 20:03. دليل: ...
=> برای آگاهی :جاي ---- بزاريد Lyon؛ نميدونم چرا اين كلمه رو فيل؟تر مي كنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش : اصلاح لینک
Last edited by Ezel; 10-06-2011 at 10:05.
سروش جان اين لينكي كه دادي باز نميشه
مثل اينكه فيل جونز هم قراره قسمت شما بشه
اميدوارم نشه
كلا اميدوارم امسال هر بازيكني كه داگليش بزرگ ميخواد بگيره
عذر خواهی میکنم دوستان ، لینک فوق رو اصلاح کردم /
پیشنهاد 5 میلیون پوندی لیورپول برای جذب گائل کلیشی
![]()
سایت گل – به نوشته روزنامه تایمز باشگاه لیورپول با ارئه پیشنهادی 5 میلیون پوندی خواهان جذب گائل کلیشی مدافع باشگاه آرسنال است.
لیورپول که پینجشنبه جذب جوردان هندرسون از ساندرلند را نهایی کرد اکنون به دنبال یک مدافع است که کلیشی در لیست آنها قرار دارد.
کلیشی 25 ساله در سال آخر قراردادش با توپچی ها است و مسئولان باشگاه علاقه دارند قرارداد این بازیکن را تمدید کنند.
با حمایت جان هانری، کنی دالگلیش از ژانویه بازیکنان بزرگی نظیر لوئیس سوارس و اندی کارول را به خدمت گرفته است.
اگر دو باشگاه بر سر این انتقال به توافق برسند کلیشی را برای فصل آینده با پیراهن لیورپول خواهیم دید. آنها تمام توان خود را به کار گرفته اند تا فصل اینده بار دیگر در جمع بیگ فور جای داشته باشند.
منبع : بخش فارسی سایت گل
Last edited by Ezel; 10-06-2011 at 10:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)