اقا اجازه هست ؟!
منم برد رو به پرسپولیسیها تبریک بگم
هر چند دوست نداشتم اس اس فینال رو بخوره به پرسپولیس ولی حالا که فکرشو می کنم خیلی هم بد نیست . بازی جالبی می شه
هر چند هر دو تا تیم بازی خیلی خیلی سختی رو تا قبل از فینال پیش رو دارند.
اقا اجازه هست ؟!
منم برد رو به پرسپولیسیها تبریک بگم
هر چند دوست نداشتم اس اس فینال رو بخوره به پرسپولیس ولی حالا که فکرشو می کنم خیلی هم بد نیست . بازی جالبی می شه
هر چند هر دو تا تیم بازی خیلی خیلی سختی رو تا قبل از فینال پیش رو دارند.
تبريك ميگم برد مقابل سپاهان رو
واقعا نميشد داشته هاي قلعه نويي و داشته هاي دايي رو با هيچ معياري با هم مقايسه كرد
با توجه به بازيكنايي كه دايي در اختيار داشت به نظر من خيلي بهتر بازي كرد و ميتونست در طول بازي به پيروزي برسه و كار رو به ضربات پنالتي نكشونه
بازي چندان زيبايي نبود دو تيم خيلي احتياط ميكردن اما چيزي كه كاملا مشهود بود اين بود كه سپاهان تقريبا در جريان بازي موقعيتي ايجاد نكرد و بيشتر روي كرنرها و ضربات ايستگاهي برنامه داشت
اما پرسپوليس گاه گاهي كاراي تركيبي خوبي انجام ميداد
فكر ميكنم در طول بازي دقيقا يادم نمياد چه دقيقه اي اما روي يه سانتر حسيني توي 18 روي نوري خطا كرد
در حالي كه نوري آماده بود كه سر بزنه از پشت روش خطا كرد كه به نظر من پنالتي بود
اما در مورد اون پنالتي فكر ميكنم درست اين بود كه داور ضربه رو تكرار كنه هرچند كلا امروز سپاهان نه در جريان بازي خوب بود و نه در جريان پنالتيها
راستي اين رضايي كي ميخوا برگرده يه ستاره داريم همونم مصدوم شده
فولاد 13- پرسپوليس 4 ؛ اين عادلانه نيست !
پرسپوليس بايد 4روز بعد از يك بازي سنگين و 120دقيقهاي مقابل سپاهان به مصاف فولادي برود كه از 30ارديبهشت و پيروزي در آخرين هفته ليگبرتر مشغول استراحت و بازيابي قواي خود بوده است
سايت گل- برنامههاي نامنظم فوتبال ما هميشه يك جايي تاثير منفي خود را نشان ميدهد. وقتي بازيهاي جام حذفي بدون يك برنامه منظم و مدون در اوقات خالي ليگ برگزار ميشود، وقتي فدراسيون سه تيم را در مرحله نيمهنهايي و دو تيم ديگر را در مرحله يكچهارم نهايي رها ميكند تا ادامه جام حذفي را در پايان ليگ پي بگيرد، نتيجه ميشود همين كه حالا در حساسترين مراحل جام حذفي دو تيم بايد در شرايطي روبهروي هم بايستند كه يكي از آنها 4روز استراحت كرده و ديگري 13روز!
در حالي كه در تورنمنتهاي مهم و در مراحل حساس حتي يك روز فرصت كمتر يا بيشتر براي استراحت تيمها هم نكته مهم و موثري به شمار ميآيد پرسپوليس بايد 4روز بعد از يك بازي سنگين و 120دقيقهاي مقابل سپاهان به مصاف فولادي برود كه از 30ارديبهشتماه و پيروزي در آخرين هفته ليگبرتر مشغول استراحت و بازيابي قواي خود بوده است.
به همه اينها اضافه كنيد بازي كردن در زمين حريف كه مشكلات پرسپوليس در مقابل فولاد را دوچندان خواهد كرد. در واقع بايد گفت برنده اصلي ماراتن 120دقيقهاي پرسپوليس و سپاهان كسي نبود جز مجيد جلالي و تيمش فولاد خوزستان.
برد و به پرسپولسیسی ها تبریک میگم ولی سپاهان از کی تاحالا شده تیم معمولی؟
Wikipedia
سپاهان پر افتخارترین تیم تاریخ لیگ برتر ایران با سه مقام قهرمانی در دوره های دوم، نهم و دهم است و اولین تیم ایرانی است که به فینال لیگ قهرمانان آسیا و جام باشگاههای جهان در سال ۲۰۰۷ میلادی راه یافت. این تیم پر افتخارترین تیم دههٔ ۱۳۸۰ فوتبال ایران و اولین و تنها باشگاهی است که توانست در فصل ۹۰-۸۹ از عنوان قهرمانی خود در لیگ برتر دفاع کند و برای دومین سال متوالی قهرمان شود.
سلام به همه ي دوستان پرسپوليسي
منم تبريك ميگم برد جلوي سپاهان ُُ ...
هر چند بازي تو 90 دقيقه اصلا چنگي به دل نزد؛ به سختي تيم موقعيت ايجاد مي كرد؛ ارنج و تعويض ها هم به نظر من جالب نبودن... البته تو وقت هاي اضافه تيم بهتر كار كرد...
از اينها كه بگذريم، دم همه ي اونايي هم كه اومدن ورزشگاه گرم...
فوتبال جذابيتش به تماشاگره...
موند بازي با فولاد، كه واقعا بازي سختيه تو اهواز، با تيم خوب مجيد جلالي؛ مضافا اينكه پرسپوليس فرصت استراحت كمتري داره نسبت به فولاد...
به هر حال ايشالا فولادُ هم مي زنيم و ميريم فينال...
چون پرسپوليس بايد هدفش آسيا باشه...
پ.ن. پرسپوليس هنوز انقدر تيم بزرگي هست كه بردن يه بازي 1/4 نهايي جام حذفي، تو خونه، و با پنالتي، باعث نشه كه اين طور كادر فني و بازيكناش از خودشون بيخود بشن...
با اين قسمتش اصلا حال نكردم...
با این که استقلالیم از باخت این پر مدعا ها خیلی خوشحال شدم. در ثانی علی دایی برای ناصر خان مشکی پوشیده بود ولی قلعه نویی نه.![]()
زنده باد پرسپولیس بزرگ که نشون داد هنوز خیلی مونده بعضی تیم ها که خودشون رو قطب میدونن برسن به نام بزرگ پرسپولیس ....
ضمنا از این دسته تیم ها زیاد اومدن و رفتن ... اونی که میمونه و مونده پرسپولیس ایرانه .....
نکنه خنده دار دیروزم اعتراض به داوری هست که فقط میشه خندید
زنده باد طرفدارای گل پرسپولیس![]()
دوست من از این جمله تیم ها تو تاریخ زیاد اومدن و رفتن ..... فولاد قهرمان شد سال بعد دسته پایین ....
بزرگ بودن به طرفدار .... سابقه .... شخصیت ..... و خیلی چیزها ربط داره ..... سپاهان خیلی مونده بزرپ بشه جدی میگم .
WikipediaWikipedia
سپاهان پر افتخارترین تیم تاریخ لیگ برتر ایران با سه مقام قهرمانی در دوره های دوم، نهم و دهم است.
پرسپولیس از آغاز تاریخ خود، ۹ بار در بالاترین دسته لیگ فوتبال ایران به قهرمانی رسیده (یک جام منطقهای ۲جام تخت جمشید ۴جام آزادگان و ۲جام خلیج فارس) و از این جهت رکورددار است.
Last edited by aligol172; 01-06-2011 at 00:20.
به نظرم نباید از الان استقلال و پرسپولیس رو فینالیست بدونیم ، از سویی ملوان با کوله باری از افتخار در جام حذفی رودرروی استقلال قرار داره و از طرف دیگه فولاد مرموز جلالی برابر پرسپولیس ( هرچند که دایی آمار خوبی در برابر تیمهای جلالی داره ) .
هرچند امیدوارم که پرسپولیس یک پای فینال باشه و بتونه از عنوانش دفاع بکنه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)