ده روسی میمونه چون مالکین باشگاه میدونن ده روسی و توتی اگه برن،طرفدارای 2 آتیشه رم امنیت جانی براشون باقی نمیذارن
بله دیگه،وفادارتر از توتی هم مگه تو فوتبال داریم!!!
ده روسی میمونه چون مالکین باشگاه میدونن ده روسی و توتی اگه برن،طرفدارای 2 آتیشه رم امنیت جانی براشون باقی نمیذارن
بله دیگه،وفادارتر از توتی هم مگه تو فوتبال داریم!!!
کرکيچ:بهترين بازي هايم را براي رم انجام ميدهم
اين مهاجم 20 ساله هفته گذشته با انتقالي 12 ميليون يورويي از بارسا به رم پيوست و احتمالا اولين بازي اش براي اين تيم را روز چهارشنبه مقابل واشاش مجارستان انجام مي دهد.
![]()
بویان کرکیچ، مهاجم جدید رم، بی صبرانه در انتظار انجام اولین بازی اش برای جالوروسی است.
این مهاجم 20 ساله هفته گذشته با انتقالی 12 میلیون یورویی از بارسا به رم پیوست و احتمالا اولین بازی اش برای این تیم را روز چهارشنبه مقابل واشاش مجارستان انجام می دهد.
بویان در رقابت های فصل گذشته فرصت چندانی برای بازی در نوکمپ پیدا نکرد و تنها در 9 دیدار در ترکیب اصلی آبی و اناری ها قرار گرفت اما اکنون به دنبال انجام بازی های بیشتر در ترکیب اصلی رم است.
او در گفتگو با کوریه ره دلو اسپورت گفت:" کمی احساساتی هستم. نمی دانم مقابل واشاش از ابتدا بازی می کنم یا خیر اما مطمئنم که شب مهمی برای من خواهد بود. طرفداران رم من را نمی شناسند و من هم آنها را نمی شناسم اما من تلاش می کنم بهترین بازی ام را انجام بدهم."
[/COLOR][/SIZE][/FONT]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رم به دنبال مدافع بارسلونا
مسئولان باشگاه رم قصد دارند گابريل ميليتو مدافع باشگاه بارسلونا را به خدمت بگيرند.
![]()
به نوشته روزنامه ال موندو مسئولان باشگاه رم قصد دارند گابریل میلیتو مدافع باشگاه بارسلونا را به خدمت بگیرند.
پیش از این لیون و لاتزیو نیز علاقه خود را برای جذب این مدافع 30 ساله که تنها یک سال از قراردادش با بارسا باقی مانده ابراز کرده بودند.
میلیتو که با حضور جرارد پیکه و کارلس پویول به یک بازیکن مازاد تبدیل شده است قصد دارد نوکمپ را به مقصد تیمی که بتواند در ترکیب اصلی آن به میدان برود ترک کند.
دو باشگاه ایندیپندینته و ساراگوسا نیز که میلیتو پیش از این برای هر دوی آنها بازی کرده نیز به دنبال بازگشت او هستند.
لوئیس انریکه سرمربی رم میلیتو را از زمان کارش به عنوان سرمربی تیم دوم بارسلونا به خوبی می شناسد و قصد دارد او را به جمع بارسایی های رم اضافه کند.
سه شنبه لوئیس انریکه اعلام کرد ترکیب تیمش کامل نشده است و تا قبل از پایان مهلت نقل و انتقالات چند بازیکن دیگر را به خدمت خواهد گرفت.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مدير فني رم: سه يا 4 بازيکن ديگر مي خريم
والتر ساباتيني تمايل زيادي دارد تا مهره هاي بيشتري را در اختيار لوئيس انريکه قرار دهد
![]()
والتر ساباتینی، مدیر فنی رم در صحبتهایی اعلام کرد که خریدهای تابستانی تیمش هنوز به پایان نرسیده است. بعد از خریداری مارتین استکلنبرگ، بویان کرکیچ، خوسه آنخل و اریک لاملا، ساباتینی در صحبتهایی اعلام کرد که نیروهای دیگری در راه است.
او در صحبتهایی به کانال رم گفت:« ما سه یا چهار بازیکن دیگر خریداری خواهیم کرد ولی آرامشمان را حفظ کرده ایم و ایده های روشن و مشخصی برای تیم داریم.» با مشخص شدن قرعه رقابتهای لیگ اروپا، رم باید در مرحله پلی آف این رقابتها،با اسلووان براتیسلاوا دیدار کند.
ساباتینی دراین باره گفت:« ما نباید حریفمان را دست کم بگیریم. آنها با ریتمی متفاوت از ما بازی شان را دنبال می کنند ولی ما کیفیتمان را در زمین مسابقه به نمایش خواهیم گذاشت.» رم هفته آینده در دیداری دوستانه مقابل والنسیا قرار خواهد گرفت
واقعا تغییرات رو می شه حس کرد توی این تیم...
امیدوارم سری آ جذابی داشته باشیم![]()
درسته كه تغييرات رو ميشه حس كرد ولي مثبت يا منفي بودنش زياد معلوم نيست
تو نقل و انتقالات خيلي فعال بوده رم ولي تا الآن معمولي عمل كرده
بويان، لاملا،استكلنبرگ و آنجل رو خريده ولي مكسس و منز و ووچينيچ رفتن. بينيم تو اين وقت باقي مونده چه كسايي جذب ميشن
پیشنهاد 16 میلیون یورویی رم برای خرید نیلمار
سایت گل- طبق گزارش منتشره در رسانه های مختلف ایتالیایی، سران باشگاه رم آماده اند تا برای خریداری نیلمار، ستاره برزیلی باشگاه ویارئال وارد عمل شده و با پیشنهاد 16 میلیون یورویی این ستاره را به رختکن تیمشان بیاورند اسکای سپورت ایتالیا در گزارشی به این نکته اشاره کرده که سران باشگاه ویارئال اخیرا پیشنهاد 14 میلیون یورویی رم را رد کرده اند . این طور به نظر می رسد که مسئولان جلوروسی در بازار نقل و انتقالات به دنبال جانشین مناسبی برای میرکو ووچینیچ هستند که در بازار تابستانی به یوونتوس پیوست رم درحال حاضر آماده است تا با پیشنهادی 16 میلیون یورویی به اضافه پرداخت پاداش برای خرید این ستاره 27 ساله وارد عمل شود. البته سران باشگاه ویارئال هم امیدوارند تا با حفظ ستاره شان بتوانند عملکرد خوبی را به اجرا گذاشته و اعلام کرده اند که ستاره سابق لیون را به قیمتی کمتر از 20 میلیون یورو به فروش نخواهند رساند.
استکلنبرگ: برای پیوستن به رم روزشماری می کردم
سایت گل- مارتن استکلنبرگ دروازه بان جدید باشگاه رم بعد از اینکه در حضور خبرنگاران رسما به عنوان بازیکن جدید این تیم معرفی شد از آرزوهایش با این تیم ایتالیایی سخن گفت.
این دروازه بان 28 ساله که بیش از یک دهه در آژاکس حضور داشت هفته گذشته با رقم 6.3 میلیون یورو رسما به رم پیوست.
او قصد دارد توانایی هایش را در رم ثابت کند و ارزش واقعی رقم پرداختی برای انتقالش را نشان دهد.
او گفت:" همیشه برای پیروزی به میدان می روم و امیدوارم با رم نیز در تمام بازی ها به پیروزی برسیم. رم علاقه خود را به جذب من نشان داد و من هم برای پیوستن به این تیم روز شماری می کردم."
"با لوئیس انریکه سرمربی تیم صحبت کردم و او برنامه هایش را به من تشریح کرد. آماده ام تا تمام توانم را برای رم بگذارم و از اینکه به این تیم پیوسته ام بسیار خوشحالم. بی صبرانه در انتظار شروع رقابتهای فصل هستم."
اولین دیدار رم در رقابتهای سری آ 28 آگوست مقابل بولونیا است.
لوئيس انريکه از پيشرفت رم کاملا راضي است
سرمربي جديد رم از پيشرفت تيمش کاملا راضي است و معتقد است تيم در راه درستي گام بر مي دارد.
![]()
لوئیس انریکه سرمربی رم از پیشرفت تیمش در مراحل آماده سازی قبل از شروع فصل کاملا راضی است و معتقد است می تواند با رم به موفقیت های قابل توجهی دست یابد.
تابستان امسال تابستانی پر از تغییرات و اتفاقات خوب برای جلوروسی بوده است. مالک جدید، سرمربی جدید، خریدهای جدید و با کیفیت مثل بویان کرکیچ از بارسلونا، مارتن استکلنبرگ از آژاکس و اریک لاملا از ریورپلاته.
لوئیس انریکه می گوید:" شاگردانم پیشرفت بسیار خوبی داشته اند و از این پیشرفت آنها کاملا راضی هستم و امیدوارم با شروع رقابتهای فصل بتوانیم نتایج قابل توجهی کسب کنیم."
انریکه همچنین در تمجید از مارتن استکلنبرگ دروازه بان جدید تیم گفت:" او دروازه بان فوق العاده ای است که تجربه حضور در فینال جام جهانی را دارد. به دنبال خرید بازیکنانی بودم که کیفیت تیم را بالا ببرند. امیدوارم بتوانم با این بازیکنان رم را به جایگاه اصلی اش بازگردانم."
انريكه: فصل دشواري پيشرو داريم
خبرگزاري فارس: سرمربي اسپانيايي رم معتقد است فصل بسيار سختي در انتظار آنها است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت فوتبال ايتاليا، لوئيس انريكه در اين فصل هدايت رم را به عهده گرفته و برنامههاي بسياري را براي اداره اين تيم به سران باشگاه داده و اميدوار است بتواند با جالوروسي به قهرمانيها زيادي برسد.
انريكه در مورد فصل پيشرو گفت: كار بسيار سختي داريم ولي اميدواريم همه كارهايمان بر اساس برنامههاي نعيين شده پيش بروند تا نتيجه دلخواهمان را بگيريم. با حريفان قدرتمندي روبهرو خواهيم شد و تيمهايي هم هستند كه مشكل خاصي براي ما بهوجود نخواهند آورد. بايد بگويم هيچ تيمي را دستكم نميگيريم و روي همه حريفانمان حساب باز خواهيم كرد.
رم در ديدار مقدماتي ليگ اروپا بايد با اسلووان براتيسلاوا اسلواكي روبهرو شود كه حريف چندان سختي براي آنها نخواهد بود. با اين حال انريكه ميگويد با تمام قوا به ديدار آنها خواهيم رفت.
انريكه در اينباره گفت: آنها يك تيم درجه دو در اروپا هستند ولي در فوتبال همواره تيمهاي كوچك به راحتي تيمهاي بزرگ را حذف ميكنند. نميتوانيم بگوييم بدون هيچ مشكلي به مرحله بعد راه پيدا ميكنيم ولي اميدواريم در بازي برابر آنها به مشكل بزرگي برخورد نكنيم.
انتهاي پيام/
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)