تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 154 اولاول ... 23456789101656106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 1537

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض اوددو در اندیشه ترک میلان

ماسیمو اوددو در صحبت های اعلام کرد که از تعداد بازی هایی که او انتظار بازی داشته بسیار کمتر بازی کرده است و پیشنهاد های ارائه شده از باشگاه های دیگر را در نظر خواهد گرفت...

این مدافع سابق ایتالیایی فرصت چندانی در ترکیب آلگری نداشته است و با توجه به عملکر فوق العاده آباته عملا به یک بازیکن مورد علاقه آلگری مبدل گشت و اوددو نیز به یک نیمکت نشین محض مبدل گشت.

آباته یکی از بهترین مدافعان سمت راست ایتالیایی است که بسیار خوب پیشرفت کرده است.

او گفت
    " من انتظار داشتم دست کم 15 تا 20 بازی را به میدان بروم اما من تنها 7 بازی در این فصل انجام دادم بنابراین اگر فرصتی برای ترک میلانو پیش آید من آن را در نظر خواهم گرفت.اگر هیچ پیشنهادی از باشگاه های دیگر ارائه نشود سپس من می مانم و سخت تلاش می کنم تا بتوانم بازی های بیشتری انجام دهم"

این مدافع 34 ساله در سال 2007 از لاتزیو به میلان پیوست.او یک فصل را به صورت قرضی در باشگاه بایرن مونیخ توپ زد.

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

ببخشيد كسي ميدونه سيدرف گاتوسو و آمبروسيني تمديد كردن ؟

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

ببخشيد كسي ميدونه سيدرف گاتوسو و آمبروسيني تمديد كردن ؟
    سیدورف یک سال دیگه تمدید کرد
    گتوسو هم با اینکه پیشنهاد دستمزد 10 میلیونی از طرف روسها داشت با یک سوم این دستمزد تمدید کرد
    آمبرو هم تمدید کردن
    فقط تا این لحظه پیرلو از میلان جدا شدن

4. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض مدیر برنامه های معروف ایتالیایی: میلان باید مارک همسیک را بخرد

سایت گل- سیلوانو مارتینا، مدیر برنامه های معروف فوتبال ایتالیا، معتقد است میلان باید مارک همسیک، ستاره ناپولی را به خدمت بگیرد.

مارتینا مدیر برنامه های همسیک نیست اما معتقد است روسونری باید روی این بازیکن سرمایه گذاری کند. این در حالی است که جیان لوکا زامبروتا نیز اخیرا اعلام کرده همسیک می تواند خیلی خوب در تیم میلان جا بیفتد.

با این وجود باشگاه ناپولی اصلا علاقه به از دست دادن این بازیکن ندارد و آئورلیو دی لورنتیس، رئیس این باشگاه اعلام کرده که باشگاهش سوپرمارکت نیست و همسیک نیز فروشی نیست.

اما مارتینا در گفتگو با توتومرکاتووب گفت:" میلانی ها علاقه زیادی به همسیک دارند و باید برای خرید او هرکاری انجام دهند."

ین درحالی است که آدریانو گالیانی اخیرا اعلام کرد همسیک در برنامه این باشگاه جای ندارد.

همسیک 23 ساله که در سال 2007 به سن پائولو رفت تا سال 2015 با ناپولی قرارداد دارد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض ویتسل با میلان به توافق رسید!

گفته می شود اکسل ویتسل با قراردادی 4 ساله راهی سن سیرو خواهد شد..

طبق آخرین گزارشات به دست رسیده سایت فوت گل دات نت در خبری اعلام کرده که اکسل ویتسل هافبک بلژیکی تیم استاندارد لیژ با میلان به توافققات لازم دست پیدا کرده است.

در این گزارش مطرح شده است که ویتسل از تمامی جهات با سران میلان به توافق رسیده و در حال حاضر آن ها قصد دارند تا قراردادی چهارساله را به امضا رسانده و قطعی کنند.

طی گزارشاتی نیز این موضوع مطرح شده است که آدریانو گالیانی نائب رئیس باشگاه میلان با انوفوریو رئیس باشگاه استاندارد لیژ ملاقاتی داشته و به نظر می رسد که این دو فرد نیز این انتقال را از هر جهت قبول کرده اند و به توافقات نهایی دست پیدا کرده اند.

در نهایت باید در انتظار اخبار تکمیلی بود و دید که سران هر دو باشگاه چه واکنشی از خود نشان خواهند داد

کد:
    !

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض ال شاراووی میلان را انتخاب کرده است

استفان ال شاراووی در صحبت هایی اعلام کرد که او یک هوادار میلان است و قطعا دوست دارد تا برای روسونری بازی کند..

این موضوع بر هیچ کس پوشیده نیست میلان به صورت جدی این ستاره جوان را زیر نظر دارد و حتی گالیانی برای خرید او اقدام کرده است و در حال حاضر این ستاره 18 ساله اعلام کرد اگر او بخواهد انتخاب کند که فصل بعد کجا بازی خواهد کرد او میلان را برمی گزیند.

ال شاراووی در مصاحبه با اسکای اسپورت 24 چنین می گوید
    " اینتر, یووه یا میلان ؟ همه این ها تیم های بزرگی هستند اما من میلان را انتخاب می کنم زیرا من یک هوادار میلان هستم"

" بازی برای میلان یک رویا می باشد که به حقیقت می پیوندد این امر می تواند بسیار عالی باشد ونمی توان این فرصت را از دست داد"

" من همیشه توسط کاکا در میلان الهام گرفته ام. من حتی با او مقایسه می شدم من به عنوان یک بازیکن و یک انسان شبیه او هستم من دوست دارم هر جا که باشد با او بازی کنم چه در رئال مادرید و چه در میلان...."

بر روی این ستاره لیبل 10-15 میلیون یورویی زده شده است و اولین پیشنهاد رسمی میلان توسط جنوا بیش از این رد شده است و باید دید میلان چه تمهیداتی انجام خواهد داد تا این ستاره هوادار روسونری را به رختکن خود بکشاند.

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض روسونری به هدف بزرگش نزدیک تر شد!

به گزارش Calciomercatoseriea.it میلان برای خرید سسک فابرگاس به آرسنال پیشنهاد رسمی ارائه کرده است. گویا طرفین به توافقاتی هم رسیده اند و قرارداد 30 میلیون یورویی این بازیکن با میلان در سه قسط پرداخت خواهد شد، علاوه بر این امانوئلسون هم راهی آرسنال خواهد شد، تنها مانع میلان بارسلوناست، اگر روسونری بتواند کاتالونیایی ها را هم از کورس کنار بگذارد، سسک به زودی به میلان خواهد پیوست..

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض سران میلان تصمیم گرفتند : کاکا را فراموش کنید,پیش به سوی گانسو

گازتا دلا اسپورت در گزراشی امروز به این مسئله پرداخته است که در اینجا می توانید آن را مشاهده کنید..

میلان ایتالیا آماده است تا به هر نحو با سانتوس برزیل بر سر پائولو هنریکو گانسو وارد مذاکره شود.

گازتا دلا اسپورت در گزراشی امروز اعلام کرد پدر کاکا که مدیر برنامه های وی نیز می باشد دیروز در میلان بود تا بر سر بازگشت پسرش به سن سیرو در تابستان امسال صحبت کند.

و به نظر می رسد تنها مشکلی که وجود دارد تا این انتقال صورت نگیرد دستمزد 10 میلیون یورویی این هافبک مادریدی می باشد در حالی که میلان به هیچ وجه نمی تواند چنین دستمزدی را در این شرایط فعلی کاکا بپزید و پرداخت کند.

گازتا دلا اسپورت در ادامه این گزارش اعلام کرد با توجه به بسته شدن راه بازگشت کاکا به میلان و از طرفی تکذیب پدر وی مبنی بر بازگشت او و اصرار بر روی باقی ماندن کاکا در مادرید در حال حاضر میلان تمام تلاش خود را خواهد کرد تا گانسو را به رختکن سن سیرو بکشانند.

سران روسونری , آدریانو گالیانی و آریدو برایدا این هفته به برزیل خواهند رفت تا از طرفی هم با سانتوس مذاکرات لازم را انجام دهند و هم با گانسو صحبت هایی را انجام دهند و در نهایت این هافبک مهاجم را برای فصل بعد ایتالیا به میلان منتقل کنند.

11. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض سیلوا : به بارسلونا گفته بودم که می خواهم در میلان بمانم

تیاگو سیلوا پیشنهاد بارسلونا را برای ماندن در میلان رد کرد..

این مدافع برزیلی فصل فوق العاده ای را با باشگاه روسونری گذراند و در حال حاضر به عقیده بسیاری از کارشناسان یکی از بهترین مدافعان جهان است.عملکرد و کیفیت عالی او بارسلونا را علاقه مند به این ستاره کرده است.

بارسا برای انتقال این بازیکن اقدامی انجام داد اما تیاگو سیلوا اعلام کرد که او بیش از این به آنها نه گفته بود و به وضوح اعلام کرده است به آنها که مایل به ترک نیست و می خواهد در میلان بماند.

او گفت " من با بارسلونا تماسی داشتم و من به آنها گفتم که احساس می کنم که واقعا به میلان وابسته هستم و سرنوشتم به این تیم گره خورده است و می خواهم در میلان بمانم اگر بارسلونا من را می خواهد انها فقط می تواند ابتدا با باشگاه مستقیم صحبت کنند.من در میلان خوشحال و راضی هستم"

تیاگو سیلوا در سال 2009 بود که به میلان پیوست.

این مدافع 26 ساله در ادامه گفت " بسیار زود است که بخواهم به برزیل بازگردم زیرا من بسیار نزدیک به اوج دوران حرفه ای در کارنامه ورزشی خود هستم و امیدوارم که بتوانم دوران حرفه ای گری خود را در فلومینزه به پایان برسانم.این رویای من است و مطمئن هستم که می توانم به آن دست یابم"

تیاگو سیلوا هچنین گفت که او می خواهد پیراهن شماره 33 اش در میلان پس از رفتن او به نوعی بایگانی شود .

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تیاگو سیلوا پیشنهاد بارسلونا را برای ماندن در میلان رد کرد..

این مدافع برزیلی فصل فوق العاده ای را با باشگاه روسونری گذراند و در حال حاضر به عقیده بسیاری از کارشناسان یکی از بهترین مدافعان جهان است.عملکرد و کیفیت عالی او بارسلونا را علاقه مند به این ستاره کرده است.

بارسا برای انتقال این بازیکن اقدامی انجام داد اما تیاگو سیلوا اعلام کرد که او بیش از این به آنها نه گفته بود و به وضوح اعلام کرده است به آنها که مایل به ترک نیست و می خواهد در میلان بماند.

او گفت " من با بارسلونا تماسی داشتم و من به آنها گفتم که احساس می کنم که واقعا به میلان وابسته هستم و سرنوشتم به این تیم گره خورده است و می خواهم در میلان بمانم اگر بارسلونا من را می خواهد انها فقط می تواند ابتدا با باشگاه مستقیم صحبت کنند.من در میلان خوشحال و راضی هستم"

تیاگو سیلوا در سال 2009 بود که به میلان پیوست.

این مدافع 26 ساله در ادامه گفت " بسیار زود است که بخواهم به برزیل بازگردم زیرا من بسیار نزدیک به اوج دوران حرفه ای در کارنامه ورزشی خود هستم و امیدوارم که بتوانم دوران حرفه ای گری خود را در فلومینزه به پایان برسانم.این رویای من است و مطمئن هستم که می توانم به آن دست یابم"

تیاگو سیلوا هچنین گفت که او می خواهد پیراهن شماره 33 اش در میلان پس از رفتن او به نوعی بایگانی شود .
    چقدر این خبرا با هم متناقض هستن

THIAGO SILVA: I HAVE SPOKEN WITH BARCELONA & NOW THEY HAVE TO SPEAK WITH AC MILAN

کد:
    تیاگو سیلوا گفته که با سران بارسلونا صحبت کرده و الان فقط مونده که مدیرای میلان نظر بدن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •