تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456
نمايش نتايج 51 به 51 از 51

نام تاپيک: سياهچاله ها و ناتوانى در پيش بينى آينده

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

من تفسیر کپنهاک رو رد نکردم(تو پستم هم تاکید کردم رد نیم کنم.شما چه جوری نتیجه گرفتی من این تفسیر رو قبول ندارم؟!من گفتم همین تفسیر هم توضیحاتش در مورد چیزهایی که می گه واضح نیست.
    من باذکر منبع عنوان کردم دانشمندان بی علتی رو قبول دارند خیلی مستند یه دور دیگه مطالب بالا رو بخونین به زبان خیلی شفاف دانشمندان علیت رو رد کردن در مطلبی که گفتم

شما هر نظریه ای رو که مد نظرتون منبع انگلیسیش رو بدین اعتبارشو در مجامع علمی مقایسه کنیم ت من به شما منبع علمی دادم گیر دادین به شاید های که تو ذهن خودتون دارید و هیچ پایه علمی نداره مستند صحبت کنید
    معتبر ترین تفسیر اصل عدم قطعیت تفسیر کپنهاک خواستین یه تحقیق در موردش کنین

منم می گم فرض شما باطله چون این احتمال واقعا کمتر از اونیه که اتفاق بیفته.پس این حیات احتمالاتی بوجود نیومده.
    از نظر شما نظریه تکامل احتمالش خیلی کمه و غیر علمی ولی خلقت ادم از گل و داستان ادم و هوا علمی و امکانش بیشتر خوب پیشنهاد بدید تکامل رو از زیست شناسی حذف کنند و خلقت رو تدریس کنند
    هر کس سر سوزنی با زیست شناسی اشنایی داشته باشه میدونه زیست شناسی چی رو توضیح میده تکامل یا خلقت
    اگه خیلی مایل به این بحث هستید تایپیک جداگانه بزنید در مورد حیات اونجا من جواب های شما رو میدم

در اخر می گم که شما می تونید این احتمالات و کنار هم بگذارید و اخرش بگید این احتمال ده به توان منفی 20000 و ... است بعد هم بگید خب صفر که نیست پس ممکنه!خب اینم حرفیه.ولی باید ببینید این حرف رو به یک ریاضیدان بگید چی می گه بهتون!من خیلی راحتترم به جای این احتمالات کم بگم یک خدایی بوده.نمی دونم شاید درک درستی از معنی احتمال ندارید..
    وقتی احتمال از نظر مادی هست چرا متوسل به متافیزیک بشیم احتمال متافیزیک زیاد حتما
    احتمال رومیشه باش پدیده های مادی و ملموس رو برسی کرد نه غیر مادی ومتافیزیکی
    Last edited by dashhosein38; 12-08-2011 at 17:37.

صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •