به شخصه ترجیح میدم فیلمی ببینم که از روی واقعیت ساخته شه نه از روی بالیوود!!ولی اگه طاهر بمیره خیلی بی مزه میشه مگر اینکه سریع بپرن تو زمان حال و بقول دوستان دوباره یکی از مرده ها نقش پسر طاهرو بازی کنه...![]()
به شخصه ترجیح میدم فیلمی ببینم که از روی واقعیت ساخته شه نه از روی بالیوود!!ولی اگه طاهر بمیره خیلی بی مزه میشه مگر اینکه سریع بپرن تو زمان حال و بقول دوستان دوباره یکی از مرده ها نقش پسر طاهرو بازی کنه...![]()
نباید بین فیلم های ایرانی دنبال چنین چیزی گشت.به شخصه ترجیح میدم فیلمی ببینم که از روی واقعیت ساخته شه نه از روی بالیوود!!
منم بانظر علی آقا موافقم.کمتر سریالی پیش می یاد که ساخته بشه و مورد توجه قرار بگیره.مگه عامه خوششون بیاد که
خب ایرادی نمی شه گرفت
به نظر من امکان نداره الآن حال طاهر خوب بشه و از کما دربیاد! یا می میره، یا بعد چند سال خوب می شه. با توجه به عقاید نویسنده و پیشبرد داستان می گم!
احتمالا طاهر فراموشی میگیره یا یه مشکلی واسش پیش میاد تا بعدا بتونن از این موضوع استفاده کنن. این مطلب رو از این حیث میگم که قراره ستایش 2 هم ساخته بشه /
ولی دوستان مد نظر داشته باشن که دکتر گفت: مرگ مغزی(اگه اشتباه نکنم).و گفت فقط با دستگاه زنده است
به قشنگی چشمایه ستایش، مردونگی طاهر،گیجی صابر، تحمل آتی ، پول حشمت فردوس، سوزش انیس و... میخامت. افتاد؟
![]()
اینو بگم که سریاتش خیلی چرت شده و فکر کنم که خیلیم چرت تموم شه.
.
.
.
من از اول این سریال رو دنبال نکردم !!
کلا همین 3-4 قسمت آخر رو دیدم !!
به نظرم اینقدرا هم که شما میگی بد نیست !!
یکی از بچه های نت که با تهیه کننده آشنا بوده چند ماه پیش گفت سریال چی میشه کسی اینجا نگفته آخه یک سری چیزهاش یادم رفته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)