تو تاپیک خودمون گذاشتم اینجا هم می ذارم.
اقای خاص در ومبلی با شال گردن منچستر.
![]()
تو تاپیک خودمون گذاشتم اینجا هم می ذارم.
![]()
اونجا هم گفتند ..اینجا هم میگم :
بدلش هست.
پول داره ... می خره.خریدن ستاره های یونایتد واسه رئال مثل اینکه عادت شده....داره نظرم درباره رئال عوض میشه....
فیگو رو از بارسلونا گرفتند ...منچستر که هیچی نیست
همون طور که گفتم این برای کریم خیلی بد بوده و امارشو خراب کرده ...
تیم 4 تا زده بود کریم می اومد تو .. هیچ کی دیگه انگیزه ی بازی نداشت ... می شد مثل تمرینا ...
شکی نیست . ولی پپ هم ترکونده.بهترین مربی توی این زمینه بدون شک الان ارسن ونگره ..
از نظر من به غیر از 11 شماره اصلی بقش دل بخواهی هست .. مثل من 30 رو دوست دارم به غیر از 11 تایه اصلی.اگه خودش بخواد که اره .... ولی شماره ی 23 هم توی رئال کم شماره ای نیستا .![]()
این مورینیو ئه؟!!
این خوزه نیست!تو تاپیک خودمون گذاشتم اینجا هم می ذارم.
![]()
بدل-ه خوزس!
100 تا دلیل هست که این شخص خوزه نیست!
چرا تو سکوی ویژه نیست؟!
یعنی اینقدر عاشق منچستر، مربی گری این تیم، یا متنفر از بارسا شده که با اون همه غرورش شالگردن منچستر رو بذاره؟!
خوزه این چند ساله خیلی پیرتر از اینا شده!
موهاش ریخته و سفید شده!
از همه مهمتر، شما تمام قسمت های صورت رو عین یکی دیگه یکن، چشما رو نمیتونی عوض کنی
پاک شد کلاس تشخیص چهره![]()
Last edited by kasra_khan2003; 31-05-2011 at 13:28.
امروز 365مین روز حضور خوزه روی نیمکت رئال-ه!
تویه همین 1 سال، خوزه به نظر من و خیلی های دیگه، شاهکار کرد...
بعد 18 سال و بجای شکستی سنگین به آلکورکون، قهرمان کوپا شدیم با شکست 2 فینالیست قبلی (سویا و اتلتیکو) و بارسایی که میگن غیرقابل شکسته...!
تویه لیگ قهرمانان، بعد 8 سال نه تنها با برد عالی مقابل گربه سیاهمون، رفتیم جز 8 تیم که تونستیم بریم نیمه نهایی و هممون میدونیم که حقمون فینال بود اما حقمون رو خوردن..
مشکل لیگمون هم کم بودن مهاجم ها در یک مقطع فصل بود که مقصرش، والدانو بود که از همون اول فصل، به حرف خوزه گوش نداد و مهاجم سومی نیوورد به تیم...البته دسته کم گرفتن تیم های کوچیک هم خیلی نقش داشت..
+
از اونور، برخلاف اونچه که افرادی که از اومدن خوزه به رئال ترسیده بودن، میگفتن، کمتر بازی از رئال بود که رئال کلی موقعیت گل خلق نکنه و گل نزنه...
نشون به این نشون که رئال بهترین خط حمله لیگ های اروپایی رو کسب کرد و تویه خیلی از بازیها، دروازبان حریف، بهترین بازیکن زمین شد..!
رونالدو بهترین گلزن اروپا و لالیگا شد و تعداد گلهاش، با بازیکنی که بعضی(هوادارای تیم همون بازیکن؟!)، بهترین بازیکن تاریخ میدوننش(!!)، برابر بود در حالیکه اصلا وضعیتشون شبیه هم نبود و عادلانه نبود رقابت برای کریس اما اون خودش رو نشون داد...
اوزیل هم بطور مشترک، بهترین پاسور لالیگا شد و یکی از بهترین ها در کل رقابت ها در حالیکه تازه اول راهشه...
تمام اینها در حالیه که این تیم، یکی از جوون ترین تیم های تاریخ رئاله!
و از اون مهمتر اینکه تیم های خوزه، سال دوم شاهکار اصلی رو، انحام میدن!
انتظار یه فصل رویایی رو دارم برای فصل بعد...![]()
رئال مادرید فاصله ی زیادی با بارسلونا ندارد - سمی خدیرا
اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:
ستاره ی آلمانی رئال مادرید معتقد است که بارسلونا در این فصل شایستگی قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا را داشته است اما این را هم افزود که رئال مادرید هم با بارسلونا فاصله ی چندانی ندارد ...
سمی خدیرا ستاره ی آلمانی تیم رئال مادرید عنوان کرد که تیم بارسلونا مستحق قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا بوده است اما این بازیکن اعتقاد دارد که رئال مادرید هم با بارسلونا فاصله ی چندانی ندارد و هر دو تیم اسپانیایی تقریبا در یک سطح هستند.
بارسلونا در مرحله ی نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا توانست در دو بازی رفت و برگشت در مجموع رئال مادرید را 3-1 شکست دهد و به فینال رقابت ها برسد و با شکست منچستر یونایتد قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شود.
خدیرا در مصاحبه با Kicker گفت که رئال مادرید فاصله ی چندانی با بارسلونا ندارد و در دیدار رفت مرحله ی نیمه نهایی با توجه به اخراج اشتباه و غیر عادلانه ی په په رئال مادرید به هیچ عنوان نباید بازی را با نتیجه ی 2-0 واگذار میکرده است.
"مطمئنا همه موافق این هستند که بارسلونا استحقاق قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپای این فصل را داشته است اما ما نیاز به تلاش مضاعفی برای رسیدن به سطح آن ها نداریم چون همین الان هم تقریبا در یک سطح فوتبال بازی میکنیم".
"در نیمه نهایی ما به کارت قرمز په په باختیم، به نظر من آن اخراج کاملا اشتباه بود. اگر ما در مقابل بارسلونا با یازده نفر بازی میکردیم مطمئنا بازی را واگذار نمیکردیم".
په په در دقیقه ی 61 بازی در دور رفت مرحله ی نیمه نهایی به دلیل خطا بر روی دنی آلوز مستقیما از بازی احراج شد و بعد از اخراج په په بود که لیونل مسی توانست دو گل بزند و تیمش را به سمت پیروزی هدایت کند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پیش نمایه مارکا:
پیشخوانِ برجسته:
مو،سالَت را شروع كن
دیگر پیشخوانها:
12 ماه با مو
امروز اولين سالگرد حضور او بر روي نيمكت مادريديها است
"هنوز هم بهترين نتايج را فصل دوم ميگيرم"
از طرف باشگاه مورد تمجيد قرار گرفته:او راهنماي ما است
پايان كار ماتئوس با آ.اك آتن:
"چرا براي گرفتن جام به رئال مادريد برنگردم؟"
پپ يك سال ديگر در بارسا.... تا 2013 فرصت تحقيق براي رفتن به قطر را دارد
رسوايي فيفا:آيا جام جهاني 2022 قطر را خريده اند؟
پیش نمایه آاِس:
پیشخوانِ برجسته:
روسا تصميم ميگرند
كان آگرو 45 يا 81.8ميليون براي رئال مادريد خرج دارد
دیگر پیشخوانها:
او اكنون در آرژانتين است و منتظر تصميم گيري
هيچ قانوني در مورد وضع ماليات بر در آمد وجود ندارد
تاكنون هيچ بازيكني مبلغي از قيمت موجود در بند قراردادش را دريافت نكرده
مورينيو يك سال را در رئال مادريد پشت سر گذاشت
در اين 365 روز يك جام حذفي كسب كرده و اكنون تمام قدرت را در اختيار دارد
كامينرو:"معتقدم كه كان با ما ادامه ميدهد"
// با تشکر از پرهام عزیز بابت ترجمه
+
تیتر چندروز قبل درباره رئال نبود. ضمن اینکه یه تیتری بود مبنی برا اینکه کریس رونالدو میخواد تا 38 سالگی بازی کنه.
این 81.8 ملیون یورو دیگه چیه؟ بابا اینقدر پول بیخود خرج نکنن خیلی بهتره. به نظر من آگرو 20 ملیون هم ارزش نداره. خوب البته تیمی که برای لاسانا دیارا 20 تا دادهدیگه ازش بعید نیست.
امیدوارم یا کانالس رو از دست ندن یا اگه قرضی میدنش جایی به آرسنال بدن تا ونگر قشنگ بسازدش. و دیگه اینکه به شدت امیدوارم که فصل بعد تمام تیم ها رو درو کنه. حد اقل الان از لحاظ روحی وضع خیلی خوبه. و امیدوارم این مصدومیت ها دیگه برای بازیکن ها پیش نیاد.
و اینکه یه دفاع وسط خوب پیدا کنن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)