تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام تیم قهرمان لیگ قهرمانان اروپا 2010-2011 خواهد شد؟

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بارسلونا ( اسپانیا)

88 48.89%
  • منچستر یونایتد ( انگلیس)

92 51.11%
صفحه 6 از 49 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 481

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011 | فینال

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

Arsene Wenger

“I have not seen all the players but he has great qualities; humility, desire to play, happiness to help the team.
    You never see any bad reaction despite all the kicks he gets. When you look at the numbers, you have to kneel down and say ‘fantastic’.
    The guy scores 50 goals in a season in modern football and has 25 assists. When you see how difficult it is to score a goal you just have to say it is absolutely exceptional

In a press conference, Arsenal manager Arsene Wenger refuted Jose Mourinho’s comments that referees favour Barca and later hailed Lionel Messi’s attitude and his achievements this season

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by fr0st; 05-05-2011 at 22:01.

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

ﻭﯾﺪﯾﭻ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺎﺷﻪ ﺩﯾﮕﻪ ﺣﺴﯿﻦ ﺟﻮﻥ.....
    ﯾﻪ ﺳﻮﺍﻝ ﻓﻨﯽ :ﺩﯼ ...ﭼﺮﺍ به ﮔﯿﮕﺰ ﻭ ﺍﺳﮑﻮﻟﺰ ﺑﺎﺯﻭﺑﻨﺪ ﮐﺎﭘﯿﺘﺎﻧﯽ ﻧﻤﯿﺮﺳﻪ ؟

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

یه سوال فنی از دوستان منچستری... اگه این فصل قهرمان بشیم جام رو کی بالا می بره... گیگزی یا ریو یا ویدیچ؟
    دیگه سه نفری که نمیتونن جام رو بردارن!
    2008 که گیگزی و ریو با هم بردن بالا .. امسال حتما همه باهم
    اون سال که هر دو جام رو بالا بردن دلیلش این بود که گیگز از وسط بازی به تیم اضافه شد و ریو فردیناند خواست بازوبند رو بده به گیگز که قبول نکرد . ولی موقع بالا بردن جام هر دو با هم گرفتنش .
    ===

امیدوارم فینال زیبایی بشه بین 2 باشگاه برتر دنیا که فوتبال زیبا بازی میکنند .

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

2008 که گیگزی و ریو با هم بردن بالا .. امسال حتما همه باهم
    ایشالا!
    ﯾﻪ ﺳﻮﺍﻝ ﻓﻨﯽ :ﺩﯼ ...ﭼﺮﺍ به ﮔﯿﮕﺰ ﻭ ﺍﺳﮑﻮﻟﺰ ﺑﺎﺯﻭﺑﻨﺪ ﮐﺎﭘﯿﺘﺎﻧﯽ ﻧﻤﯿﺮﺳﻪ ؟
    فکر کنم منچستر تصمیم به تربیت کاپیتان هم گرفته...: دی بهو دیدی وین هم بازوبند بست...
    ولی خارج از شوخی واسه منم سواله... البته تو پرانتز باید اشاره کنم که از کاپیتانی ویدیچ کاملا راضیم...
    اون سال که هر دو جام رو بالا بردن دلیلش این بود که گیگز از وسط بازی به تیم اضافه شد و ریو فردیناند خواست بازوبند رو بده به گیگز که قبول نکرد . ولی موقع بالا بردن جام هر دو با هم گرفتنش .
    + اینکه تو اون بازی گیگز رکورد سر بابی چارلتون رو در تعداد بازش برای باشگاه شکست.

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

ﺍﺭﻩ.....ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﻣﻨﻢ ﮐﺎﭘﯿﺘﺎﻥ ﺧﻮﺑﯿﻪ

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

The Front: Sport
    05.05.2011

SPY IN MANCHESTER ()

Guardiola already prepares 28 – M

Pep watched Man U win for 4 – 1 against Schalke and wrote down Ferguson’s team characteristics

The qualification party

کد:
    May 5, 2011

The Front: El Mundo Deportivo
    05.05.2011

BIG BARÇA

Guardiola, in Old Trafford

The press all over the world does applaud Barça’s style.

L’Èquipe: “Barça, lord and master”

La Gazzetta dello Sport: “Guardiola teaches Mourinho yet another lesson”

The Mirror: “Cristiano loser”

La Repubblica: “The football performed by Barça is a hymn of glory”

Bild: “[Madrid] hunted for Messi, but Barça is in the final”

“Real” hunting: Messi was the target of 11 of all the fouls made by Madrid.

کد:
    May 5, 2011

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

در مورد کاپیتانی منچستر ؛

در مطلبی میخوندم که از سرالکس فرگوسن نقل شده بود که معتقده کاپیتان تیم باید از خط دفاعی باشه و در درجه ی بعد از خط میانی ، حتی زمانی هم که بحث کاپیتانی رونی پیش اومده بود هم سرالکس این موضوع رو رد کرد .

اما انتخاب بین ویدیچ و فردیناند ، انتخاب سرالکس هست و نکته ی جالب اینه که مثل بعضی جاها از تعارفات بی جا مانند تعارف بازوبند ( به طور مثال هنگام ورور گیگز و اسکولز به زمین ) خبری نیست .

اما در مورد Plan B :
    دوست عزيز من يك بار در مورد پلن بي كلي نوشتم كه كسي جواب نداد شايد هم كسي اون پست رو نديده باشه
    متاسفانه خودمم نميدونم توي كدوم صفحه اس و يا شماره اون پست چنده و گرنه ديگه نمينوشتم و همونو اينجا قرار ميدادم
    من نميدونم اين اصطلاح چه جوري توي فوتبال باب شده و گسترش پيدا كرده
    اما در درست بودن اين اصطلاح هنوز خيلي حرف هست
    پلن بي يعني چي؟
    ....
    پلن بی معمولا برای تیمهایی باید لحاظ بشه که "سبک بازی" ارائه میدن ، مثل بارسا و تیم ملی اسپانیا که "سبک بازی" توتال فوتبال رو ارائه می کنند ( نمونه های دیگه شیلی بیلسا یا آژاکس جک رینولدز و بعد از اون آژاکس رینوس میشل و یا تیم ملی هلند در زمان بازیگری کرویف) و بازیشون رو بر اساس بازی حریف طرح ریزی نمی کنند ، بلکه همیشه برای ارائه ی فرم بازی یکسان خودشون وارد زمین می شوند و به عبارتی تحت هر شرایطی به سبک بازی خودشون وفادارند .

مثال هایی از تیم هایی که سبک بازی ارائه نمی دادند ( نمیدن ) ولی تاکتیکی بازی می کردند ( میکنند) : چلسی و اینتر مورینیو ، چلسی و روسیه و کره هیدینک کبیر ، رئال کاپلو ، میلان کاپلو ، تا حدودی منچستر یونایتد ، استون ویلای اونیل ، پورتوی همین ویلاس بواس و ...... .

نکته : تاکتیک الزاما سبک بازی نیست ، اما سبک بازی الزاما نوعی تاکتیک هست .

پلن بی برای بارسا میتونه واگذار کردن مالکیت توپ به حریف باشه ، میتونه همون چیزی باشه که در رفت CL در برنابئو نشون داد ( مالکیت توپ رو داشت ولی حمله نمیکرد ) که چندان روش خوبی برای ایجاد فضا نیست .
    Last edited by Ezel; 06-05-2011 at 00:04.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نوير طي يك هفته توي 3بازي جلوي منچستر و بايرن 10گل خورد كه 9گلش ضربات زميني بودش كه متاسفانه با توجه به قد بلندش فعلا نقطه ضعفشه چون تا بياد خودشو رو زمين پهن كنه توپ رفته تو گل ولي توي گرفتن تك به تك و ضرباتي كه توپ ارتفاع داره سلطان بي چون و چرا هستش كه اينو با گرفتن توپاي اندرسون و اوون نشون داد.

و در مورد پيش بيني قهرمان چون نميخوام از طرف دوستان متهم بشيم كه بر اساس ال و بل و صغري و كبري و پيش زمينه ذهني قبلي و كينه و ..... قضاوت كردم بنابراين راي نميدم:دي
    راي من رو هيچكسي نميدونه و من اينو به همه اطمينان ميدم(از فرمايشات خودم در نماز شب جمعه قبل فينال:دي)

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ابتدا مخلصیم علیرضا جان... و اما بعد:
    کد:
    کد:
    کد:
    ما نیز نمیدانیم!
    .
    ولی شخصا معتقدم تو فوتبال داشتن پلن بی لازمه... خصوصا زمانی که دو تیم بزرگ با هم بازی می کنند... تا اونجایی که من میدونم هر تیمی یه برنامه اصلی داره برای رسیدن به گل... فرضا مربی تیم حریف رو آنالیز کرده که مدافعین تیم حریف در آفساید گیری و پوشش همدیگه و عدم هماهنگی مدافعین با هافبک دفاعی ضعف دارن... مربی هم میاد نقشه اول تیمش رو میزاره بر مبنای کارهای عمقی که نحوه جاگیری بازیکنان و بازی بدون توپ، رد و بدل کردن پاس ها و... ابزاری میشن برای استفاده (شاید سوء استفاده) از نقطه ضعف حریف... حالا اگر تیم مقابل با تراکم در خط دفاعی و اضافه کردن هافبک دفاعی در تیم، این ضعف رو پوشش بده، طبیعتا به تیم مقابلش رکب زده... حالا اگه تو این شرایط برنامه شماره دو (پلن بی) به تیم تفهیم نشده باشه، ضمانتی برای نتیجه گیری اون تیم وجود نداره...
    حالا نظر شخصی من اینه تیمی مثل بارسلونا که برنامه اولیه فوق العاده قدرتمندی داره در بیشتره موارد نیازی به پلن بی نداره... ولی اگر هم این تیم محتاج پلن بی بشه حقیقتا پا پس گذاشته...
    رو این حسابه که در اکثر بازی ها اکثریت ما ها منتظریم که پلن آ مربیانی رو ببینیم که اومدن پلن آ بارسا رو خنثی کنن... چون با خنثی شدن اون، چیره شدن بر پلن بی احتمالی بارسا کار چندان سختی نخواهد بود...
    الان هم بیشتر راجع به ساف صحبت میشه که بهتره یا قراره چه نقشه ای رو برای متوقف کردن بارسا رو کنه...
    البته نظر منه... ممکنه اشتباه باشه...
    یاعلی
    در آغاز من چاكرتم حسين جان

اما به هيچ كدوم از سوالهايي كه من مطرح كردم جواب ندادي
    من باز هم ميگم در درست بودن اين اصطلاح در فوتبال هنوز خيلي حرف هست
    اين تقسيم بندي كه تيم با نقشه اول مياد داخل اگه نگرفت بعد از نقشه دوم استفاده ميكنه يك تقسيم بندي خيلي ساده و دور از حقيقت فوتبال شناور امروزه
    اين اصطلاح بيشتر آكادميك و در حد تئوريه كه خيليها هم به اشتباه از اون استفاده ميكنن
    من حاضرم ثابت كنم بارسا طبق اين تقسيم بندي بيش از ده پلن داره
    اما مسئله اينه كه اصلا نميشه در فوتبال شناور امروز روشهاي مختلفي رو كه تيمها در طول نود دقيقه اجرا ميكنن از هم مجزا كرد و گفت اين پلن اوله اين پلنه دومه و اين پلن...
    راستي يه سوال هر تيمي فقط دو پلن داره؟
    يه سوال ديگه ميشه روشي يا پلني كه ديشب منچستر بازي كرد رو بگي ميشه بگي آيا از روشي ديگه استفاده كرد يا نه؟
    نميدونم بازي رئال بارسا رو در نيمه نهايي چقدر دقيق نگاه كردي ( به اين خاطر كه علاقه اي بهشون نداري ميگم)
    بارسا در هر دو ديدار با روشي بازي كرد كه در اين سه چهار سال اصلا بازي نكرده بود
    نميدونم چقدر متوجه تغييرات حركتي طولي و عرضي خط دفاعي بارسا در اين دو بازي شدي و البته از نيمه دوم دل ري
    اما در اين سه سال اولين بار بود كه خط دفاعي بارسا از اين روش استفاده ميكرد
    نميدونم متوجه شدي كه تغيير واضح پيكه در همون الكلاسيكوي برگشت رئال كه مساوي شد بعد از تقريبا 15 دقيقه شدي
    گوارديولا وقتي متوجه پست و شكل جديد په په شده بود و پرس شديد رئال رو ديد فهميد كه ميشه با جلو رفتن پيكه و اضلفه شدنش به خط هافبك په په رو سردرگم كنه و اتفاقا هر موقع پيكه پا به توپ جلو ميرفت په په از بازي خارج ميشد
    گوارديولا فقط بعد از 15 دقيقه يك بدل به پرس مورينيو زد
    من بارها خواستم در مورد تغييراتي كه گوارديولا در برابر رئال انجام داد پست بدم اما حقيقتش از جو ضد پپ كه هنوز طرفداراي اكثر تيمها اون رو يه مربي بي تجربه و كم دانش ميدونن ترسيدم همينطور از طرفداراي سينه چاك مورينيو كه باز از طرفداراي اكثر تيمها بودن و اصلا قائل به اشتباه كردن و شكست خوردن تاكتيكي اون نيستن
    ولي واقعا هم در نميه دوم فينال دل ري و هم در هر دو ديدار نيمه نهايي بارسا به خصوص در خط دفاعي تغييرات واضحي در حركات و جاگيري داشت
    به شدت جلوي موقعيت سازي رئال گرفته شده بود
    فقط در مورد نوع بازيي كه از پويول در سمت چپ گرفته شد ميشه دو صفحه حرف زد
    اما وقتي قانون نانوشته اينه كه گوارديولا مربي درجه 2 هست و مورينيو اصلا اشتباه نميكنه و فقط داورها و يوفا هستن كه ميتونن مورينيو رو شكست بدن
    ديگه نميشه در مورد كارهاي تاكتيكي پپ حرف زد
    نميشه از مهار كردن په په و شكستن پرس مورينيو با چند كار ساده حرف زد
    در نتيجه تنها حرفي كه زده ميشه اينه كه بارسا پلن بي نداره و هيچ كس هم نيست كه يه الگو نشون بده
    تيمي رو نشون بده كه پلن بي داره
    هرچند من با اطمينان ميگم اين اصطلاحات فقط به درد درسهاي تئوريك ميخوره
    و در طول يك بازي حتي در تيمهاي درجه دوي اروپا از چندين روش مختلف و مجزا در طول 90 دقيقه استفاده ميشه
    نميدونم چطور ممكنه بارسا يك روش داشته باشه كه وقتي جلوي تيمهايي كه دفاع ميكنن به مشكل ميخوره و نميتونه از يه روش ديگه استفاده كنه
    وقتي اين مسئله جالب ميشه كه بدونيم 99 درصد تيمهايي كه در مقابل بارسا بازي ميكنن صد در صد دفاع ميكنن و بارسا با تمام اين شرايط در لاليگا با اختلاف اوله و در دو فينال ديگه هم حاضره
    يه پيشنهاد فقط به گلهاي زده شده امسال بارسا نگاه كن
    اينقدر تنوع درونشون هست كه اصلا نميشه گفت اين تيم فقط يه روش داره
    دوستان ميگن بارسا بايد كلي پاسكاري كنه تا يه گل بزنه اما حتما گلهايي رو كه بارسا با يكي دو پاس زدن نديدن
    ميگن مثلا اينتر يا رئال مورينيو در ضد حمله فوق العاده هستن
    اما گلهاي فوق سريع بارسا در ضد حملات رو نديدن
    البته مشكل اينه كه به دليل اينكه كمتر تيمها در مقابل بارسا حمله ميكنن كمتر از اين صحنه ها هم براي بارسا پيش مياد
    تيمها و مربيهايي كه ادعا ميكنن بارسا در مقابل تيمهايي كه بازي رو ميبندن به مشكل بر ميخوره و نميتونه از روش ديگه اي استفاده كنن چرا در معدود دفعاتي كه تيمها در مقابل خودشون بازي رو ميبندن درمانده ميشن
    فقط نوع پاسهاي عمقي بارسا بيش از 10 نوعه
    فقط در مورد روشهاي مختلف حركات اينيستا و ژاوي در كنار هم و نوع حمايتشون از هم ميشه كلي مطلب نوشت
    مگه ميشه دو سه بازيكن يك تنه يك باشگاه و يك تيم ملي رو چهار پنج سال در اوج نگه دارن و فقط از يك روش استفاده كرده باشن
    هرچقدر هم قوي يك روش رو اجرا كني دير يا زود براي اون بدلي ابداع ميشه
    پس چرا نه خشونت و نه هيچ روش ديگه اي به جز چند تك بازي مثل سوئيس و آرسنال و اينتر نه بارسلونا و نه اسپانيا رو نتونستن متوقف كنن
    حرف اونقدر در مورد شيوه هاي بازي بازيكناي بارسلونا هست كه واقعا نميشه 10 درصدشون رو هم نوشت
    به قول رياضي دان و فيلسوف معروف فيثاغورس براي رسيدن به سادگي بايد از پيچيده ترين راه ها گذشت
    شايد شكل ساده بازي بارسا و سادگي پاسكاريشون باعث ميشه فكر كنيم بارساييها كار خاصي انجام نميدن
    اما من كه به اندازه عمر كم خودم عقل دارم صادقانه ميگم وقتي به حركات فقط بدون توپ بازيكناي بارسا فكر ميكنم واقعا سرم درد ميگيره
    اونقدر متنوع هستن كه واقعا نميشه در مورد همشون نوشت
    بارها گفتم كه مينويسم اما در اين شرايط كه از قبل همه قضاوتها شده هيچ فايده اي نداره

در آخر يك چيز رو بگم
    همونجور كه همه ميدونن سر آلكس بعد از باخت به بارسا در فينال قبلي گفت دقيقا ميدونم مشكل كجا بود
    اما مشكل فعلي سر آلكس اينه كه نه گوارديولا اون مربيه و نه بارسا اون تيم دو سال پيش
    بارسا به وضوح در نيمه نهايي نشون داد روشهاي جديدش ميتونه هر كسي رو غافلگير كنه
    و اين رو مطمئنا حتي خود مورينيو هم فهميد
    اما متاسفانه جواب سكوت سزاوارنه او در مورد اشتباهات داوري در سال گذشته در مقابل اينتر به بدترين شكل داده شد و اجاز نداد كارها و تغييرات فني گوارديولا ديده بشه

خيلي حرف زدم
    Last edited by گرافيكار; 06-05-2011 at 00:13.

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اما در مورد Plan B :
    پلن بی معمولا برای تیمهایی باید لحاظ بشه که "سبک بازی" ارائه میدن ، مثل بارسا و تیم ملی اسپانیا که "سبک بازی" توتال فوتبال رو ارائه می کنند ( نمونه های دیگه شیلی بیلسا یا آژاکس جک رینولدز و بعد از اون آژاکس رینوس میشل و یا تیم ملی هلند در زمان بازیگری کرویف) و بازیشون رو بر اساس بازی حریف طرح ریزی نمی کنند ، بلکه همیشه برای ارائه ی فرم بازی یکسان خودشون وارد زمین می شوند و به عبارتی تحت هر شرایطی به سبک بازی خودشون وفادارند .

مثال هایی از تیم هایی که سبک بازی ارائه نمی دادند ( نمیدن ) ولی تاکتیکی بازی می کردند ( میکنند) : چلسی و اینتر مورینیو ، چلسی و روسیه و کره هیدینک کبیر ، رئال کاپلو ، میلان کاپلو ، تا حدودی منچستر یونایتد ، استون ویلای اونیل ، پورتوی همین ویلاس بواس و ...... .

نکته : تاکتیک الزاما سبک بازی نیست ، اما سبک بازی الزاما نوعی تاکتیک هست .

پلن بی برای بارسا میتونه واگذار کردن مالکیت توپ به حریف باشه ، میتونه همون چیزی باشه که در رفت CL در برنابئو نشون داد ( مالکیت توپ رو داشت ولی حمله نمیکرد ) که چندان روش خوبی برای ایجاد فضا نیست .
    سروش جان به اين نميشه گفت پلن بي اين يك روش از روشهاي مختلف فوتباله
    شما اگر واگذار كردن توپ رو به حريف پلن بي بدونيد در تعريف پلن بي و مرزبندي انواع پلنها دچار مشكل ميشيد
    مثلا يك تيم به سانتر از جناحين گرايش داره و اينجوري حمله ميكنه
    پلن بي از كجا و از چه زمان شروع ميشه ؟ چقدر تغيير لازمه كه از پلن اول جدا بشيم و وارد پلن بي بشيم؟
    من فكر ميكنم پيچ اين بحث قبل از شروعش هرزه و در اصطلاح اهل جدل و بحث ، موضوع عمق پيدا نميكنه
    چون اصلا مقياس موضوع كه پلن بي باشه مشخص نشده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •