100% فعال كردمنوشته شده توسط khatamifar
اگه باور نداري ميخواي عكسشو بزارم![]()
من دارم با اون كار ميكنم فقط در مورد اين فايل اينجوريه![]()
100% فعال كردمنوشته شده توسط khatamifar
اگه باور نداري ميخواي عكسشو بزارم![]()
من دارم با اون كار ميكنم فقط در مورد اين فايل اينجوريه![]()
عكسا يكمي بشتر از كمي تا قسمتي نميه ابري يكسي تشريف دارند. عكس بذارم ميترسم پي سي رو با بعضي جاها اشتب بگيرن ....
![]()
بعدش خر بيارو باقالي با ركن ..سايت م يفيلتره . اقايوتن خانوما لطفا اينو جلوي بابا ننتون نبينين. بعضي جاهاش يه جورايي فوكوله
![]()
![]()
Last edited by Master; 07-06-2006 at 11:25.
مستر جان چرا اون لينكات اينقدر حجمشون بزرگن ؟
اون ويرچوال قرل عادي كه خيلي كوچيكه !!!
اون لينكا آدماش بيشتره ؟ يا حركات تكميلي دارن ؟!!
چه فرقي دارن ؟
سوال منم همينه اخه هيچ فرقي به حالش نكرد مخصوصآ اخريه كه معرفي كردين اوني كه گفتين خفنه.چكار بايستي بكنم
تا بشه ديد؟
بابا وقتی نرم افزار و نصب کردید . اینا رو نصب میکنید . ادماش حرکاتشون کامله . رقصا رو اونوقت می فهمید چیکار میکنند . (میگم جلو بابا ننتون نبینین ) اخه واقعا سکسیب و خفنه . با همه چیشون ور می رن . اخرشم (خدا به دور لخت میشنووو.....)
خوب عزيز من منم همين كار رو كردم اول اون نرم افزار اصليه رو نصب كردم وسپس اين نصخه كه كاملترش مي كنه(هموني كه 26مگا بايته)رو از حالت فشرده دراورده و روي vg document كليك مي كنم ولي هيچ فرقي نكرده.
مننمي فهمم شكا چجي ميگي . اخه وقتي اينو از حالت زيپ خارج كردي يه قايل اجراييه . كه مثل يه ستاپ مي مونه و بايد نصبش كني ... بعدم كه خيلي راحت نصب ميشه و حالا تو ادمها و مدلهاش اين مياد و شروع ميكنه به ور رفتن با خودش
ببینم ، این همونیه که برای ماکروسافته ؟ تو مجموعه نرم افزاری " پلاس " هستش ؟
یا اون برنامه کوچولوه که میشه آدماشو عوض کرد و اکثرشون دخترن و میشه از سایتش رقاص ها رو دانلود کرد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)