الان چه رامی رو گوشیت هست ؟
الان چه رامی رو گوشیت هست ؟
رام 2.3 سیانوژن مد 7 رو تا مرجله 11 نصب کردم و الان که ریبوت می کنم دو حالت که در پست بالا اشاره کردم پیش مباد در هر دو حالت در صفحه آرم (آندروید سیانوژن) ظاهر میشه....
اگر سیانوژن رو نصب کردی که دیگه مشکلی نیست ؟!
ریبوت میکنی دیگه نیازی نیست ولوم بالا یا پایین رو نگه داری . بزار گوشی کامل بیاد بالا دیگه !!!
تا مرحله 11 نصب سیانوژن رو کامل انجام داده ام ولی مراحل زیر رو انجام نداده ام:
12- برگردید تو منو قبلی و دوباره wipe cash / date کنید
13- تو منو اینستال ایندفعه برنامه google apps رو که تو مموری ریختین انتخاب و اینستال کنید .
14- تو منو گزینه reboot رو انتخاب و تایید کنید . تا گوشی ریست بشه
نمیدونم بخاطر چیه که موقع بالا اومدن ولوم بالا رو که نگه نمیدارم آرم سیانوژن ( گوگل که داخلش آرم موتورولا و آندروید سیانوژن است ) ظاهر میشه و ديگه هر چه قدر که منتظر میمونم این آرم تغییری نمیکنه و ثابت میمونه
اگه هنگام بالا اومدن گوشی ولوم بالا رو بعد از روشن شدن چراغ آبی نگه دارم منوهایی که در پست قبلی گفتم ظاهر میشه
لطفا" راهنمایی کنید ....
یکبار دیگه برنامه 2indinit رو ورژن جدیدش رو نصب کن و دوباره برو تو حالت ریکاوری و google apps رو اینستال کن .
گوشی که بالا نمیاد(هنگام بالا اومدن از آرم سیانوژن جلوتر نمیره) چطور میتونم در این حالت 2indinit رو نصب کنم؟
Last edited by farsad14; 22-09-2011 at 18:19.
درست نمیگی که ! یبار میگی گوشی بالا میاد یکبار میگی نه !!؟
به نظرم بزار تو شارژ که باطری شارژ بشه . بعدش دوباره با rsdlite یک رام 2.2 اصلی رو فلش بزن . مثلا 2.2 امارات یا انگلیس .
بعد مراحل رو از اول برو . یعنی گوشی رو روت کن و 2indinit نصب کن و ..... .
دوباره رام 2.2 رو نصب كردم و بقيه مراحل نصب را اين بار مو به مو انجام دادم در مرحله آخر ريبوت كردم باز هم تا آرم گوگل ( كه داخلش آرم موتورولا و سيانوژنه) مياد و جلوتر نمبره . اشكال از چيه؟؟؟؟
Last edited by farsad14; 23-09-2011 at 10:37.
بالاخره با راهنمایی های fire159 تونستم رام 2.3.5 سیانوژن رو نصب کردم ولی در منوی اصلی خبری از فیس بوک و gps نیست ( gps رو در مرجله 13 طبق آموزش نصب کردم ) این برنامه ها بایستی تو منو باشن یا خودمون نصب کنیم؟؟؟؟
خوب به سلامتی خوبه که حل شد کارت . اونا رو هم دانلود کن بریز تو گوشی . حالا از سیانوژن راضی هستی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)