دوستان تاریخ 6 شروع می شه یا 7 جون ؟
گیج شدم به خدا
از چه سایتی می تونم کامل تماشا کنم؟
دوستان تاریخ 6 شروع می شه یا 7 جون ؟
گیج شدم به خدا
از چه سایتی می تونم کامل تماشا کنم؟
همون طور که این دوست عزیزمون شهاب اشاره کرد دیگه همه خبر ها و اطلاعات مربوط به E3 رو توی این تاپیک بذارید و دیگه توی تاپیک خود بازی ها این کارو نکنید مخصوصا ویدئو هاا که همه اونا به مرور لینکشون اینجا گذاشته خواهد شد...
توی خود سایت رسمی زده 7-9 ژوئن ولی سایت های دیگه مثل گیم اسپات زدن 6-9 ژوئندوستان تاریخ 6 شروع می شه یا 7 جون ؟
شاید منظور اینه که 6 ژوئن بازدید برای عموم آزاد نیست
اون هایی که اینترنت پرسرعت ندارند، می تونند اخبار کنفرانس های مایکروسافت، سونی و نینتندو رو به طور زنده از لینک زیر دنبال کنند:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
SEGA عنوان هایی را که در نمایشگاه E3 حضور دارند را تایید کرد که این عنوان ها Shinobi, Sonic Generations, و Aliens: Colonial Marines هست. SEGA در خبری هم اعلام کرده است از تمامی کنسول ها و سیستم ها در بازی های خود از جمله PlayStation Move, Kinect, و Nintendo 3DS را در عنوان های خود پشتیبانی میکند.
لیست تمام عنوان های SEGA در نمایشگاه E3 در زیر موجود است:
- Aliens: Colonial Marines (Xbox 360, PlayStation 3, PC) – Launch Date: Spring 2012
- ANARCHY REIGNS (Xbox 360, PlayStation 3 ) – Launch Date: January 2012
- Binary Domain (Xbox 360, PlayStation 3) – Launch Date: Early 2012
- Captain America: Super Soldier (Xbox 360, PlayStation 3, Wii, Nintendo DS, Nintendo 3DS) – Launch Date: (US) July 19; (EU) July, 15, 2011; 3DS in Fall 2011
- CRUSH3D (Nintendo 3DS) – Launch Date: (US) September 6, (EU) September 9, 2011
- Guardian Heroes (Xbox LIVE Arcade, PlayStation Network & Steam) – Launch Date: Late Summer 2011
- House of the Dead: OVERKILL Extended Cut (PlayStation Move for PlayStation 3) – Launch Date: (US) October 25, (EU) October 28, 2011
- Renegade Ops (Xbox LIVE Arcade, PlayStation Network, PC digital download) – Launch Date: 2011
- Rise of Nightmares (Kinect for Xbox 360) – Launch Date: TBA
- SEGA Rally Online Arcade (Xbox 360, PlayStation 3) – Launch Date: Out Now on Xbox LIVE Arcade, Coming Soon on PlayStation Network)
- Shinobi (Nintendo 3DS) – Launch Date: September 2011
- Sonic Generations (Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo 3DS) – Launch Date: Holiday 2011
منبع:
Last edited by Killzone2; 04-06-2011 at 15:35.
GameSpot یک تیزر تریلر 35 ثانیه ای از Final Fantasy XIII-2 منتشر کرد و این عنوان در E3 حضور دارد که گفته شده درباره جزئیات کامل آن بحث میشود. در این ویدئو منتشر شده چیز زیادی را نشان نمیدهد اما چند شخصیت در بازی وجود دارد همچنین شخصیت Lighting هم حضور دارد.
Final Fantasy XIII-2 برای دو پلتفرم PS3 و 360 در زمستان منتشر میشود.
برای مشاهده اولین جزئیات منتشر شده به لینک زیر مراجعه نمایید:
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشيد شبکه اي براي تماشاي مراسم وجود دارد منظورم شبکه ي ماهواره ي
نه متأسفانه!
دوستانی که اینترنت درستو حسابی و نامحدود دارنلینک زیر رو رو مرورگرتون ذخیره کنید برای تماشای زنده ی نمایشگاه
از الان ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2 روز - 21 ساعت - 50 دقیقه و 40 ثانیهتا ..... E3 2011
Last edited by SA.JJ.AD; 05-06-2011 at 00:41.
زمان باقی مانده تا آغاز نمایشگاه رو نمایش میده به صورت تایمر...
برای تماشای آنلاین به نظر من IGN و Gametrailers بهترن که جفتشون فــیلــترن........!
سایت هایی که پخش زنده دارن اینا هستن:
Gamespot
http://e3.gamespot.com/live.html
G4TV
http://www.g4tv.com/e3-2011/
IGN
http://www.ign.com/events/e3
Gametrailers
Last edited by Leon-117; 05-06-2011 at 08:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)