اما من
اول 6090
دوم SN
سوم MSI
چهارمی وجود نداره
اما من
اول 6090
دوم SN
سوم MSI
چهارمی وجود نداره
سلام دوستان
من دونبال چند تا مرجع معطبر برای مقایسه لپ تاپ ها هستم ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
با سلام به همه دوستان
بعد از تقریبا سه روز گشت و گذار تو این تاپیک ها
مدل ایسوس N53SV به نظرم مدل ایده آل و شاید بهترین انتخاب تو رنج یک و نیم میلیون تومن به نظرم اومد
من کار گرافیکی و رندرهای 3D انجام میدم و عاشق گیم های گرافیکیهستم
لطف کنین از دوستان هرکی گزینه مناسب تری ( که از لحاظ رم هم تا 16 گیگ قابل ارتقا باشه ) سراغ داره زحمت بکشه و معرفی کنه
در ضمن بلو ری هم وجودش واسم ضروری نیست جدا تهیش کنیم بهترهتا یک و ششصد بیشتر نباشه هااااااا
![]()
سلام.
جاي هيچ شكي وجود نداره كه كنفيگ هاي hp و dell واقعا خداست،اما چيزي كه هست اگه از من ميپرسي هيچ وقت dell نخر مگه اينكه برند ديگه اي وجود نداشته باشه.
msi فوقالعادست و چون مس asus از مادربورد هاي ساخت خودش استفاده ميكني بهترين همانگي رو به همراه asus داره.اما اكه از نزديك ديده باشينش بويي از ظرافت و زيبايي نبرده و پدش هم افتضاحه.
hp برند فوقالعاده معتبر و بزرگيه كه تو خوب بودنش هيچ شكي نيست و يقينا زيبا ترين و شيك ترين عضو اين گروه هست.
asus همن زيباست و هم مشخصات خوبي داره و هم اينكه ميشه رمشو تا 16 گيگ افزايش داد.
وقتي همه چي رو كنار هم بذاريم اين ASUS هستش كه برنده ميشه
منم چون گیم و گرافیک برام مهمه انتخاب اولم HP 6090 هستش البته انصافا دل 502 هم خیلی کانفیگ خوبی و قیمت مناسبی داره
راستی y570 وارد ایران شده؟؟؟
ببخشید دوست عزیز
فکر کنم شما فقط به خاطر قابلیت ارتقا رم ASUS که تا 16 ساپورت میکنه میفرمایید ASUS برنده میشه
در صورتی که اچ پی 8 گیگ رم داره و ایسوس 4 گیگ
تو بقیه قطعات هم که اچ پی سر تره پس چه طور میشه که ایسوس برنده میشه؟
در ضمن در حال حاضر کدوم برنامه احتیاج به 16 گیگ رم داره؟
زمانی هم که برنامه ای بیاد که 16 گیگ رم بخواد این لپ تاپ ها کلا از رده خارج میشن![]()
ام اس ای فوق العاده هست؟؟
البته تو خوب بودنش شکی نیست اما:
تا وقتی اچ پی و ایسوس هستند ام اس ای حرفی برای گفتن نداره حداقل توی اعتبار برند !!!
620 رو که دوتا از دوستانم که خریده بودند ظرف مدت 1 ماه فروختند !!!!
من معتقدم 6090/اس ان/اون دوتای دیگه هم دیگه......
شك داري كه فوالعادس؟ بغير از apple تو يه برندو با دليل و مدرك بگو كه بهتر از اين باشه.
بذار يچيزو در گوشي بهت بگم asus ويندوز اورجينالش سري home هستش و اگه عوضش بكني مثلا براي من چون نياز به بهترين كارايي رو دارم براي كاري 3dبايد مثلا ultimate بريزم و نقصش اينه كه وقتي ويندوز رو عوض ميكني كليد هاي ميانبري كه داره ديگه كار نميكنه و فقط رو ويندوز اورجينال خودش كار ميكنه.
اما راجه به اعتبار؛من نميدونم شما چند وقته كه با برند msi اشنايي داري اما من سال 80 لپ تاپ msi داشتم،اون موقه ارزونترين لپ تاپش قيمتش 2مليون بود و به همين خاطر توفسق زيادي نداشت و به همين دليل طي اين 10 سال برنامه ريزي هايي داشت كه تونسته لپ تاپايي با كانفيگاي متنوع و قيمتاي مناسب رو عرضه كنه و كم كم تونسته جايگاه بسيار عالي رو توي جهان بدست بياره و شايد كمتر توي ايران تبلغ بشه.به اين خاطره كه شما ميفرمايي كه به اندازه برنداي ديگه معتبر نيست.
بذار دو تا از ويژگي هاي خاصشو بهت بگم.
تا چند وقت پيش تنها motorolla بود كه قطعاتي طراحي ميكرد كه عمرشون بين 20 تا 200 سال بود باورت ميشه يعني تازه از 20 سال استهلاكش شروع ميشه و تا 200 سال كارايي داره.بهش ميگن استاندارد military.اما الان msi اين تكنولوژي رو از انحصار motorolla خارج كرده و خودش تو بهترين سطح اونو ارائه ميده.
دوم اگه از لپ تاپ هاي جديد msi خسته شدي،اونو نندازش دور بلكه خاكش كن.چون بعد چندين سال اين لپ تاپ تبديل به خاك ميشه و تجزيه ميشه.
كدوم برندي هچين قابليت هاي ديوانه اي داره؟
اما راجه به دوستمون كه گفت hp بهتره.گلم منم عرض كردم كه كانفيگ hp خيلي خوبه اما مطلبي كه هست اينه كه شما ميتوني با صرف نهايتا 200 تومن ام asus رو برسوني به هشت كه تقريبا ميشه هم قيمت hp و شايد به نظر به صرفه نياد.اما باورم كن چون مادربورد asus از خودش هست پس ميشه گفت كه كاملا با چم و خمش آشناس و ميدونه چه قطعه اي ئاسش بهتره و تو ضيح اضافه ندم هماهنگيش خيلي بيشتر از hp هست.hp بهترين سريش سري probook هست و سري dv6 بيشتر دهن پر كنه تا كارايي خوب.البته hp واقعا خوب هستش اما نسبت به asus , msi جا مونده.
اما ام اس اي من با نرم افزارهاي گرافيكي تطبيق نداشت ولي به نظرم حرف شما دوست عزيز كمي منطقي نيس من خودم hp dv6 6070 دارم مثل يه پي سي قدرتمنده و كارهاي رندر رو تو عرض 45 دقيقه انجام ميده در ثاني كدوم نرم افزار نياز به 16 گيگ رم داره؟؟؟!! من كه تاحالا نديدم به نظرم يه جور كانفيگ اضافه اي هست خود ويندوز بيشتر از 4 گيگ رو نميشناسه اون وقت ديگه رم 16 گيگ به چه كار من مياد؟؟ شايد 5 ساله ديگه نياز باشه اما تا اون موقع اين لپتاپ ها به جرات ميگم از رده خارج ميشه و به جاي اون شما يك صفحه ال اي دي داريد ولي قابليت خم شدن مثل كاغذ رو داره!! و سبك تر و قويتر از اينايي هست كه بخوايم 16 گيگ رو بذاريم واسه ايسوس ان 53 كه تازه ممكنه بعد از 2 سال از كار بيافته!!
از اون حرفا بود مادر برد Hewlett-Packard هم مال خودشه (البته شاید با چم و خمش آشنا نباشه!؟)
اینم عکسش:
![]()
Last edited by amin_g_p; 18-05-2011 at 00:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)