من هم با رامین عزیز موافقم
سری 5xxx که مثلا از dx 11 پشتبانی میکرد در tesslation غول سری 5xxx 5970 فریم سوخته میده دیگه چه برسه به کارت هایه ضعیف ترانقدر هم بی دلیل طرفدازی میکنید که ادم اعصابش خورد میشه
![]()
من هم با رامین عزیز موافقم
سری 5xxx که مثلا از dx 11 پشتبانی میکرد در tesslation غول سری 5xxx 5970 فریم سوخته میده دیگه چه برسه به کارت هایه ضعیف ترانقدر هم بی دلیل طرفدازی میکنید که ادم اعصابش خورد میشه
![]()
این عکس یه دروغ محضه.
6990مدل سافایر که دارن 2میلیون تومن میفروشن 2برابر590قدرت داره.
جان !!!!!!!!!!!!!
6990 قدرتش 2 برابر 590 هستش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟![]()
6990 دوبرابر 590 قدرت دارهعجـــــــــــــــــــــــ ـــــــب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دیگه بسه طرفداری الکی از یک برند... چرا باید این قدر تعصبی و الکی از یک برند دفاع کنید؟!!!!
اگه اون دروغه این از یک سایت دیگه:
![]()
یه بررسیه کامل از 6990 و gtx 590
به نظر من اختلاف این دو کارت کمتر از 15 درصده....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم از طرفداری amd هستم اما با توجه به قیمت برابر این دو کارت خرید 6990 اشتباه محضه......!
البته باید ببینیم amd قیمت این کارت رو پایین میاره یا نه که به نظر من به زودی این کار رو خواهد کرد....
میگفتم چرا یه چند وقتیه این ادیتور های خارجی کم رنگ شدن.مهندسین ایرانی amd اومدن میخوان بترکونن
حاجی جان من اینارو جای دیگه نگی
6990 هم قیمت و هم رده 590 که فعلا در کرایسیس 2 حتی با پچ 1.4 هم منفجر شده(تستی که میگی دروغه اخرین تست انجام شده با اخرین پچه.)
حالا تستای زیر رو میبینی سکته نکنی برند محبوبتون که ازسخف برم بالا عین امام میمونه توش سکته مغذی زده.
الان اینا همه شایعه هست فیلم یوتیوبشو بدم ببینی ؟؟؟
خاک بر سر اون برندی کنن که بجای پرفورمنس در پرگرافیک ترین بازیا (اونم اول شخص که fp/s یعنی زندگی) میره پرفورمنسشو تویه بازیای استراتژیک و نقش افرینی به رخ میشکه.که اونها هم با درایور جدید انویدیا 500% افزایش کارایی داشتن.
Last edited by ramincybran; 02-05-2011 at 20:28.
کوروش جان در این بررسی Techpowerup اگه دقت کنی عنوان هایی که از تسلیشن قدرتمند استفاده میکنن وجود نداره!به نظر من اختلاف این دو کارت کمتر از 15 درصده....
Hawx 2... Lostplanet 2... در این بررسی نیستن و حتی Unigine نسخه 2.0 استفاده شده!!!
پس عجیب نیست که اختلافشون خیلی کمه...
یکی از برتری های اصلی Fermi نسبت به کارت های AMD پردازش تسلیشن هست!
Last edited by Erfan.; 02-05-2011 at 20:11.
البته UNIGINE HEAVEN 2 که هست ...(تو 5 تا تست 4 تا 6990 بهتر عمل کرده)
منم قصدم از گزاشتن این سایت بررسی دو کارت بود نه اینکه بگم کدومش بهتره.....(هر وقت قسمت شد باهاشون کار کنم نظرم رو میگم)
من هم گفتم نسخه 2.0 استفاده شده که فکر کنم تسلیشن Normal بالاتر نداره!البته UNIGINE HEAVEN 2 که هست ...(تو 5 تا تست 4 تا 6990 بهتر عمل کرده)
البته وقتی تست های زیر رو نگاه کنیم میبینیم که 6990 ضعف خودشو تو تسیلیشن جبران کرده و تو زمینه تسیلیشن خوب عمل کرده
اون طوری که من خوندم استفاده از 4 تسلاتور تو این کارت ضعف این کارت رو تو تسیلیشن مقدار خیلی زیادی بهبود داده
Last edited by happyfeat; 02-05-2011 at 21:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)