برای اینکه تاپیک شلوغ نشه لینک هارو میزارم توی اسپویلر:لینک این تریلرها رو اینجا هم قرار بده خب!!
محتوای مخفی: لینک های دانلود
برای اینکه تاپیک شلوغ نشه لینک هارو میزارم توی اسپویلر:لینک این تریلرها رو اینجا هم قرار بده خب!!
محتوای مخفی: لینک های دانلود
Last edited by Leon-117; 09-06-2011 at 11:15.
خُب همونطور که انتظار داشتم با نسخه ی جدید L4D طرف هستیم . 4 نفر بودن دقیقا مثل همون بازی زامبی هارو آبکش میکردن میرفتن جلو : دی تا اونجایی که من فهمیدم 2 تا تیم بودن چون یه جاهایی داشت یه سری آدم رو میکشت . احتمالا هرکی بیشتر زامبی بکشه برنده میشه lol خلاصه بساط Funـمون جور شد : دی یه خانوم هم داره میشه تو قسمت آنلاین سرش دعوا کرد : دی
آخه یعنی چی؟! اینا که مسخره شو در اوردن!
هر بازی از همون سبک خودش پیروی کنه خیلی بهتره
اون L4D کلا یه بازی توی یه سبک دیگست و کلش هم آنلاین بود و توی اون شکل و شمایل خودش جزو بهترین ها بود
بعد RE که کلا مدلش با این جور بازی ها فرق داشت رو به چه شکل و شمایلی درش اوردن!
جالبه بازی مولتی پلیر هم داره که مشخصه دیگه کلا بازیو به چی تبدیل کردن...
رزیدنت اویل 6 به اصول باز می گردد
گفتم این خبر اینجا هم بزارم تا طرفداران قدیمی این سری یه امیدی تو روحشون دمیده بشه
یکی از نمایندگان شرکت کپ کام در نمایشگاه E3 اذعان کرد که طرفداران این سری بازی از اکشن تر شدن این بازی در قسمت های گذشته ناراضی هستند و در قسمت جدید رزیدنت اویل 6، مانند گذشته تمرکز بازی بر روی ترسناک بودن آن خواهد بود.
او در بخشی از این مصاحبه گفت “ما می دانیم که بسیاری از طرفداران خواهان صحنه های ترسناک تری در قسمت بعدی این بازی هستند و تیم طراحی هم این موضوع را به خوبی درک کرده است. ما نظرات بسیاری را بررسی کردیم و انتقادات بسیاری از گرایش رزیدنت اویل 5 به سبک اکشن وجود داشت. من فکر می کنم که گرایش تیم طراحی رزیدنت اویل 6 به ژانر ترسناک خالص، مورد قبول همه قرار خواهد گرفت.”
اگرچه این اظهارنظر به تنهایی چیزی را اثبات نمی کند، اما می توان گفت که رزیدنت اویل 6 به اصول و پایه های رزیدنت اویل های قبلی باز می گردد.
محتوای مخفی: منبع
مرسی از شما؛ مرسی روحیه(البته من میدونستم منتها یادم میرفت اینجا بگم
)
نمیدونم پارسال بود کی بود که داشتم درمورد رزیدنت اویل 6 میخوندم و نظر سنجی که اون موقع انجام میداد؛ همه به ترسناک شدن رای داده بودن و بازگشت به سبک سری 1-2-3.
در جواب دوستانی هم که اینجا میگفتن این چه سبک و چه وضعیه، میخواستم بگم که:
فراموش نکنید این نسخه از بازی جزو سری های جانبی هستش، و هیچوقت نمیشه انتظارات ایده آل رو از نسخه جانبی داشت، نسخه های جانبی همیشه ایجاد تنوع میکنن. دوستانی که نسخه های جانبی رو بازی کردن میدونن که هرکدوم از این نسخه ها یه قسمت داستان رو گرفته و روایت میکنه. اگه این نسخه های جانبی نبود بازی اصلی هم آنچنان نمیتونست به دل بشینه و طرفدارهاشو نگه داره.
البته این نظر منه؛ ممکنه شما نظر دیگه ای داشته باشید![]()
درسته،ولی کل عنوان بازی رفته زیر سوال!فراموش نکنید این نسخه از بازی جزو سری های جانبی هستش، و هیچوقت نمیشه انتظارات ایده آل رو از نسخه جانبی داشت، نسخه های جانبی همیشه ایجاد تنوع میکنن. دوستانی که نسخه های جانبی رو بازی کردن میدونن که هرکدوم از این نسخه ها یه قسمت داستان رو گرفته و روایت میکنه. اگه این نسخه های جانبی نبود بازی اصلی هم آنچنان نمیتونست به دل بشینه و طرفدارهاشو نگه داره.
اصلا رزیدنت اویل نیست،دشمن اصلی ها که به نظرم اون سربازا هستن و یه سری هیولا و اینا!این زامبی ها این وسط تقریبا نقش نخودی دارن!از دور که با بهترین اسلحه ها( 4نفره) میگیریم میزنیمشون،زامبی ها هم برا حمله کردن باید نزدیک بشن به ما ولی توی این بازی نزدیک بشن با چاقو نابود میشن!یعنی اصلا نمیشه به چشم دشمن بهشون نیگا کرد!![]()
اگه این بازی توی حال و هوایه شهر باشه بازیه جذاب و خوبی میشه مثل سریهایه قبلش خداییش خیلی حال میداد آخه چیه آفریقا و کوهو درختو علفزار حال نمیده بهم![]()
اینم یه جورشه خبمگه همین نسخه 4 که اصلی هم بود و تغییر سبک داد نبود؟ انصافا خیلی خوب بود
تا چند ماه دیگه که بازی منتشر شد ممکنه gameplayش و یک ذره باهاش بازی کردن نظرها رو زیر و رو کنه. باید ببینیم capcom چی میده بیرون
دوست عزیز این همه تریلر و دمو منتشر شده!! توی شهر و تاریکی که هست هیچ؛ دقیقا توی شهر راکون هستش؛ حتی جلوی اداره پلیس هم میریم
اصلا از اسمش معلومه
!! "رزیدنت اویل: عملیات شهر راکون"
با سلام خوشحالم که این تاپیک میبینم . بچه ها من evil 2 , evil 3 , evil 4 و evil5 بازی کردم ولی هیچ کدومشون اندازه evil 2 بهم حال نداد به نظر من تمام مشکلات از وقتی شروع شد که شرکت خواست بازی رو تغییر بده و جدید کنه این کاراکترایی که تو raccoon city گذاشتن واقعا مضخرفه اون قول سبز و کاراکترای اینجوری که بازی رو از واقعیت دور میکنه ضعف سری های جدید دور شدن از فکری بودن بازی تو اویل 2 شما فقط فکر میکنید واقعا زیباست اون بازی با اینکه برای 10 20 سال پیشه واقعا هنرمندانه ساخته شده موزیک هایی که توی بازی می زنه داستان فوق العاده اینکه شما تو بازی مجبوری تو جاهای مختلف با چند تا شخصیت بازی کنی به نظرم بازی اویل خراب کردن نمی دونم هدف شرکت از حرکت به این سمت و سو چی بود ولی واقعا پسرفت کرد . تو اویل 5 زامبی ها شلیک میکنن خیلی مضخرفه بازی اصلا فکری نیست کاملا اکشنه به نظرم این قشنگ نیست
کاملا با نظر شما موافقم به نکات خوبی اشاره کردین راستی بچه ها evil 2 با ویرایش جدید نیست یعنی گرافیکش رفته باشه بالا اگه باشه که من می خرم خدایش خیلی باهاله
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)