شما باید درایور گرافیک رو نصب کنی و اگه نصب کردی درست نصب نیس شما روی مای کامپیوتر کلیک راست کن پروپرتیس رو بزن برو دیوایس منیجر قسمت دیسپلای اگه گرافیکت نصب نباشه پیشفرض درایور ویندوزی روش نصبه درایورتو نصب کن درست میشه
شما باید درایور گرافیک رو نصب کنی و اگه نصب کردی درست نصب نیس شما روی مای کامپیوتر کلیک راست کن پروپرتیس رو بزن برو دیوایس منیجر قسمت دیسپلای اگه گرافیکت نصب نباشه پیشفرض درایور ویندوزی روش نصبه درایورتو نصب کن درست میشه
در مورد مشکل دوم به خاطر سیستم اپتیموس کارت گرافیک هست که روی گرافیک اینتل بازی را اجرا میکنه و گرافیک 525 را نمیشناسه .
یک سری به صفحات آخر کلوپ 5742 ایسر بزن اونجا هم دقیقا همین مشکل را داشتن و گفتن چجوری مشکل برطرف میشه
کارت گرافیکم نصبه و بازی black ops رو راحت اجرا میکنه... به گفته کلوب 5742 هم هر دو لانچر رو روی گرافیک دوم اد کردم اما بازم تغییر نکرد
دوستان من می خوام این لپ تاپ را بخرم به نظرتون این لپ تاپ خوب هست؟
اصلا فرقش با 5010 چی هست؟
خوب دوستان من با این مدل که گرافیکش GT 525m سی پی یو core i7 بازی های مختلفی را تست کردم بازی های NFS Shift 2 و Resident Evil 5 و Flash Pointکه به راحتی اجرا شد Crysis 2 همون طور که توی سایت نوت بوک ریویو هم قبلا دیده بودم روی HardCore تقریبا 19فریم میداد که کمی مشخص بود ولی روی Advance و Gamer خوب اجرا شد.
مورد دیگه اینکه بعد از 45 دقیقه بازی Crysis 2 دمای ماکسیمم هسته ها به 98 دمای گرافیک حدود 97 رم ها حدود 61 و هارد به 51 رسید البته بدون کول پد تست شده.
عیب این مدل به نظر من اینه که خیلی جای انگشت روش میمونه هم پشت led و هم روی قسمت های جلویی صفحه کلید و تاچ پد عیب دیگه ای من توی این 3 هفته که دارمش ندیدم.
نظرتون در مورد دما چیه؟ زیاد نیست؟
دوست عزیز برو تو کنترل پنل Nvidia Control Panel رو باز کن توی تگ های سمت چپی 3d setting رو + رو بزن باز شه 2 دومی یعنی Manage 3d Setting رو انتخاب کن از وسط صفحه Global Settings رو که انتخاب کن از نوار پایین رونده گزینه High Performance Nvidia Processor رو انتخاب کن Apply کن بازی رو اجرا کن الان با این کار سیستم فقط از گرافیک gt 525m استفاده میکنه و حتما مشکلت بر طرف میشه البته یادت باشه بعد برگردونی به حال اولیه.
اگه هم به جای Program Settings ,Global Settings رو انتخاب کنی خودت میتونی بازی ها یا برنامه هایی که می خوای با گرافیک اصلی اجرا بشن رو اضافه کنی.
البته باید خودش به صورت خودکار سوییچ کنه که نمیدونم چرا این کارو نمیکنه.
عزیز ممنون که جوابم رو میدی... اما اینکاری رو هم که گفتی کردم اما نشد... دوباره مثله اوله و تو تنظیمات روی high نمیره و بازی رو هم همونجور اجرا میکنه...
![]()
منم مشکل شما رو داشتم البته PES 2011 رو هنوز تست نکردم ولی همین کاری رو که گفتم انجام دادم مشکل توی بازی های NFS Shift 2 و Crysis 2 حل شد مطمئن شو که گرافیک کامل نصب شده اگه گرافیک درسته پس مشکل یا از خود بازی هست یا ویندوز یا از Directx.
---------- Post added at 11:37 PM ---------- Previous post was at 11:34 PM ----------
دوستان کسی میدونه Battry meter توی این مدل با چه کلیدی اجرا میشه توی 5010 با fn+f3 بوده البته battry meter توی power option هست که اون نیست.
عزیز گرافیک که کامل نصبه چون shift - black ops رو راحت اجرا میکنه...بازی رو هم تا قبلش روی پی سی اجرا میکردم...ویندوز هم که تازه دو روزه نصب کردم . چون سیستم رو تازه گرفتم...directx هم ورژن 11 ... شانسم نمیدونم از چیه ...کسی نیست به دادم برسه...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)