بله حالا شد....دیدم
عکس طرح که جالب هستش اگه بتونی درش بیاری... فکر کنم چیز خوبی بشه...یعنی عالی می شه
![]()
بله حالا شد....دیدم
عکس طرح که جالب هستش اگه بتونی درش بیاری... فکر کنم چیز خوبی بشه...یعنی عالی می شه
![]()
میخوام با نئوپان یا ام دی اف روکشدار بسازم ..البطه از اون نوعی که فقط 1طرفش روکش داره.. فقط موندم لبه های پنل جلوشو چیکار کنم ؟منظورم اینه> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این یک ساب ووفره چند سال پیش ساختم اون موقع چون برام مهم نبود لبه هاشو که رنگ (روکش) نداشت بیخیال شدم.
میخوام با نئوپان یا ام دی اف روکشدار بسازم ..البطه از اون نوعی که فقط 1طرفش روکش داره.. فقط موندم لبه های پنل جلوشو چیکار کنم ؟منظورم اینه > [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یک ساب ووفره چند سال پیش ساختم اون موقع چون برام مهم نبود لبه هاشو که رنگ (روکش) نداشت بیخیال شدم.
می تونی قاعده رو بگذاری روی کار اینجوری لبه های کار زیر می مونه...یا اینکه بعضی از بخش هایی که جواب می ده رو فارسی بر کنی....البته باید ابزارشو داشته باشی... بازم اگه چیزی به فکرم رسید می گم فقط شنیده بودم بعضی از کارگاه های نجاری بزرگ می تونن این لبه ها رو روکش پلاستیک کنن ولی از فرایند کار خبر ندارم که چه جور هستش بیشتر برای کابینت سازها از این کارا می کنن... ولی بهترین کار همونه که لبه ها رو بگذاری زیر کار و قسمت های تو چشم هست رو فارسی بر کنی.
Last edited by sound.vision; 13-06-2011 at 18:54.
سلام دوستان بنده هم از گرد راه رسیدم،انشالاه با همکاری بتونیم پروژه هامون رو به سرانجام برسونیم.کم کم مشخصات سیستم و طرح مورد نظرم رو خدمتتون میگم،فعلا عرض کنم که از یه کراس اور اکتیو و سه تا آمپ استریو با توان متوسط که با ترانزیستورهای دارلینگتون TIP 147 و TIP 142 طراحی شده استفاده می کنم،اما هنوز میدرنج و توئیتر مناسبی تهییه نکردم و دنبالش هستم،دوست عزیز sound.vision میشه راجع به توئیتراتون بیشتر توضیح بدین و بگین اونا رو از کجا و چقد تهییه کردین؟
سلام بزرگوار...خیلی خوش اومدی... کار جالبی رو شروع کردی ولی از همین الان بگم کلی دردسر داره!!! بیشتر از اونی که فکرشو کنی کار می بره پس خودت رو آماده کن!
در مورد توئیترها باید بگم که پاساژ امجد طبقه زیر همکف خریدم (دست راست) یادم نیست جفتشون 30 تومن یا هر دونش 30 تومن.... ولی انصافا توئیترهای خوبی هستن....
از سه تا آمپ دو کانال می خوای استفاده کنی؟!
در مورد کارهایی که خودم قرار بود انجام بدم باید بگم که متاسفانه به دلیل مشغله زیاد کاری نتونستم خیلی روش کار کنم مضافا اینکه طراحی آمپ واقعا کار برد و زمان زیادی ازم گرفت.... البته نیاز به زمان از قبل هم قابل پیش بینی بود چراکه تا حالا همچین کاری انجام نداده بودم و تجربه اش رو نداشتم بنابراین کارها با وجود اینکه از نظر تئوری شدنی بود ولی با آزمون و خطا پیش می رفت و این یعنی صرف وقت و هزینه بیشتر ولی در اولین فرصت سعی می کنم بیشتر روش کار کنم.
Last edited by sound.vision; 28-06-2011 at 18:37.
ممنون از لطفتون
یله از سه تا آمپ استریو استفاده می کنم.اقای sound.vision میدرنج به کجا رسید؟میشه میدرنج های خوب همین مغازه ای رو که گفتین بهم معرفی کنین؟بین همه میدرنج هایی که دیدین کدوم رو بیشتر پسندیدین؟کجا میتونم ببینمش؟
خواهش می کنم... والا همین مغازه یه سری میدرنج داره ولی اونی نیست که من می خوام چون سایزشون کوچک هست هنوز هم برای میدرنج مشکل دارم البته فرصت هم نکردم که برم حسابی بگردم اون چیزی که می خوام پیدا کنم ولی یه بار که به همین مغازه سر زدم یه چیزایی آورده بود ولی عجله داشتم نشد تست کنم... به هر حال موقع خرید توئیترها بهترین زمان هست که آمار میدرنج هایی رو هم که داره بگیری.... من خودم ترجیح می دم سایز میدرنج ها هم اندازه و یا یکم کوچک تر از ووفرها باشن تا از نظر ظاهری با ووفر تناسب داشته باشه... در مورد میدرنج هم دو تا مدل داره که یکی جی وی سی، یه مدل کانادایی، یه مدل هم آلمانی فقط سایزشون کوچک هست ولی صدای فوق العاده ای دارند...قیمتشون هم فکر کنم گفت جفتی 50 هزار تومن....به هر حال خودت باید اونجا از فروشنده بخوای که برات تست کنه ببینی جنس صدا رو می پسندی یا نه...اونجا یه آمپلی هم داره برای تست اگه ازش بخوای تست می کنه .
Last edited by sound.vision; 29-06-2011 at 09:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)