به نظر شما دوستان صرف میکنه انتظار بکشیم تا تی وی ارزونتر بشه یا جشنواره برگزار بشه ؟
به نظر شما دوستان صرف میکنه انتظار بکشیم تا تی وی ارزونتر بشه یا جشنواره برگزار بشه ؟
دوستان اگر شما بخواهید بین این دو مدل یه تلوزیون رو تو جمیع جهات انتخاب کنید گزینه مورد نظرتون کدومه
42lw5700 ال جی
40c7770 سامسونگ
من خودم يكي از طرفداران خريد اين مدل سامسونگ بودم اما سه بعدي سامسونگ از نسل قبل هست و سه بعدي ال جي از سري هاي جديد هست كه اشكالات موجود در نسل قبلي سه بعدي را كاهش و برطرف كرده . در ضمن يكي از دلايل تصميم به خريد سامسونگ در گذشته پشتيباني از فرمتهاي زياد براي پخش بود كه ظاهرا در مدلهاي جديد ال جي فرمتهاي پخش زيادي به خصوص ام كا وي اضافه شده
البته در خريد سه بعدي سايز تلويزيون بهتره از 46 اينچ بيشتر باشه
من یک ۳ بعدی از نسل قبلی داشتم که مشکل خورد و شرکت برام تعویض کرده الان اکبند هستش به نظر دوستان ببرم با ید ۴۲ نسل جدید که قیمت ۲۳۵۰۰۰۰ داره تعویض کنم و مابه التفاوت بدهم یا همینو باز کنم استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر کنم بین 42 و 47 اینچش 600 الی 700 تومن فرق باشه و بودجه بنده محدود در کل میخوام ببینم که تصویر lw5700 با c7000 سامسونگ قابل رقابت هست یا نه از لحاظ شفافیت و درخشندگی تصویر
یو اس بی ال جی که واقعا معرکست
2 بعدی ش بهتره سه بعدیش بد تر . البته کلی گفتم ....
c7000 جزو سری های high end سامسونگ هست ....
من متوجه نشدم دو بعدی ال جی بهتره یا سامسونگ در ضمن اگر سامسونگ دو بعدیش بهتره تفاوتش خیلی مشهوده؟
دوستان این یعنی چی یعنی سه بعدی کامل نیست
LG 42LW5700 42" 3D Ready 1080P 120Hz LED TV with SmartTV
Last edited by FCSS1982KIAN; 15-06-2011 at 19:08.
دوستان بالاخره صبرم سر رسید و بعد از دو سال و نیم بالاخره تصمیم گرفتم تا سه چهار روز دیگه یه 42 اینچ lw5700 بخرم از این سایز بزگتر برام امکان پذیر نیست هم به دلیل بودجه محدود هم به دلیل اینکه تو خونه ما بزرگتر از این سایز راه نداره بازم دوستان اگر رهنمودی به نظرشون میرسه از بنده حقیر دریغ نکنند
فکر کنم اگه صبر کنی جشنواره تابستونی lg شروع بشه بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)