تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 15 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 141

نام تاپيک: شرکت i-net / اینترنت وایرلس

اگه نباشه جاش خالی می مونه sarukhan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

جناب sinaxex یکی از دوستان گفته که دکل رو روی خونه شما گزاشتن ولی شما میگی که از دکل خیلی دور بودید به خاطر همین ۳۰۰ تومن پول تجهیزات دادید، داستان این مورد چیه ؟
    دوستان تبلیغاتی نیست من اینشون رو میشناسم و میدونم دروغ نمیگه این شرکت یکی از دکل های پوشش رو روی خونه ایشون گذاشته و به جای پول داره این اینترنت رو به ایشون میده

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

جناب sinaxex یکی از دوستان گفته که دکل رو روی خونه شما گزاشتن ولی شما میگی که از دکل خیلی دور بودید به خاطر همین ۳۰۰ تومن پول تجهیزات دادید، داستان این مورد چیه ؟
    بله درسته شاید شما تو جریان نبودید برای همین سوال پرسیدید. من 3 سال پیش از این شرکت اینترنت به صورت شخصی گرفتم تجهیزات اش رو هم خریدم اما یک سال پیش اومدند و خونه ما رو پاپ سایت( همون دکلی که شما میفرمایید!) کردند الان دیگه بقیه اهالی ساختمان و من ا تجهیزات شرکت استفاده میکنیم و تجهیزات خود ام هم بلا استفاده است اما خوب به مدت 2 سال و اندی از تجهیزات خودم استفاده کردم از سرویس اینترنت ای نت

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بله درسته شاید شما تو جریان نبودید برای همین سوال پرسیدید. من 3 سال پیش از این شرکت اینترنت به صورت شخصی گرفتم تجهیزات اش رو هم خریدم اما یک سال پیش اومدند و خونه ما رو پاپ سایت( همون دکلی که شما میفرمایید!) کردند الان دیگه بقیه اهالی ساختمان و من ا تجهیزات شرکت استفاده میکنیم و تجهیزات خود ام هم بلا استفاده است اما خوب به مدت 2 سال و اندی از تجهیزات خودم استفاده کردم از سرویس اینترنت ای نت
    پس تجهیزات رو پس نمی گیرن که برای شما بی استفاده مونده.

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

پس تجهیزات رو پس نمی گیرن که برای شما بی استفاده مونده.
    نه من پس ندادم و نگه داشتم و صحبتی در مورد پس دادن نکردم. در مورد پس گرفتن تجهیزات گفتم حتما با خودشون صحبت کنید من همون 3 سال پیش شنیده بودم این موردی که به شما بازتاب دادم برای همین گفتم بپرسید که گفتم شاید سیاست اشون عوض شده باشه یا مورد دیگری!!

5. این کاربر از sinaxex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

نه من پس ندادم و نگه داشتم و صحبتی در مورد پس دادن نکردم. در مورد پس گرفتن تجهیزات گفتم حتما با خودشون صحبت کنید من همون 3 سال پیش شنیده بودم این موردی که به شما بازتاب دادم برای همین گفتم بپرسید که گفتم شاید سیاست اشون عوض شده باشه یا مورد دیگری!!
    من شاید ازشون سرویس بگیرم ولی اگه کیفیتشون بد بود یا به اون خوبی که شما تعریف می کنید نبود من از چشم شما می بینم و باید بهم خسارت بدید

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من شاید ازشون سرویس بگیرم ولی اگه کیفیتشون بد بود یا به اون خوبی که شما تعریف می کنید نبود من از چشم شما می بینم و باید بهم خسارت بدید
    ازشون تست بگیرید این حرف من نیست حرف همون یوزر i-net تو تاپیک هست که چند تا پست بالاتر فرمودند سرویس تست بگیرید راضی بودید قرار داد ببندید نبودید نگیرید! پیشنهاد خوبی دادم؟
    والا من نه تعریف و تمجید و ممیز گویی کردم و نه اضافه گویی همونی که بود رو بازگو کردم اهل مبالغه گویی هم نیستم حتما تست بفرمایید تا این جبهه ایی که تو تاپیک علیه بنده هست ان شااا برطرف بشه اما از نظر اطمینانی من به عنوان یک یوزر عین خودتون بهتون اطمینان میدم همون سرویسی که میگیرید بدون کم فروشی بهتون تعلق میگیره تو 24 ساعت
    راستی شما کدوم منطقه هستید؟

8. این کاربر از sinaxex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ازشون تست بگیرید این حرف من نیست حرف همون یوزر i-net تو تاپیک هست که چند تا پست بالاتر فرمودند سرویس تست بگیرید راضی بودید قرار داد ببندید نبودید نگیرید! پیشنهاد خوبی دادم؟
    والا من نه تعریف و تمجید و ممیز گویی کردم و نه اضافه گویی همونی که بود رو بازگو کردم اهل مبالغه گویی هم نیستم حتما تست بفرمایید تا این جبهه ایی که تو تاپیک علیه بنده هست ان شااا برطرف بشه اما از نظر اطمینانی من به عنوان یک یوزر عین خودتون بهتون اطمینان میدم همون سرویسی که میگیرید بدون کم فروشی بهتون تعلق میگیره تو 24 ساعت
    راستی شما کدوم منطقه هستید؟
    من زعفرانیه هستم
    بیشتر اون پینگشون چشمم رو گرفته چون واسه بازی انلاین می خوام ازشون سرویس بگیرم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

فیک یعنی جعل دوست من! درسته من هم میدونم اما خوب ممکنه باگه اسپدتست اشه یا تو لحظه ایی اون جوری بشه چون امروز همون تست رو گرفتم زد 105 میلی ثانیه تو تاپیک سرعت اسپد تست تو فروم هست
    به هر حال من شاید منظور شما رو درست نشدم اما خوب فیک همون جعل و تقلب برام معنا داشت و الان منظورتون رو فهمیدم
    عزیز فیک کلا چیزی هست که چه به طور جعلی چه تقلبی ، در حالت عادی وجود نداره . حالا بگذریم از این بحث

منم اون حرف رو برای این زدم که دوستان اشتباها فکر نکنن این شرکت همچین پینگی واقعا میده ، چون یکسری اطلاعات کاملی ندارند و جو رو هم خراب میکنند و این باعث میشه افراد دیگه هم راه اونارو پیش بگیرند

11. 2 کاربر از qosmio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من زعفرانیه هستم
    بیشتر اون پینگشون چشمم رو گرفته چون واسه بازی انلاین می خوام ازشون سرویس بگیرم.
    بله پس بچه محل هم در اومدیم
    کدوم پینگ اش ؟ اون صفره؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بله پس بچه محل هم در اومدیم
    کدوم پینگ اش ؟ اون صفره؟
    حقیقتش اون صفره رو هیچ جوری نمی تونم هضمش کنم
    ولی اونایی که توی صفحه ی دوم گزاشتی عالی هستن، فقط امیدوارم منم همچین پینگی گیرم بیاد ( ۲۰۰ هم باشه راضی ام ).
    بچه ها برام دعا کنید

صفحه 6 از 15 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •