تیکه هاش فوق العاده و نابه . واقعا کار برادران قاسم خانی قابل ستایش هست .
تیکه هاش فوق العاده و نابه . واقعا کار برادران قاسم خانی قابل ستایش هست .
جالبه نظرات دوستان رو که میبینم .قبل از اینکه نظرات رو ببینمیه چیز دیکه ای فک می کردم اما ...
من امشب برای اولین بار این مجموعه رو دیدم می تونم بگم که یکی از مزخرف ترین سریال هایی بود که تا حالا دیده بودم .
اخه نه طنزی .یه مشت خروچل که با خاله زنک بازی ها سعی در خنداندن مردم رو دارند .
البته این نظر منه .
من که همین برره که شب ها نشون میده به همه چی ترجیح میدم.
برره که دیگه جاش چیزی نمیاد-به قول معروف در بیابان کفش کهنه نعمته-منکه فقط میشینم پای این سریال بابت چت مغز بازیهای شقایق دهقان ته ته شوت بازیه تو این سریال
به نظر من هم طنز قشنگیه . البته مثل همه فیلم های طنز یکم زمان میبره تا خوب بشه .
طنز قشنگیه. به قول یارو گفتنی طنز سبکی نیست!
البته چون نویسنده های این مجموعه، همون نویسنده مسافران جوان هم بودند، در سبک کاریشون به نوعی تکرار هم وجود داره... اما تکراری که به نظرم هنوز کهنه نشده و جذابه... این تکرار رو ما به سادگی تو کارکتر ها و موضوعات میبینیم:
نیما افشار = فرید افروخته
برادر نیما افشار = فرخ (برادر فرید)
دوستان نیما = دوستان فرید
مشکل نیما در کارش = مشکل فرید در کارش
مشکل نیما در ازدواج = مشکل فرید در ازدواج
.
.
.
من دیشب قسمت اول و دیدم خیلی جالب بود . کسی میدونه اسم هنربیشه زن اون دکتر روانشناس چیه ؟![]()
این قسمتش واقعا ایول داشت.
نمیدونم چرا هر چی طنز ساز تو ایران هست میره یه خونه قدیمی با یه حوض وسط حیاطش اجاره میکنه بعد یه فیلم چرند میسازه به اسم طنز.
حداقل موضوع این یکی دیگه, مادر زن و شوهر مادر و خواستگاری نیست.
این قسمتش یه تیکه ی خیـــلی با حال داشت:
بنفشه خواه : به کجا هم زنگ زده !! رسانه ی ملی !! با اون همه مشتاق و طرفدار میلیونی![]()
اره دیگه وقتی نویسنده هاش همون نویسنده های مسافران اند و تو مسافران کم تیکه ننداخت به دولت پس اینجا هم همینطوره
این قسمت کمتر باهال بود نسبت به قبلی ها(چقدر رو داریم ها
البت بل نسبت شما
)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)