تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 9 اولاول ... 23456789 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 83

نام تاپيک: The Darkness II

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

گیم پلی بازی واقعا گیراست ...فقط دوست داری ملت رو نصف کنی بری جلو...

من همیشه از تاریکی خوشم میومد این بازی باعث میشه که منو بیشتر به این حسم نزدیک کنه مخصوصا وقتی که نورهارو میترکونی تا تاریک بشه جذابیت کار میره بالا....

فقط در قسمت اول این موجود دست راستیه بیشتر کار برد داشت در واقع هر دو یکی بودن ولی اینبار بیشتر کارها رو دوش چپیه هستش فقط با راستیه بکوب تو ملاجشون کیف میده

2. 8 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز بازی رو شروع کردم
    گیم پلی بازی اون قدر عالیه که چند ساعت پشت سر هم بدون توجه به ساعت اونو بازی کردم. فکر کنم یکمی دیگه می رفتم بازی تموم میشد! : دی
    توی این مدتی که رفتم بازی مشکل بزرگی نداشتش و همه چی حداقل در حد خوب بود
    بازی صد در صد توصیه میشه مخصوصا برای کسانی که شماره یک رو نرفتن و بازی براشون تازگی داره

4. 11 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب همون طور که پیش بینی می کردم بازی خیلی زود یعنی دو روزه تموم شد
    نقدی کوتاه در موردش می نویسم:

گیم پلی: آزادی عمل در این قسمت خیلی زیاده و تلفیق دست های شیطانی و اسلحه ها مبارزات زیبایی رو رغم می زنه. مهمترین بخش برای مبارزات استفاده درست از دست های شیطانیه که با اونا هر کاری میشه کرد از جمله ضربه به دشمنان ، استفاده از اشیا و وسایل اطراف و پرت کردن به طرف دشمنان ، گرفتن دشمنان و استفاده از اونا برای زیاد شدن نوار سلامتی و یا گرفتن مهمات برای اسلحه ها و ... ( در صورت گرفتن talent مربوطه) . به طور کلی توی بازی باید از روشنایی دوری کرد وگرنه دست های شیطانی غیر فعال میشن و در این موارد معمولا نمیشه زیاد دووم اورد که همین بخش خودش خیلی خوب کار شده و به مرور دشمنان با استفاده از نور یکمی کار رو سخت می کنن و در این موارد باید هر چه سریعتر اون نور رو از بین برد... اما گیم پلی بازی مشکلاتی هم داره از جمله هوش مصنوعی نه چندان بالا دشمنان و مهمترین از اون خیلی کوتاه بود بازیه که گیمر احساس می کنه بازی باید مراحل خیلی بیشتری داشته باشه و تا یکمی به بازی عادت می کنه بازی تموم بشه که این خودش یه امتیاز منفی برای بازیه.
    در کل گیم پلی بازی بهترین بخش بازیه و در طول بازی مبارزات خشونت بار زیادی رو خواهید دید...

داستان: در ابتدا داستان بازی خیلی خوبه و کشش داره. جاهایی که شخصیت دختر داستان یعنی جنی وجود داره خوب از کار اومده و برای گیمر این سوال پیش میاد که در ادامه چی پیش میاد. ولی آخرای بازی زیاد خوب از کار در نیومدش...
    امتیاز 7.5

گرافیک: توی این شماره گرافیک بازی به صورت cell shade هستش . طراحی محیط و کارکتر ها خوبه. اما برای یه بازی در سال 2012 بازی می تونست گرافیک بهتری داشته باشه و کلا با وجود cell shade بودن فقط از نظر هنری می تونید توقع گرافیک خیلی خوبی رو داشته باشید...

صدا و موزیک: صداگذاری شخصیت ها بسیار خوب و حرفه ای کار شده. افکت های صدا هم نسبتا خوبه. بعضی از موزیک هایی که هم در طول بازی پخش میشه دلچسب هستن مخصوصا دو موزیک آخر بازی...

در کل به عنوان اولین شوتر امسال شوتر خیلی خوبی بودش و توصیه میشه حداقل یکبار اونو تموم کنید. بعد از تموم کردن یکمی انگیره برای دوباره تموم کردن بخش داستانی وجود داره ولی از اون مهمتر بخش مولتی پلیر بازیه که هم به صورت آنلاین و آفلاین میشه اونو رفت و طراحی خوبی هم داره .
    با کمی ارفاق به بازی امتیاز 8 رو میدم.

6. 10 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

خیلی منتظر این بازی بودم
    امروز رو از خدمت مرخصی گرفتم که بشینم تمامش کنم

اصل گفتنی ها رو دوستان گفتن

خیلی عالی بود بازی
    صدا گذاری و موسیقی فوق العاده بود
    به خصوص موزیک انتهای بازی
    داستان بازی خیلی قشنگ و تاثیر گذار بود و اخزش هم که نوید شماره بعدی رو داد

گرافیک بازی با وجود این که cell shade بود و امیدی نداشتم اما خیلی خوب کار شده بود به خصوص نور پردازی

کلا لذت بردم مثل شماره اولش
    ارزشش رو داشت

8. 9 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه estark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    نا کجا

پيش فرض

من همون اول بازی گیر کردم.همونجا که باید با اون شاخک چپیش به یه جعبه الکتریکی بزنی تا در باز بشه.شاخک به جعبه گیر میکنه ولی نمیتونه بکنش باید چکار کنم.فک کنم باگ باشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad dante's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    همینجا...

پيش فرض

من همون اول بازی گیر کردم.همونجا که باید با اون شاخک چپیش به یه جعبه الکتریکی بزنی تا در باز بشه.شاخک به جعبه گیر میکنه ولی نمیتونه بکنش باید چکار کنم.فک کنم باگ باشه.
    دکمه ی وسط موس رو نگه دار بعد موس رو به بالا و پایین تکون بده بعد اونو میکنه

11. این کاربر از milad dante بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pcali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

سلام دوستان ببخشید قصدزدن اسپم رو ندارم دوستانی که بازی رو اجرا کردن LT2 دارن یا LT3

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    نا کجا

پيش فرض

دکمه ی وسط موس رو نگه دار بعد موس رو به بالا و پایین تکون بده بعد اونو میکنه
    کاری که گفتی انجام دادم کاری نکرد.بازی میگه Q رو بزن ربطی به دکمه وسط موس نداره.
    بازیش هم که سیو نداره .دوباره از اول میاره.

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

احتمالا شما Hint يا راهنماي بازي رو غير فعال كرديد چون پيغام داده ميشه كه چيكار بايد بكنيد. اينجا اول Q رو ميزني تا در جعبه رو بگيره بعد چند بار E رو پشت سر هم ميزني تا درش باز بشه و در آخر با دكمه وسط موس و حركت دادن موس در خلاف جهت سيمها اون رو قطع ميكني. يعني اگه سيم ها افقي باشن تو بايد دكمه وسط موس رو نگه داري و موس رو عمودي حركت بدي.
    ضمنا بهتره Hint رو از تنظيمات بازي فعال كني.

15. 2 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    نا کجا

پيش فرض

hint بازی فعال بود ولی نمی گفت که e رو بزن.تازه یه مشکل جدید پیش اومده.وقتی به اونجایی که میرسم که جیمی خودشو ازاد میکنه بازی میپره از اول میاد.فک کنم دارم دمو رو بازی میکنم. اول بازی یه پیغامی داد من فقط کلمهdemoرو خوندم بعد زدم رفتش.در صورتی که حجم بازی 7 گیگ هست.هر وقت هم میخوام بازی کنم از اول میاد یعنی تمام چک پوینت هاش حذف میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •